Zkušenosti
Re: Zkušenosti
Na tempomat je komplet příprava. Ten běžný stačí sehnat packu za cca 1500 a zapojit. Pak to jen dobastlit do volantu.
Back in Czech.
Super, super, diky pekne. Zajtra idem pozriet Priusy 

Vie niekto poslať návod na domontovanie tempomatu na Prius II r.v. 2006? A tiež link na kupu páčky? diky 

Tak uz mam priusa doma asi tyzden.Ta hrdza nie je az taka strasna aj ked pri trojrocnom aute som to necakal.Zatial sa zoznamujeme.Spotreba 4,3 l Pribram-Zilina po okreskach.
Sorry podla palubneho. ale casom skusim aj realnu pri tankovani.
To zkus a dej vědět.
)) Je ale fakt, že člověk sem tam zasne z toho dojezdu. Zvykl jsem si nekoukat na stav nádrže před ujetim 700km a detailněji před 800km...
)

Back in Czech.
To mas pravdu.Zatial som tankoval len raz a stale je tam necela polka nadrze a najazdene je vyse 500km.Len ma prekvapilo vela drobneho piesku pri motore neviem z coho ale zatopene to nevyzera.Uz som to vycistil.Este pomenit tie kvapaliny by som chcel.Olej v prevodovke dufam zvladnem aj sam.a tie sviecky necham na servisaka.Aj zvolavacka sa ma tyka asi kvoli tomu sw. tak neviem ci to dat urobit.asi ano ze?
Historia je podla vin na webe.Je to kupene nove v cz.Ale co vsetko robili a nerobili tam nie je.
Musím sa pochváliť, už aj ja mám Priusa doma
A zatiaľ to vyzerá na osudové stretnutie
Ja mám spotrebu na 300km 4,7l podla palubného a to pri rýchlostiach skoro predpisových 50, 90, 120km/h Ružomberok - Stará Ľubovňa - Košice. Pecka! 

-
- Řidič
Tak se pochlubte, co jste pořídili - jak staré, kolik najeto ...
Toyota Corolla 1,4 VVTi
Toyota Auris HSD 1,8 SOL
Fiat Panda 1,2 4x4
Toyota Auris HSD 1,8 SOL
Fiat Panda 1,2 4x4
Je to r.v. 2006 a najazdené má 166.000km
Krásne auto. Najlepšie je, že mi už neprekáža rýchlost 50km/h v meste
Človek je kludnejší, vie, že má super spotrebu
Len si musím domontovať tempomat