O5 motor v řiti.....
- Petr Šlapák
- Člen Týmu
- Kontaktovat uživatele:
O5 motor v řiti.....
Asi mi není souzeno mít celicu v pořádku a pojízdnou.Jen co jsem ji dal dohromady po návštěvě zloděje,tak mi pro změnu odešel motor.Záhada je proč.....
Olej,fridex a vše potřebné tam bylo a stejně je to zřejmě vylágrovaný a asi i přidřený.Můžete mi nějak přibližně říct na kolik přijde taková oprava u 1,6 4A-FE 5th a nebo za kolik se dá sehnat třeba v německu jiná celica.Připadá mi to jako nejschůdnější řešení přivést na mejch značkách jinou i když je to trošku rysk.

Celica 5 gen. 1,6 EFI - 4A-FE
- Pavo.B.
- Věčnej rejpal
Ze by dalsi do rodiny! Ted davam zrovna jeden dohromady, muj starej byl zadrenej na klice. Jinak GO vyjde tak na 12 tis. podle toho co je potreba vymenit. Jinak motor z vrakace tak 10 tis. a od nekoho jako mam ja tak za 6 tisic. Kdyz je vsechno ostatni v poradku tak je to par dni prace, vymenit motor. Jinak z ciziny je to dobry, ale za levno to moc nebude. Nic vic ti k tomu nereknu, ptej se chytrejsich tady z klubu a uvidis na cem si.
Altezza Gita (Lexus IS200 Sportcross)
ex CELICA AT180 "The Widowmaker"
ex CELICA AT180 "The Widowmaker"
- Petr Šlapák
- Člen Týmu
- Kontaktovat uživatele:
No tak to je uklidňující,ale já jsem si říkal že bych asi udělal i výbrus válců.Zítra mám volat do jedné brusírny a budu to mít komplet naceněný.Pak se uvidí...... Jo a motor jsem už měnil jednou a na poprvé jsme to ve dvou zmákli za dva dny..
Tak ať žijou motory 4A-FE!!! 

- Petr Šlapák
- Člen Týmu
- Kontaktovat uživatele:
Tak jsem zjišťoval ceny a nejlevnější mi řekli 14235,- s Dph a taky jsem slyšel odpověď že se dostanu na 28623,-
Hustý rozdíly ,ale je zvláštní ,že nikdo mi nechce rozepsat jednotlivé ceny dílů.Asi se něčeho bojí...... že by ceny za práci????
Chápu že to nikdo nebude dělat za dara ,ale občas by se mohli krotit..