Nové svíčky na Corollu E11-motor 4E-FE,63kw
Nové svíčky na Corollu E11-motor 4E-FE,63kw
Ahoj všichni.
Sháněl jsem nové svíčky na svou Corollu a na internetu jsem našel v případě Densa K16TR11 rozpětí 400-600kč/ks, což je v případě 4ks vcelku dost, až jsem našel internetový obchod www.mjauto.cz a tam světe div se cena 165kč/ks. Minulý týden jsem si je objednal a i s dopravou mě to vyšlo na 780kč, což je znatelný rozdíl. Takže rada je, hledat, hledat, hledat...
Mějte se Tomáš
Sháněl jsem nové svíčky na svou Corollu a na internetu jsem našel v případě Densa K16TR11 rozpětí 400-600kč/ks, což je v případě 4ks vcelku dost, až jsem našel internetový obchod www.mjauto.cz a tam světe div se cena 165kč/ks. Minulý týden jsem si je objednal a i s dopravou mě to vyšlo na 780kč, což je znatelný rozdíl. Takže rada je, hledat, hledat, hledat...
Mějte se Tomáš
2 sekis:
Možná ti trochu zkazím radost, ale bohužel, v tomto fóru není mjauto nic nového: http://www.toyotaklub.cz/forum/viewtopic.php?t=3048
Jinak stačí hledat třeba tady: http://www.toyotaklub.cz/forum/viewtopi ... 00&start=0
Idaho: ...ale mám ted akci 20-25%selva z ofiko ceny Desno iridium co má dovozce do CR , takže krapet levnejší než v krámu...
takže hledat, hledat
.
Možná ti trochu zkazím radost, ale bohužel, v tomto fóru není mjauto nic nového: http://www.toyotaklub.cz/forum/viewtopic.php?t=3048
Jinak stačí hledat třeba tady: http://www.toyotaklub.cz/forum/viewtopi ... 00&start=0
Idaho: ...ale mám ted akci 20-25%selva z ofiko ceny Desno iridium co má dovozce do CR , takže krapet levnejší než v krámu...
takže hledat, hledat

- Idaho
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
Re: Nové svíčky na Corollu E11-motor 4E-FE,63kw
rozdíl v cene bude ten že z atech 400 a více máš řadu Iridium a za tech 165kč máš "obyč" prvovýrobová Densa.sekis píše:Ahoj všichni.
Mějte se Tomáš
že ten prodejce uvedl cenu u ttohoto kodu je chyba bude jeho, nebo záměrné dojení zákazníku,kteří v domnění že si kupují iridium tak těch 400 vypláznou

-
- Člen Týmu
- Kontaktovat uživatele:
2Idaho
2Idaho :
Když tak pěkně nabízíš svíčky, dalo by se u tebe sehnat čidlo ABS do PP (pravé přední) kola? Prej je bez odporu a tak hledám řešení. Díky za odpověď.
Když tak pěkně nabízíš svíčky, dalo by se u tebe sehnat čidlo ABS do PP (pravé přední) kola? Prej je bez odporu a tak hledám řešení. Díky za odpověď.
Corolla E10 4E-FE 1.4XLi, 16V, rv.97
- Idaho
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
Re: 2Idaho
bohužel tyto věci se v druhévýrobe moc nepordávají, takže bych musel jen do toyoty , sice tam mám slevu ale moc to není.. kdyžtak mi to pošli po SZ spolu s vinkem , skusím se juknout..pumpoš píše:2Idaho :
Hej Idaho, nechces si zalozit nejaky el. obchod. Mam pocit, ze takhle to asi neni pro tebe moc jednoduche pamatovat si, co si kdo objednal, apod. Navic bys pak mel urcite vic zakazniku.Idaho píše:bohužel tyto věci se v druhévýrobe moc nepordávají, takže bych musel jen do toyoty , sice tam mám slevu ale moc to není.. kdyžtak mi to pošli po SZ spolu s vinkem , skusím se juknout..pumpoš píše:2Idaho :
- Idaho
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
právě že bych chtel, jenže co jsem experimentoval tak ty bežné free verze nejsou stavené tak aby se na nich dala provozovat tak větvená věc jako jsou ND - je to děsne nepřehledné a na druhou starnu 20-50tis na rozchození jinéhp shou nemámpeta píše:Hej Idaho, nechces si zalozit nejaky el. obchod. Mam pocit, ze takhle to asi neni pro tebe moc jednoduche pamatovat si, co si kdo objednal, apod. Navic bys pak mel urcite vic zakazniku.Idaho píše:bohužel tyto věci se v druhovýrobe moc nepordávají, takže bych musel jen do toyoty , sice tam mám slevu ale moc to není.. kdyžtak mi to pošli po SZ spolu s vinkem , skusím se juknout..pumpoš píše:2Idaho :

ubvažuju nacpat excelovskej ceník a plácnout ho do free shopu že bych to nemusel jen tak vetvit , jenže zase ta aktualizace cen bude desná

...DELETED - šotku nepiš mi sem

I když , třeba se nekdo najde, kdo by mel zájem zkusím to nekam hodit, třeba nejakej fanda

BTW založeno téma v drbárně.. at sem nepíšeme OT..
náměty mužete posílat tam..
Naposledy upravil(a) Idaho dne pát 24.11.2006, 10:23, celkem upraveno 2 x.
*)edit taktéž dešotkovánoIdaho píše:..*) editprovedena dešotkyzace
I když , třeba se nekdo najde, kdo by mel zájem zkusím to nekam hodit, třeba nejakej fanda

A co udělat něco na bázi PC shopu, tedy obrázkový katalog s katal. čísly a k tomu ceník v .xls???
Naposledy upravil(a) ombre dne pát 24.11.2006, 10:28, celkem upraveno 1 x.

- Idaho
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
ombre píše:Jak nevydrží???Idaho píše:..ale dlouho to nevydrží
A co udělat něco na bázi PC shopu, tedy obrázkový katalog s katal. čísly a k tomu ceník v .xls???
to absolutne nechápujak to mylsíš ? jak potom udelat aktualiuzaci a kde vzt obrázky všech dílu ? ber to tak ze v současnopsti mám v nabídce kolem 1260 položek.. to je mám všechyn fotit?

btw. ta věta.. nevímvubec kde se tam vzala???
-
- Člen Týmu
- Kontaktovat uživatele:
Zase ty čidla
Jak jsem tu blábolil o těch čidlech, neví náhodou někdo, kde se dají přesně změřit odpory těch čidel? Kde to je napojeno nějakým konektorem, aby se tam mohl připojit měřák? Díky za pomoc. 

- Idaho
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
Re: Zase ty čidla
osobne odpojím konnektor a meřím multimetrem, co bys tam chtel napojovat?pumpoš píše:Jak jsem tu blábolil o těch čidlech, neví náhodou někdo, kde se dají přesně změřit odpory těch čidel? Kde to je napojeno nějakým konektorem, aby se tam mohl připojit měřák? Díky za pomoc.

-
- Člen Týmu
- Kontaktovat uživatele:
Idaho píše:osobne odpojím konnektor a meřím multimetrem, co bys tam chtel napojovat?pumpoš píše:Jak jsem tu blábolil o těch čidlech, neví náhodou někdo, kde se dají přesně změřit odpory těch čidel? Kde to je napojeno nějakým konektorem, aby se tam mohl připojit měřák? Díky za pomoc.
Jo, super. To mi je vcelku jasný, ale kde je ten konektor? Je někde uvnitř auta?Jukni do SZ, mám tam ještě jednu prosbu o pomoc.Díky
- Idaho
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
nevim jak u corolly ale supra aaccordy mají ten konekter cca 10cm za vstupem kabelu z podbehu do motorvého prostoru, uvnitř vedle motoru..pumpoš píše:Idaho píše:osobne odpojím konnektor a meřím multimetrem, co bys tam chtel napojovat?pumpoš píše:Jak jsem tu blábolil o těch čidlech, neví náhodou někdo, kde se dají přesně změřit odpory těch čidel? Kde to je napojeno nějakým konektorem, aby se tam mohl připojit měřák? Díky za pomoc.
Jo, super. To mi je vcelku jasný, ale kde je ten konektor? Je někde uvnitř auta?Jukni do SZ, mám tam ještě jednu prosbu o pomoc.Díky