http://www.sauto.cz/osobni/detail/toyot ... oFrom=list
Doufám, že admini prominou, je to místo fotky.
Když na ty fotky mrkneš, tak mám ty tlačítka stejné jak tahle, ale mám tam tu navigaci na rozdíl od této.
palubní pc
Re: palubní pc
Avensis kombi T25, 2,2D-CAT 130kw
Navi jsem odpojil je to ok, už to jde na obě strany
Avensis kombi T25, 2,2D-CAT 130kw
Good. Já dnes koukl do auta a myslel bych tlačítko Guidance/reroute.. Ale nevím. Navi mi odešla pár dní po koupi, takže si moc nepamatuji jestli a jak se to chovalo. Máme tu kraksnu už asi osm let...
Back in Czech.
Zdravim,pripajam sa aj ja k teme palubny pc,aj ked ja mam iny problem,mne totiz prestal fungovat uplne.
Ale po poriadku,
Nahodil som si radio z predosleho avensisu,kde problem absolutne nebol,palubny pocitac pracoval spravne.
Po instalacii do tohoto avensisu ide na displeji akurat cas a teplota.
Otazka znie,co som zapojil zle?Alebo co som nezapojil dobre ked na predoslom aute bolo vsetko ok?
Jediny rozdiel co snad mozem spomenut je ze original toyota radio je u tejto novej avensis kazetove,s cd menicom a navigaciou,a v predoslej bolo radio na cd bez menica a bez navigacie.
Poradi niekto?
----------------------------------------------------------------------------------------------
Vyriesene,konektor sa vzdy pri zasuvani radia sam odpajal,zapadka na telese konektora uz sama nedrzala a zvazok kablov znovu a znovu vypojil konektor
Ale po poriadku,
Nahodil som si radio z predosleho avensisu,kde problem absolutne nebol,palubny pocitac pracoval spravne.
Po instalacii do tohoto avensisu ide na displeji akurat cas a teplota.
Otazka znie,co som zapojil zle?Alebo co som nezapojil dobre ked na predoslom aute bolo vsetko ok?
Jediny rozdiel co snad mozem spomenut je ze original toyota radio je u tejto novej avensis kazetove,s cd menicom a navigaciou,a v predoslej bolo radio na cd bez menica a bez navigacie.
Poradi niekto?
----------------------------------------------------------------------------------------------
Vyriesene,konektor sa vzdy pri zasuvani radia sam odpajal,zapadka na telese konektora uz sama nedrzala a zvazok kablov znovu a znovu vypojil konektor

Avensis 2.0 D4 VVT-i CDX r.v.2002