prius a ťažné
-
- Řidič
prius a ťažné
čaute chlapci.Možete mi niekto vysvetliť ako to je s ťažným zariadením na priusa?Čítal som že ťažné sa nemože montovať na priusa kôli elektromotoru,ale predchvíľou som videl na holandskom bazoši niekoľko priusov aj s ťažným.Tak ako to je ?su holanďani také hovadá ignorantské alebo je v pohode? 

teraz prius a čo potom?TESLA S!!! späť ani krok.
Re: prius a ťažné
Tažné jako takové,pro tahání přívěsu nesmí být.Lze ale namontovat "tažné" pouze pro nosič kol.Já o tom hledám nějaké info o ceně a tak.Tak kdyby jste o nějakých informacích věděli,budu rád.Díky moc
16450. Tři krabice. Co dál? Jo, mám to koupeny, ale na auto tak v červnu při servisce 45k km.. Montáž cca 4-5 hodin...
Back in Czech.
Díky za tak rychlý info:-)Ale ta cena je teda šílená:-(
Tak to bohužel kupuju střešní nosič,i když s ohledem na spotřebu je to samozřejmě to nejhorší řešení.-(
Tak to bohužel kupuju střešní nosič,i když s ohledem na spotřebu je to samozřejmě to nejhorší řešení.-(

Ale někdo nabízel na netu samotný držák za super peníze...Já bych potřeboval "jen" namontovat tažné a elektriku:-)
Asi kdybych byl moc drzý, tak ti řeknu .. Zkus net a poslke tažné pro prius.. Jestli je a pak jen napichnout dráty na dráty.. Tohle taky půjde a bude fungovat...
Back in Czech.
Díky za cenné info:-)Ale na Google umím hledat...
Holt sorry že jsem oproti Tobě socka co nechce dávat 16 500 za tažný...
Holt sorry že jsem oproti Tobě socka co nechce dávat 16 500 za tažný...
JJ taky se občas u Tvých příspěvků bavím...
Před měsícem jsme si z NL dovezli priuse plus. Má TZ od Thule. TZ lze použít JEN jako nosič (kol), ne na tahání. Potvrdili mi to i v Toyotě OV.
Prius plus 2012
Ano i ne.... Ono US toyota k tomu dela takovy... jako podnos se siti, takze tam nalozisi kufry. Jen to nema kola, protoze ta uz pak delaji vyraznejsi valivy odpor a prenamahaji eCVT.
Back in Czech.
Co jsem pochytil z Toyoty Highlander, tak pro tahání (těžšího) vozíku je potřeba silnější/druhý ventilátor na chladič motoru, možná pevnější kostra a především chladič převodového oleje. Samotná převodovka s tím podle toho problém nemá.