pipanie pasov
pipanie pasov
Neviete niekto ako sa da deaktivovat signalizacia pipania nezapnutych pasov?
Re: pipanie pasov
jednoduse pripoutanim
..myslim ze jinak by tam nebyly..

Verso 5/2014; 1,8vvti; 7,1 l/100 km
Toyota tester toolem
prepac trosku nechapem reci tvojho kmena
skus to ppvedat ako pre lajka dik 

Nastavením v servisu pomoci proprietalniho diagnostického zařízení.
Back in Czech.
Jeste me napada-nestve te vic pipani pri prazdne nadrzi? To je teprv otravna zalezitost...
Verso 5/2014; 1,8vvti; 7,1 l/100 km
Já teda hlavně nechápu, kdy pípaj a kdy ne. Hlavně u těch zadních. Nekdy se mi stane, že je někdo vzadu nepřipoutanej a nepípá to a někdy to zapípá. Je pravda, že jsem to zatím příliš nezkoumal, protože tolik vzadu nejezdím a ani tolik zatím nevozím, ale docela by mě to zajímalo, když už tu máme ten topic 

Toyota Verso 2.0 D; model 2013/v provozu od 02/2014
Když jedes a někdo se za jízdy odpouta, tak to pipa. Když jen nasedne a nepripouta se, tak to ignoruje.
je to na bednu...

Back in Czech.
Jo, tuhle teorii jsem měl taky, ale přišla mi nesmyslná.
Na druhou stranu, je asi pravda, že Verso je hodně rodinné auto (viz speciální zrcátko, aby člověk mohl zkontrolovat zadní sedačky) a tak mě to aspoň upozorní, že dítě vzadu se samo odpoutalo. Na začátku jízdy je moje zodpovědnost, aby bylo připoutaný.
Na druhou stranu, je asi pravda, že Verso je hodně rodinné auto (viz speciální zrcátko, aby člověk mohl zkontrolovat zadní sedačky) a tak mě to aspoň upozorní, že dítě vzadu se samo odpoutalo. Na začátku jízdy je moje zodpovědnost, aby bylo připoutaný.
Toyota Verso 2.0 D; model 2013/v provozu od 02/2014
aczasa píše:Když jedes a někdo se za jízdy odpouta, tak to pipa. Když jen nasedne a nepripouta se, tak to ignoruje.je to na bednu...
yaris - DETTO

Toyota yaris-1.0 II (2007-2010)
Toyota yaris -1.33 II facelift (2010-2012)
Toyota yaris - 1.33 III (2012-2014)
Toyota Auris 1.8 hybtid
Toyota yaris -1.33 II facelift (2010-2012)
Toyota yaris - 1.33 III (2012-2014)
Toyota Auris 1.8 hybtid