Dobros.... tak sem se stavil testovat, zajímavý že v servisu toyota, suzuki, atd nikdo, jen fronta u subaru... divné

Budiž
Dobrý den, tak sem tady... "ten zvuk dělala ta koncovka a věci v kufru, už tam nic neni slyšet" ok, tak "Vyházíme ty věci z kufru do celicy, aby bylo jasno, že to to nedělaj věci v kufru, a nemusíme o tom debatovat... vyhozeno... jedu, ale řikám si tak technik si musel odkočit na záchod když mě viděl, pak jak vedle mě seděl, tak zvláštně funěl nervozně, že sem tu hru radši stornoval... modlil se aby to nebouchlo, skoro si to i vymodlil, ale nene

3 přejetí retarderu jakš takš... až sem tomu skoro uvěřil, že se stal zázrak

ale po 4. rána, zase ta rána, tu sem si vymodlil zase já... (přece nebudu za debila, když sem všechno kdysi z kufru vyházel a bouchlo to stejně... good... znova a zase rána... a už to z něj vypadlo: konečně (možná pomohlo že si skočil na wc

<<<<"to dělá vyvěšení zadní nápravy, protože jde na doraz"----->>>> to je normální, každý auto to má jinak... "jo jinak řikám, podivejte se, celica má tvrdej podvozek tvrdší než XV, a neudělá to jedinej zvuk po přejetí retarderu... tohle neni normální, ale fatálně abnormální...."
Vtipný je, že se pomalu dopracováváme k příčině... stejně jako na fórech... tak postupka, už ti nebude tvrdit technik subaru, že je to z kufru... nebo koncovka (už nemůže mlžit)... přichází fáze 2.... zavěšení zadní nápravy... tedy jak sem si myslel původně, ano nejsem zas úplnej amater co se zadní nápravy týče

v tom mě vycvičila celica... ok tak teď kterej doraz, nebo silentblok to dělá, nebo jsou tlumiče prostě v zadu nevhodný, nebo se musí zatížit kufr? Ale co bych se s tim měl kurva srát já... u novýho auta je tohle neexistující, takže svezu ještě bráchu, natočíme video HD... a pak to pude právní cestou, dokud u Fuji "nesjednaj nápravu!" a to doslova - tu "Zadní!" ten zvuk je tak obtěžující, že je to absurdní... neakceptovatelný. Totálně to zkazí jinak skvělej kočár... člověk dostane stres když uvidí retarder? no tak to ani hovno... tak to nebude. mam ho přeject pomalu nebo rychlejc? to bude rána... a buch... jako s timhle fakt nasrat Fuji... to zadní zavěšení musí bejt prostě měkčí... měkčí guma někde... protože prostě nepohltí vibraci a náraz od stupidního retarderu... abych nezačal XV řikat "retardérka" nebo retard? fakt je tohle trapný...
Zatim se Subaru brání tim, že je to normální vlastnost" poslouchat rány ze zadního zavěšení" neexistuje!, dobře tedy, normální člověk kterej by musel a bál by se platit právníky, by se do toho nepustil, bojovat s Fuji Heavy Ind. Náš Holding má tyhle služby ale gratis... a rozhodně se nebojim, že by prohráli... jinak to prostě nepude... jak safra subaru donutit dělat měkčí zavěšení.... a všem těm co si stěžujou po celým světě.... gumy-silentbloky atd..., nebo co to je vyměnit gratis... FIGHT! Asi se budou divit, že útok přichází zrovna z český republiky, kde se XV prodá 5.5

ale tak to je noooo

já mam citlivý uši... ten zvuk člověku zkazí celou radost z auta, fakt shit...

Zvláštní je, že ti ani technik nenabídne že by zjistil odkud jde přesně ta rána... fascinující... furt to odmítá přijmout, tu skutečnost, realitu... že je to závada, nikoliv vlastnost vozu... bez právníků se dál prostě nepohneme...

do tý doby než XV přejede retardery jako polštářky...
Zejtra si XV vezmu zpátky, natočíme video, regnu se na forum a začne gamesa...
Cosem tak pročítal forum XV tak se tam najdou předchozí majitelé Celicy 7g např... ono to subaru XV má svojí logiku, nejen že to oslovilo mě... je to našponovaný auto na post... celicy přesně. Na tom autě něco je...

je jednoduše jako celica: zvláštní, "relativně praktický- i na menší kufr" a hlavně originálně hezký, trohu prudí a neokouká se... má prostě klasický faktory celicy a něco navíc 22cm upon ground... + 4x4 a místo na sezení vzadu luxusní... a supr motor 2.0 lahodnej uchu i čuchu natural 95+ skvělej manuál 6MT