Corolla E11 1.4 na rally
Re: Corolla E11 1.4 na rally
Náčrty nahodím
ale podel jse o nejake info... Máš někoho na přehrání map v řídící jednotce podle vaček? popř. o kolik nechat ubrat hlavu a pod. ?

Jinak silenbloky na E12 by nebyl problém udělat ale musel bys mi dát rozměry a viděl bych to spis na ten PE sice je to tvrdé jako plast ale má vlastnosti gumy v práci z tho máme desky na ponky a můžeš do toho řezat kladivem a pokaždé se to vrátí do původního tvaru... dokud do mat neuděláš vrypy...
- Jiří Súkeník
- Člen Týmu
Krása. Chtěl bych se zeptat - kolik Corolla teď váží? 

Celica 1.8 6. generace
- JenniColky
- Řidič
Docela snadno se dá udělat swap na 1ZZ-FE, na zahraničních forech je to velice časté i z 3ZZ tek. U 3ZZ ECU funguje bez úprav, bude to levnější, než "dloubat" do 4ZZ, dá se použít 4ZZ blok (pořád legální) a dost si polepšíš ... podstatně
.

eX Auris 1ZRFAE, E11-4EFE a "nějakej ten koncern a další šrot"
Nyní: IS200 daily, Soarer 1JZ-GTE
Nyní: IS200 daily, Soarer 1JZ-GTE
Corolla teď váží 980 Kg se čtvrtkou nádrže
což je podle mě krásný, ale přijde tam pár věcí navíc takže konečná váha bude cca 1 000 Kg možná o něco víc... podle toho kolik ještě oškrabem z podvozku a kolik bude vážit lyžina... No mám možnost výroby koleček za krásnou cenu
jen škoda že jen na jednu převodovku
jinak bych si nechal udělat aspoň 2... snad nějaké úpravy ještě uděláme jen už moc nevíme kam šáhnout hlavně co s tím motorem... seriových 97 koní je slušných ale chtelo by to aspoň o 20 víc...