Zdravím,
neměl taky někdo problém s alarmem ? Alarm je tam pravděpodobně originál.
Auto stojí na parkovišti, z ničeho nic se spustí. Tak ho odemknu, zamknu. Během dvou minut se spustí znovu. Pak si dá pauzu třeba 15 minut a znovu. Bez zjevné příčiny. Stalo se mi to už dřív, pak to na půl roku bylo v pohodě, ale za poslední měsíc už třikrát. Až jsem musel v noci odjet od baráku, aby lidi nenadávali.
Něco jsem četl, že by to mohlo dělat něco kovového v přihrádce na palubce, tam nic nemám.

Alarm
- micron
- Fantom fóra
- Kontaktovat uživatele:
Re: Alarm
ideální zaject k autoelektrikáři a říct mu: vyřadit alarm... a bude klid... je stejně k hovnu... jen ty si myslíš že je k něčemu... jo je k tomu aby tě sral...   celica neni škodka... alarm fakt nepotřebuje
 celica neni škodka... alarm fakt nepotřebuje  

Imm0rt@l 1989 YAMAHA 706 Sci-Fi CAT 2.0 GTi C3LL 30* years anniversary Blue Metal 8J1++

- garfielld
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
Re: Alarm
Blbá otázka, ale nemáš náhodou v autě pohybový čidla? v Alfě je máme a nemůžu jí nechat v létě s otevřenejma okýnkama, dokáže to spustit i moucha.
Pak alarmy většinou reagujou na otevření dvěří(většinou používá stejnej kontak jako vnitřní osvětlení), kapoty, případně otřesy, v těchhle čidlech bych hledal problém, ale pokud nejseš v elektrice zběhlej, tak to budeš blbě hledat a řešit.

Pak alarmy většinou reagujou na otevření dvěří(většinou používá stejnej kontak jako vnitřní osvětlení), kapoty, případně otřesy, v těchhle čidlech bych hledal problém, ale pokud nejseš v elektrice zběhlej, tak to budeš blbě hledat a řešit.

Celica AT200 r.v.95, 7AFE 1,8l (115k) ..... Celica GT4 r.v.91, 3SGTE 2,0l (230k)

Cokoliv se uvnitř hne, když je auto zamknuté, tak je problém.
 Cokoliv se uvnitř hne, když je auto zamknuté, tak je problém.