Zkušenosti

vše ohledně modelové řady Prius
Odpovědět
mida
Manager Týmu

Re: Zkušenosti

Příspěvek od mida »

Dobrá práce 8)
Zeman není můj prezident
aczasa
Věčnej rejpal

Příspěvek od aczasa »

;-) úsměvné. A co rapid fresh 1.2 TSI?
Back in Czech.
aczasa
Věčnej rejpal

Příspěvek od aczasa »

Každopádně rapid sportback je v automatu cca 420k Kč! Octavia combi v automatu 506k Kč a superb combi 675k Kč. Takže mi to na nejlevnější prius za 630k úplně nesedí.. Nemluvě o verzích sedan a o manuálních převodovkách...
Back in Czech.
udo
Manager Týmu

Příspěvek od udo »

Pro úplnost: to jsou základní ceníkovky, akční edice, nebo reálné nabídky od dealerů? Nevím jak teď, ale před cca pěti lety z toho škodováckého konfigurátoru lezly neuvěřitelný cifry.
gold1
Člen Týmu

Příspěvek od gold1 »

Ty ceny,ktere uvadim jsou vcetne vybaby dorovnane na uroven te v Priusu-nikoliv zakladni cenovky.Rapid i Superb jsou uplne nekde jinde.Proti Superbu bych postavil Camry Hybrid a proti Rapidu Aurise.
Prius III 2014,výbava Prius,černá hvězdná
udo
Manager Týmu

Příspěvek od udo »

Jj, já to myslel tak jako jestli je to "naklikám si v konfigurátoru výbavu jako v Priusu a nechám se překvapit, co vyleze", nebo "vezmu nějakou akční výbavu, která je plus minus podobná", nebo dokonce kterou inzeruje dealer jako skladovku.
aczasa
Věčnej rejpal

Příspěvek od aczasa »

Jde ale také o to, že stále nutite konfiguratoru automat.. Což je podle mě nesmysl.. Škodovka v manuálu je prostě dostatečná. Výbava stačí klima a věci v elektrice. Nejsem si jist co dál velmi extra je třeba zohledňovat... Prius prostě není ani levný, ani jinak vyloženě super. Je to prostě jen drahé auto, které jsme si pořídili... No a?
Back in Czech.
Pavel Liška
Věčnej rejpal

Příspěvek od Pavel Liška »

Chlapi vy nemáte emoce z řízení priuse?Asi budu divný,ale vemě se stale bijí dvě protichůdné Já.Jedno by jelo velice rádo rychle,ale to druhé zase tak hlídá spotřebu,že se divím,že mě už stoho nejeb...
Tomi87
Navigátor

Příspěvek od Tomi87 »

aczasa píše:Jde ale také o to, že stále nutite konfiguratoru automat.. Což je podle mě nesmysl.. Škodovka v manuálu je prostě dostatečná. Výbava stačí klima a věci v elektrice.
Tak toto si mal rovno napísať :lol: Veľa ľudí by tu nestrácalo čas.
Som netušil, že porovnávaš cenu Oktávky v základe a Priusu s nasekanou výbavou. To by bol prúser, keby aj v takomto prípade bola Oktávka drahšia.
Neuvažoval si porovnať Prius trebárs s Loganom? Tam by P zrejme tiež prehral cenou :wink:

btw...manuálnu prevodovku si viem predstaviť buď v aute typu Megane RS, alebo potom v spomínanom Logane ako základnú výbavu, kedy treba tlačiť na cenu.
Prius 2012
Obrázek
aczasa
Věčnej rejpal

Příspěvek od aczasa »

Ale Tomi... Když ftip, tak si přečti i výše, porovnáni automatů... Hi hi hi..
Back in Czech.
tuzezlypes
Řidič

Příspěvek od tuzezlypes »

Emoce jsou různorodé - je to prostě radost. Postihla mne u různých aut - u Alfy Romeo, u Fiatu, u HSD, u Corvetty, u Mazdy CX-5, u Twinga ... každé mělo něco, proč mne zaujalo a čím si mne vtáhlo do hry. A pak jsou auta nudná, která řídit nechci, protože mi nic neříkají.
Toyota Corolla 1,4 VVTi
Toyota Auris HSD 1,8 SOL
Fiat Panda 1,2 4x4
Tomi87
Navigátor

Příspěvek od Tomi87 »

aczasa píše:Ale Tomi... Když ftip, tak si přečti i výše, porovnáni automatů... Hi hi hi..
V pohode, beriem to športovo. Všetko sú to len tvrdenia proti tvrdeniam. Vôbec mi nevadí, ak je Oktávka lacnejšia. Fakt je to asi to posledné auto, ktoré ma momentálne zaujíma a to aj keby bola za kačku. Ak by som Priusa vymenil za Oktávku s manuálom, bol by to pre mňa obrovský návrat späť a to fakt nechcem. :bigups:
Prius 2012
Obrázek
aczasa
Věčnej rejpal

Příspěvek od aczasa »

Jako.. Jo... Ten zatrolenejw Prius (+) je vážně zajímavé a velmi často neskutečně zábavné auto. ;-))A jak nnaznačil Pavel.... Jedno já mě nutí pustit uzdu a zkusit co vše snese HSD a na druhou druhé já, které i přes neskutečnou spotřebu (myšleno nízkou v porovnání s předchozí Toyotou ne HSD) stále naseptava lehce kluku s tím plynem, jedes na průměr 4.1 ;-))))
Back in Czech.
hathaway
Člen Týmu

Příspěvek od hathaway »

Zábavná diskusia. Neviem ako môže niekto porovnávať "embéčku" s technológiou traktoru pod kapotou s Priusom ktorého technológiu pohonu a spolahlivosť zatial nikto neprekonal.
Mimochodom ak niekomu stačí očesaná Oktávia s manuálom , neviem prečo sa zaoberá Priusom ?! Rolls Royce tiež nerobí autá pre žobrákov a nikto im to nevyčíta.
Toyota Prius 2010
aczasa
Věčnej rejpal

Příspěvek od aczasa »

Jenže rols si každý kupuje jen proto, aby ukázal, že na to má. Zatímco HSD od Toyoty je již v porovnatelné kategorii pod milion. Navíc nejen Toyota děla hybridy... Takže trochu komentář off Topič...
Back in Czech.
Odpovědět

Zpět na „Prius“