Ahoj po delší době mi trochu zlobí avík. projevuje se to zatím jen takovým škvrčením z oblasi řemenice pohánějící komresor servo a vodní pumpu. co je mi divné, že to dělá jen sem tam a to i při vyplé klimatizaci - předpokládám že vodní pumpa, altík a servo jedou pořád... tak je mi divný že to dělá třeba jen když přibrzdím a podobně, dokonce i při stojícím autě.
zítra asi zajdu do toyoty ( Tsusho modřady- mám to u práce) ať na to mrknou - jen neví jak moc práce dá dostat se k té řemenici ...
nepotýkal jste se někdo s něčím podobným?
škvrčení z oblasti kladek
škvrčení z oblasti kladek
Avensis 2005, 2.2 d4d 110kw
Re: škvrčení z oblasti kladek
Párkrát. Ložisko se dá sehnat, ale v Toyotě ti řeknou výměna kompresoru klimy bratru 45tisic..
Back in Czech.
no a dá se tam nějak svépomocí dostat - aby bylo slyšet odkud to jde - jako ložisko to zní ale těch je tam spousta a nechce se mi dávat auto na týden do servisu ....
Ahoj tak podle tshusha je to ložisko altíku - za repas chtějí 11500kč
, takže nechám udělat repas u známých což bude něco kolem 3 - 4k.
no a pak novej drážkovej řemen - za ten dám 1800 - nevíte jak těžký je ho vyměnit - jestli to zvládne servis altíků a startérů.....

no a pak novej drážkovej řemen - za ten dám 1800 - nevíte jak těžký je ho vyměnit - jestli to zvládne servis altíků a startérů.....
BTW nevíte o někom v rámci prahy, kdo je schopný udělat repas altíku ? ideálně během dne ....
Vachta, ale nevim, jestli za den - zavolej a zeptej se.
Avensis T25, 2.2 DCAT, wagon, 2007 

tak nakonec mi udělali opravu v servise MB Station ve Sterboholech.
Novej ltik stál 6500 plus remen za 2000 a i s prraci to bylo za bratru 12500.
cco mne dostalo je to, ze aby se altik ven, musei demontovat pravou poloosu a cast stabilizatoru - to mi potvrdili i v toyo - masakr....
jinak kdo by mel zajem o ten vadnej altik k repasi mam jej k dispozici - vypada to ze jsou v haji uhliky a kolektor, loyiska se tvari ok
Novej ltik stál 6500 plus remen za 2000 a i s prraci to bylo za bratru 12500.
cco mne dostalo je to, ze aby se altik ven, musei demontovat pravou poloosu a cast stabilizatoru - to mi potvrdili i v toyo - masakr....
jinak kdo by mel zajem o ten vadnej altik k repasi mam jej k dispozici - vypada to ze jsou v haji uhliky a kolektor, loyiska se tvari ok