vyhadzuje piatu rýchlost

vše ohledně modelové řady Corolla
Odpovědět
daelim
Člen Týmu

vyhadzuje piatu rýchlost

Příspěvek od daelim »

Zdravím páni majstri. Mam problem, pred cca mesiacom mi zacalo vyhadzovat piatu rýchlost po dlhsej jazde po dialnici. Dnes som mal zase jazdu cca 100 km , a už to bolo neznesitelne. CCa po každom druhom kilometri vyskocila rýchlost... A pri zapnutom tempomate sa mi otáčky vyštverali do závratných výšok. Cestou domov som páku už radšej pridržal s rukou. Pri pridaní plynu sa páka sama posuva dozadu,a pri ubratí zase dopredu. ZAujímave je to , že pri iných rýchlostiach to nerobí. Paka je pevná , a neprenášaju sa na nu žiadne vybracie z motora...

Prosím o pomoc čo to može byt. Za dva dni idem do tatier,a o mesiac do chorvátska...

Za každý príspevok dakujem
Jimmi
Věčnej rejpal

Re: vyhadzuje piatu rýchlost

Příspěvek od Jimmi »

daelim píše: ...za dva dni idem do tatier,a o mesiac do chorvátska...
Možná by bodlo, kdybys napsal, čím tam chceš jet :idea:
LB hyaku ichi 百一 4E-FE 1332/65kW modrá o->
HB 4E-FE 1332/55kW červená o+
VAZ 2103 1500/49kW bílá
daelim
Člen Týmu

Příspěvek od daelim »

Zabudol som napísat že sa jedná o toyotu corollu verso 2,2 d4d t25 85 kw ročník 2005 ... Prosím poradte mi...Dnes som skrontroloval kulisu radenia . Tam sa zdá byt vsetko v poriadku. Tie lanka sa daju nejak štelovat pri prevodovke ?
Peter Fransky
Řidič

Příspěvek od Peter Fransky »

nuz, asi ta nepotesim.. Mas v prdeli prevodovku.
Do zahranicia by som na tom urcite nesiel.

Mne rovnaky problem robilo na inom aute a skoncilo to opravou nejakych lozisk a synchronov v prevodvke, svojho casu za 8000 CZK. (CCa 4 roky dozadu).

Prejavy som mal nasledovne:
prve 4 rychlosti isli bez problemov, po zaradeni 5teho stupna a nizkej zatazi tiez v pohode, nasledne po zvyseni rychlosti/pridani plynu rychlost vyskocila..
E12 wagon, 1.4 D4-D

Obrázek
Odpovědět

Zpět na „Corolla“