RAV 4.1 Hodně dýmu po startu
RAV 4.1 Hodně dýmu po startu
Všiml jsem si, že když je venku cca 10 a méně stupňů, jde z výfuku hrozně moc bílého dýmu/páry,
až do doby, než se motor zahřeje na provozní teplotu. Občas mi po zastavení na křižovatce ten dým zastíní výhled doleva (3dv.)
Je to normál, nebo to mám řešit?
až do doby, než se motor zahřeje na provozní teplotu. Občas mi po zastavení na křižovatce ten dým zastíní výhled doleva (3dv.)
Je to normál, nebo to mám řešit?
Re: RAV 4.1 Hodně dýmu po startu
Hele co hulíš??? Myslíš si že bez udání motorizace a kolik máš najeto ti vůbec někdo něco poradí???
Jediný co píšeš že máš třídvéřo, fakt hustý
Jediný co píšeš že máš třídvéřo, fakt hustý
RAV4 HSD AWD 2018
ex-RAV4 4gen 2.0 Multidrive Valvematic 2013
V nadpise je RAV 4.1 neználku. Tedy 2.0 benzín, najeto nestočených 169 000.
Tady je spousta neználků co neví co je 4,1 a přitom by ti poradia kdyby si napsal dvoulitr béňo 2kila najeto.
RAV4 HSD AWD 2018
No to nevím právě. Dá se to nějak poznat? Po zahřátí už je to ok, absolutně bez kouře (když je teplo).
Emulze na víčku není.
Emulze na víčku není.
By nemusela byt. Tezke se byti to zda. Třeba to jak ma byt jest. ;-( zase nemusime ze všeho problém dělat...
Back in Czech.
Tož hoši: Bílej kouř až do zahřátí sem měl asi před 22 lety u Avie. Nevěnoval jsem tomu pozornost, že špatně startovala bylo normální a tak jsem otočil s klidem Milano a po týdnu když sem to prodával tak to kleklo uplně a byl to vyfouklej pakunk pod škeblí
RAV4 HSD AWD 2018
Kdyby bylo spálené těsnění pod hlavou, tak by to kouřilo i při ranní startu když je cca 15 stupňů ne?
Každopádně kdyby to špatně spalovalo, tak to čadí modře nebo to hulí černě, bíle to podle mne znamená, že to spaluje ještě něco k tomu. Pokud neubejvá voda či co tam máš, tak bych to zatím nechal koňovi, ten má na to větší hlavu
RAV4 HSD AWD 2018