Zdravím...
Mám Toyotu Paseo 1.5 66kw rok 96 a mám s tím problémy nechce mi startovat jednou mi to startuje tak že mi to chytne 2-3 sekundy se drží otáčky poté ale najednou se z ničeho nic zvednou otáčky na +-1500 a hned to chcípne nebo to nestartuji vůbec a nebo to nastartuji a drží se nevím čím to je jsou tam nové svíčky palivový filt novu baterku a motor se mi zdá v pohodě začalo to dělat ze dne na den prosím vás o radu děkuji....
Prosím o pomoc....
Re: Prosím o pomoc....
ja měl problém že mi lítaly otáčky nahoru a dolu a mělo snahy to chcípat, takže podobná závada a byl to nějký idle senzor, je to malá plastová krabička na klapce, koukni jestly neni opálená nebo tak, ale nová strojí 13000 takže bys musel sehnt celou klapku za par kaček
-
- Člen Týmu
Zdravím lidi,
Prosim o radu vyletěla mě voda z pod svíček nahoru ba motor. Nevíte kde by mohla byt chyba. Auto nyni nejde nastartovat.
Prosim o radu vyletěla mě voda z pod svíček nahoru ba motor. Nevíte kde by mohla byt chyba. Auto nyni nejde nastartovat.
No tak nejspíš těsnění pod hlavou. Ale může to být samozřejmě i nějaká hadice. Nastartovat nejspíš nejde, páč máš vlhký svíčky a cívky. Pokud je to tesnění, tak ani po vysušení svíček to nebude v pořádku.
Kořen slova Toyota je Toy!