Nazdar RAFANI,
budeme posílat naši černou třídvéřovou toyotu RAV 4, r. v. 2005, D4D do světa. (později mohu dodat i fotky)
No a budeme za ni hledat náhradu - napadá Vás nějaké menší spolehlivé SUV?
Pokud jsem dobře pátral tak nová Ravka bohužel neexistuje ve 3. dveřové verzi
Nedá se přes někoho z Vás dle VIN zjistit výbava?
Prodej 3 dveřové RAVKY
Re: Prodej 3 dveřové RAVKY
Suzuki Grand Vitara 3dv.
Suzuki Jimny
Subaru XV
Suzuki Jimny
Subaru XV
RAV4 2,0 VVTi AT r.v.2002
Suzuki Grand Vitara 3dv. - vypadá zajímavě..
Díky za typ.. jen dodávám, že nemusí být jen 3dvéře ale menší SUV (velikostně např. jako Dacia Duster)
Díky za typ.. jen dodávám, že nemusí být jen 3dvéře ale menší SUV (velikostně např. jako Dacia Duster)
no podobne rozmery ako duster ma aj yeti, tiguan a Q3, pripadne pockat kym pride Taigun
francuzov by som ani nepozeral kedze si sa pytal na spolahlive auto,
ako najspolahlivejsie mi pride to subaru xv alebo to suzuki grand vitara,
z nemecka sa da doviezt nove aj z inou vybavou a inou motorizaciou ako 1,6 benzin
francuzov by som ani nepozeral kedze si sa pytal na spolahlive auto,
ako najspolahlivejsie mi pride to subaru xv alebo to suzuki grand vitara,
z nemecka sa da doviezt nove aj z inou vybavou a inou motorizaciou ako 1,6 benzin
RAV4 2,0 VVTi AT r.v.2002
no, o subaru mam po 15 letech a 6 ruznych vozidel svoje mineni. kdyz vam servisak rekne ... tenhle model ne, protoze tam kazdych 50-60tkm odejdou loziska v prevodovce, oprava 50tkc, a tenhle model take ne, protoze tam kazdych 7-10tkm odchazi lambda sonda. dokud v zaruce, menej, mimo zaruku ses pr..li, apod. manualni prevodovky knouraj jak gaziky, automaticky prestanou pripojovat pohon zadni napravy. Subaru automat = permanentni 4x4, hahahaha. tak mozna v prospektu. v reale je to spinane a casto to nefunguje. Posledni automat (prakticky uz nepojizdny) jsme rozhybali za pomoci aditiva MATHY-TA. Ted jezdi automat zase jako novy, v subaru nechapali, protoze si s tim nevedeli rady a jejich verdikt "pouze repasovana prevodovka za atraktivnich 100tkc". Dal jsem MATHY-TA a jezdim za 800kc uz dva roky, asi 30tkm bez dalsich problemu. tedy problemu u automatu. Ale uz tam zase chcijou vsechny simerinky a asi i trochu pod hlavou. Zastavis, a zespod auta se valej bily dymy. Pred 50-60tkm to bylo na kompletnim pretesneni za 42 tkc. At jdou do haje se subarama. Zcela jsem ztratil nadseni pro tuto znacku. ted jsem po zcela bezproblemovych 211 tkm nadseny sorentista.
se suzuki nemam zadne zkusenosti
se suzuki nemam zadne zkusenosti
RAV 2.0 D-4D 2005 EURO III