O5 motor v řiti.....

vše ohledně modelové řady Celica
Odpovědět
Petr Šlapák
Člen Týmu
Kontaktovat uživatele:

O5 motor v řiti.....

Příspěvek od Petr Šlapák »

Asi mi není souzeno mít celicu v pořádku a pojízdnou.Jen co jsem ji dal dohromady po návštěvě zloděje,tak mi pro změnu odešel motor.Záhada je proč..... :?: Olej,fridex a vše potřebné tam bylo a stejně je to zřejmě vylágrovaný a asi i přidřený.Můžete mi nějak přibližně říct na kolik přijde taková oprava u 1,6 4A-FE 5th a nebo za kolik se dá sehnat třeba v německu jiná celica.Připadá mi to jako nejschůdnější řešení přivést na mejch značkách jinou i když je to trošku rysk.
Celica 5 gen. 1,6 EFI - 4A-FE
Pavo.B.
Věčnej rejpal

Příspěvek od Pavo.B. »

Ze by dalsi do rodiny! Ted davam zrovna jeden dohromady, muj starej byl zadrenej na klice. Jinak GO vyjde tak na 12 tis. podle toho co je potreba vymenit. Jinak motor z vrakace tak 10 tis. a od nekoho jako mam ja tak za 6 tisic. Kdyz je vsechno ostatni v poradku tak je to par dni prace, vymenit motor. Jinak z ciziny je to dobry, ale za levno to moc nebude. Nic vic ti k tomu nereknu, ptej se chytrejsich tady z klubu a uvidis na cem si.
Altezza Gita (Lexus IS200 Sportcross)
ex CELICA AT180 "The Widowmaker"
Petr Šlapák
Člen Týmu
Kontaktovat uživatele:

No tak to je uklidňující,ale já jsem si říkal že bych asi udělal i výbrus válců.Zítra mám volat do jedné brusírny a budu to mít komplet naceněný.Pak se uvidí...... Jo a motor jsem už měnil jednou a na poprvé jsme to ve dvou zmákli za dva dny.. :twisted: Tak ať žijou motory 4A-FE!!! :D
Pavo.B.
Věčnej rejpal

Příspěvek od Pavo.B. »

No vidis- si zkusenej, kdyby se ti nezdala cena GO, tak napis Idahovi - ten umi. :wink:
Altezza Gita (Lexus IS200 Sportcross)
ex CELICA AT180 "The Widowmaker"
Idaho
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Idaho »

Pavo.B. píše:No vidis- si zkusenej, kdyby se ti nezdala cena GO, tak napis Idahovi - ten umi. :wink:
GO mohu udělat vč zařízení veškerých výbrusu atd... kdyžtak se ozvi..
fannda
Řidič
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od fannda »

Idaho píše:
Pavo.B. píše:No vidis- si zkusenej, kdyby se ti nezdala cena GO, tak napis Idahovi - ten umi. :wink:
GO mohu udělat vč zařízení veškerých výbrusu atd... kdyžtak se ozvi..
cena??
Petr Šlapák
Člen Týmu
Kontaktovat uživatele:

Tak jsem zjišťoval ceny a nejlevnější mi řekli 14235,- s Dph a taky jsem slyšel odpověď že se dostanu na 28623,- :( Hustý rozdíly ,ale je zvláštní ,že nikdo mi nechce rozepsat jednotlivé ceny dílů.Asi se něčeho bojí...... že by ceny za práci???? :?: Chápu že to nikdo nebude dělat za dara ,ale občas by se mohli krotit.. :lol:
Odpovědět

Zpět na „Celica“