Supr, nalezena konečně ideální pozice sedačky řidiče... ale trvalo to... to je hned jiná jízda

stačí centimetr víc nebo míň sklopený zadní opěradlo, nebo jiná vejška sedáku nebo vzdálenost od pedálů a neni, neni neni to ono... teď je to ono

je to teda o dooost těžší najít tu báječnou pozici, fakt soda... u celicy bych si jí našel za 3 minuty, kdyby to někdo rozšteloval, tady to trvá 14 dní sezení na vejcích... jestli mi na to někdo šáhne uškrtim ho

v celice víc jakoby ležim... a sedačka špičková mě drží i když člověk má takovou ležérní až flegmatickou příjemnou polohu, tady v XV se musí zadní opěradlo opírat trochu víc o záda, boční vedení neni tak perfektní jako v celice... ale když se ta poloha najde, tak to ujde, supr... člověk jí musí trochu ze zadu cejtit... aby se mý hubený tělo nehejbalo v zatáčce

Je to fakt kumšt, když to má člověk nastavený blbě, je to jak v tyráku, hází to s člověkem jak na lodi... boční vedení ale je tam... jen ho najít je složitý, fest
V celice vim že mi zlobí pravej dveřní reprák, tak sem citlivej na veškerý zvuky z prava... v XV při basový muzice taky začalo drnčet něco ve dveřích spolujezdce... i na netu o tom píšou... zvláštní že to rozvibruje jen ten kus plastu zrovna na dveřích spolujezdce... to sem si vyřešil jednoduše, do přihrádky dveří nacpeš obal a tester tlaku v pneu (mam po dědovi)... jakmile je tam narvanej, plast je v cajku a nerozdrční ho ani šílenej drumnbass nebo hiphop bass na plný kule co radio dá, to se promine, chybička srandička.
Co je ale zarážející je přejíždění retarderů.... a jsme zase u celicy... kde mi to dávalo kapky co se týkalo zadních silentbloků a vrzání... XV má taky problém s retardérama, a víc subaru co sem tak pozjistil... když sem měl XV pučený jetý tak sem si toho všim, neskutečná rána ze zadní nápravy po normálním přejetí českých retarderů... sem si řikal, nooo tak tomu autu někdo dával kapky.... a ej hovno je to i u nových aut... sem to studoval co google dal... až sem našel tohle video...
http://www.youtube.com/watch?v=eaiLRxLlTwU (to je záběr z centrálního displaye--- a ještě jedno kde nemam odkaz, ale je to ono... totiž on když jede po pláži tak tam jsou jakoby písečný retardérky a system Track control to vyhodnotí nějak a udělá zásah do řízení vozu kdykoli necejtí povrch pod kolem, (zadek auta logicky nadskakuje nad retardérama víc než předek)... a jakmile tenhle system automaticky zasáhne, myslí si blbec, že jsi někde ve sněhový vánici a jedeš snad za rolbou, nebo což, že si na pláži... ale si jen kurva v český republice plný děr, špatnýho povrchu, retarderů a opravdu opravdu nechci aby mi Subaru mluvilo do řízení a snažilo se o něco... nevim o co???!!! Je to příšerně přecitlivělý na český silnice, i v 1 zatáčce kousek od baráku vim, že tam je hup... hup dáš pravým kolem v celi normálka, pravý zadní normálka... XV ale projdede předním rozsvítí se display ten s kolama, a ohlásí to okamžitou zbytečnou reakci systemu kontroly trakce a zásah... a když do toho hupu vletíš pravým zadním kolem, máš pocit že ti něco upadlo z auta
Je tu čudlík na vypínání kontroly trakce, zkusim... pak to jde ještě vyřadit úplně "na tvrdo" ale proč je to tak šíleně citlivý? asi proto že ty naše silnice "nejsou normální" no ale je to přecitlivělý... a zbytečný... no tohle potřebuju otestovat. Rozhodně by se neměl tenhle system kontroly trakce zapínat automaticky, ale až po stisknutí tlačítka, stejně tak jako autostart stop... měl by bejt automaticky vyplej... a člověk si ho zapne až v zácpách třeba... "je to naruby"

tady musíš všechno povypínat než vyjedeš

možná proto, že američan by to nebyl schopnej zapnout... i to je možný... na český tankodromy neni track control ideální řešení

hrozný

tohle by mělo jít vyladit v nastavení manuálně, citlivost ale ještě sem nečet bibli- manuál ale nebude to tam... ani omylem, škoda... menu: citlivost: fuckin czech roads easy intensive set up"ENTER

to by bodlo

tohle by šlo udělat softwarově... jen kdyby naše tankodromy stály za to
jinak se seznamujem, ale ladíme si do noty... dneska mě napadla taková hláška... jsou auta takový "nemastný neslaný".... "XV je mastně slaný"

vyhovuje

navíc má ale špetku chilli a česneku na povrchu... tak tak
+ dneska mě pobavil jeden starší pán ital... takhle se vyprdelil před hotel že si zakouří a začal se opírat prdelí o XV... tak se tak opíral a opíral "jak z GTA San Andreas, dal si nohu přes nohu" a otíral si jeansy o XV.... a já tak na něj čumim a on si to úplně užíval, 2 cíga dal a otíral se zadkem o celý auto

to řikám kolegovi, řiká " tohle kdyby bylo mý auto, já bych mu to vysvětlil... ani nááhododou že by se otíral o mýho nissana... já řikám, ale tak je to prdel ne? nech ho, vždyť si to užívá

netuše že čumí na majitele, to by ho nenapadlo ani ve snu...

ale masírkoval fakt hustě, cejtil se... bylo mu tak 55-60

srandovní týpek fakt si to vychutnával... byl by skvělej do reklamy tahle scénka jojo... ze života... prdel na xv je že baví jak mladý tak i starší gen... líbí se to se nedá popřít... i fogi řikal že se mu líbí, a když to řekne fogi, tak nekecá... myslí to vážně, je to jinak automobilovej ignorant vesměs, žere jen motorky + co sem tak zjistil nenápadně tak neni zrovna spokojen s interierem Mitsubishi Pajero, všude těsnící pásky protivibrační... a furt čeká co já

Land Cruiser 120 nemusel utěsňovat lepší zpracování interieru... a co subaru? noooo tak jen vibrující plastík na dveřích spolujezdce, jinak nic... jinak je to čistě elektronika vs já... a to si vyřešíme... retardery že