Nerendy84 píše: 1) ma cenu vozit auto kvuli oleji a filtrum do znackoveho servisu?
2) je vhodne nechat si menit tlumice ve znackovem servisu?
Ne
Nerendy84 píše: 1) ma cenu vozit auto kvuli oleji a filtrum do znackoveho servisu?
2) je vhodne nechat si menit tlumice ve znackovem servisu?
A hlavně za kolik, pořád jsem nezjistil důvod proč v Toy chtějí za 4,2 litru oleje ZE SUDU 2033,- KčJimmi píše:Olej a filtry je nejlepší si dělat sám - víš, co tam leješ a kolik...............
To je speciální přirážka pro majitele benzínových Avensisům5t píše:A hlavně za kolik, pořád jsem nezjistil důvod proč v Toy chtějí za 4,2 litru oleje ZE SUDU 2033,- Kč
Ne loni. Ceny oleje jsou v autorizovaných servisech různé, takže pokud chceš jezdit do autorizovaného a nelíbí se ti cena za olej, tak můžeš jet do jiného kde ti naúčtují jinou cenu nebo si přivézt vlastní olej. Navíc každý servis používá jiný olej, už mi tam dávali Castrol, Esso a Mobil. Ta moje cena je z ID Auto Brno.m5t píše:Ohromně vtipnédehtu účtují 3248,- , to jsi platil letos ? protože to je současný letošní ceník, loni to myslím nebylo tak hustý.
Tím máš na mysli co ? odborný pohledPaJaSoft píše:...................Ale nastesti to ostatni sluzby a pece vynahrazuje, takze ja jsem celkove velmi spokojen...
Já mám na loňské faktuře 240,- Kč za litr bez DPH. Buď jim loni systém prohodil první dvě číslovkyPaJaSoft píše:...nicmene mi z faktury tento tyden sviti krasna cenovka 420,- Kc bez DPH za litr taktez 5W-30. Skripu zuby vzdy, kdyz vim, za kolik ho mohu v CR sehnat...Ale nastesti to ostatni sluzby a pece vynahrazuje, takze ja jsem celkove velmi spokojen...