Corolla E11 1.4 na rally

vše ohledně modelové řady Corolla
FrousJ
Člen Týmu

Re: Corolla E11 1.4 na rally

Příspěvek od FrousJ »

Náčrty nahodím :-) ale podel jse o nejake info... Máš někoho na přehrání map v řídící jednotce podle vaček? popř. o kolik nechat ubrat hlavu a pod. ?
FrousJ
Člen Týmu

Příspěvek od FrousJ »

Jinak silenbloky na E12 by nebyl problém udělat ale musel bys mi dát rozměry a viděl bych to spis na ten PE sice je to tvrdé jako plast ale má vlastnosti gumy v práci z tho máme desky na ponky a můžeš do toho řezat kladivem a pokaždé se to vrátí do původního tvaru... dokud do mat neuděláš vrypy...
Jiří Súkeník
Člen Týmu

Příspěvek od Jiří Súkeník »

Krása. Chtěl bych se zeptat - kolik Corolla teď váží? :)
Celica 1.8 6. generace
JenniColky
Řidič

Příspěvek od JenniColky »

Docela snadno se dá udělat swap na 1ZZ-FE, na zahraničních forech je to velice časté i z 3ZZ tek. U 3ZZ ECU funguje bez úprav, bude to levnější, než "dloubat" do 4ZZ, dá se použít 4ZZ blok (pořád legální) a dost si polepšíš ... podstatně :).
eX Auris 1ZRFAE, E11-4EFE a "nějakej ten koncern a další šrot"

Nyní: IS200 daily, Soarer 1JZ-GTE
FrousJ
Člen Týmu

Příspěvek od FrousJ »

Corolla teď váží 980 Kg se čtvrtkou nádrže :-) což je podle mě krásný, ale přijde tam pár věcí navíc takže konečná váha bude cca 1 000 Kg možná o něco víc... podle toho kolik ještě oškrabem z podvozku a kolik bude vážit lyžina... No mám možnost výroby koleček za krásnou cenu :-) jen škoda že jen na jednu převodovku :( jinak bych si nechal udělat aspoň 2... snad nějaké úpravy ještě uděláme jen už moc nevíme kam šáhnout hlavně co s tím motorem... seriových 97 koní je slušných ale chtelo by to aspoň o 20 víc...
Odpovědět

Zpět na „Corolla“