Klepajici skla ve dverich - co s tim?

vše ohledně modelové řady Celica
Odpovědět
Ditri
Manager Týmu
Kontaktovat uživatele:

Klepajici skla ve dverich - co s tim?

Příspěvek od Ditri »

zdarec - je to takova pitomost, ale porad se chytam ze s tim neco pokutim mam sice 162 ale kazda rada dobra. da se s tim neco delat kdyz vam klepou skla ve dverich? nejde to nejak rozebrat a popravit?
> Celica 2.0 GT | 3SGE | Oldschool <> Celica 1.8 GTS | VVTL | Newschool < RAV4 2.Dv.
www.alkohol-tester.cz - Shop s alkohol testery / www.xenony.in - Shop s xenony & bixenony / www.plachty.as - Plachty na auta / www.tuning.as - Webik o autech
fannda
Řidič
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od fannda »

mě to dělá taky,a vím co tomu je.JE TO STARÝ
Ditri
Manager Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ditri »

fando - ty jsi takovy dobrak :-)
> Celica 2.0 GT | 3SGE | Oldschool <> Celica 1.8 GTS | VVTL | Newschool < RAV4 2.Dv.
www.alkohol-tester.cz - Shop s alkohol testery / www.xenony.in - Shop s xenony & bixenony / www.plachty.as - Plachty na auta / www.tuning.as - Webik o autech
fannda
Řidič
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od fannda »

mám to auto 4 měsíce a všiml sem si klepání až minulí víkend,když sem doma zapoměl rádio.tak moje rada,jezdi se zapnutým rádiem
Radus2,0Gti
Věčnej rejpal

Příspěvek od Radus2,0Gti »

No většnou to dělají povolené matičky na 10klíč dole na uchycení toho skla.
RAV4 D-CAT
garfielld
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od garfielld »

teď moc nevim jak to klepání myslíš, ale když sem jí koupil tak mi ve dveřích něco drnčelo(děsně mě to točilo) taxem je rozebral a byla tam povolená matička. Ale jinak mi skla nedělaj ani Ň, jen když sou napůl stažený a zavřu dveře, to je zvuk jak kdyby se ěmli vytřískat
Obrázek
Celica AT200 r.v.95, 7AFE 1,8l (115k) ..... Celica GT4 r.v.91, 3SGTE 2,0l (230k)
micron
Fantom fóra
Kontaktovat uživatele:

drnčení

Příspěvek od micron »

mně pro změnu...mno cca 3 roky sem přemejšlel co mi to lehce drnčí když zvednu otáčky přes 3.500... šlo to zepředu... a pak sem to rozluštil... ten plastovej zparchantělej průhlednej kryt palubky s otáčkoměrem, rychlostí atd... parchant... a ja myslel že je to někde v motoru, nebo v přístrojovce :P pěkně sem ho utěsnil 2ma kousky karbonový gumy...a tichoučko jak má bejt..voala :wink:
Imm0rt@l 1989 YAMAHA 706 Sci-Fi CAT 2.0 GTi C3LL 30* years anniversary Blue Metal 8J1++
ObrázekObrázekObrázek
ja_ma
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ja_ma »

Dnes sem mel rozdelane leve dvere (taky mi trocu "drnci" okno, je volne...) ale sruby jsou vsechny utahle, jak je tam takova ta "mechovina" tak bych rekl ze je ji tam uz malo :cry:
Dvere sem mel rozdelane, pac mi nejde central z levych dveri, z pravych a zevnitr mi to jde, takze to bude nejaka blbost, bohuzel nebyl cas na vydelavani motorku, takze se do toho pustim mozna zitra :wink:
Obrázek
sold..TOYOTA CELICA turbo4wd
sold..SUBARU IMPREZA WRX
GOLF V TDI no smoke no power...
Celerak2.0Gti
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Celerak2.0Gti »

ja_ma píše:... Dvere sem mel rozdelane, pac mi nejde central z levych dveri, z pravych a zevnitr mi to jde, takze to bude nejaka blbost, bohuzel nebyl cas na vydelavani motorku, takze se do toho pustim mozna zitra :wink:
vim že to sem moc nepatří, ale to stejný mi dělá centrál taky - v pravých dveřích to už mám opraveno, vyhodila se ta origo spojka a všechny dráty se napájely napřímo, a už funguje ;)
"Její největší problém je v tom, že se u nás nikdy oficiálně nedostala do prodeje. Byla to velká chyba…"
Celica 91 2.0 Gti 115 kW
www.motorteam.webnode.cz
www.sportovnivozy.cz
NOD32CZE
Navigátor

Příspěvek od NOD32CZE »

lol,mě to dělá taky.Tak sem si řekl že to dotáhnu a ono houby bylo to až na konci a bylo to ještě ke všemu festově utáhnutý. :roll:
?
Obrázek
Beaver
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Beaver »

U Supry mám něco podobnýho - napůl otevřený okna ramplujou. Problém je vyžvejkaná kolejnička, kterou ten systém jezdí. Nový to prej stojí moře peněz, opravovat se to dost dobře nedá. Někteří lidi to řeší tak, že rozříznou bužírku a nasadí to na okraj té kolejničky, jako když byste chtěli okraj plechu zakrýt aby se o to někdo nepořezal. Tím se zmenší vůle a nerampluje to. Jak to má Celica netuším. Osobně neřeším, buď oteřu okno jen o kousíček, nebo naplno, vyhýbám se otevření do poloviny a přílišnému třískání s dveřma se staženým sklem :D
Toyota Supra 2.5 twin turbo
Lexus IS200
Lexus RX400h
"Vždycky můžete spát v autě, ale nikdy nemůžete řídit dům"
http://www.supraklub.cz
ja_ma
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ja_ma »

Celerak2.0Gti píše:
ja_ma píše:... Dvere sem mel rozdelane, pac mi nejde central z levych dveri, z pravych a zevnitr mi to jde, takze to bude nejaka blbost, bohuzel nebyl cas na vydelavani motorku, takze se do toho pustim mozna zitra :wink:
vim že to sem moc nepatří, ale to stejný mi dělá centrál taky - v pravých dveřích to už mám opraveno, vyhodila se ta origo spojka a všechny dráty se napájely napřímo, a už funguje ;)
Jj me neco takoveho dnes Radus rikal, teda pokud mluvil o tobe.... Jinak sem to poradne prostrik kontoxem a dela to porad :roll:
Obrázek
sold..TOYOTA CELICA turbo4wd
sold..SUBARU IMPREZA WRX
GOLF V TDI no smoke no power...
Celerak2.0Gti
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Celerak2.0Gti »

ja_ma píše: Jj me neco takoveho dnes Radus rikal, teda pokud mluvil o tobe.... Jinak sem to poradne prostrik kontoxem a dela to porad :roll:
mno určitě mluvil o mě, protože pokud vím, tak kromě jeho celicy se mu do ruk dostává jen moje a pak Petiss2.0Gti ;) to víš, tři celicy v jedné vesnici, to se taky často nevidí, navíc zhruba 500m od sebe, a všecky červený 5.g :) :twisted:
"Její největší problém je v tom, že se u nás nikdy oficiálně nedostala do prodeje. Byla to velká chyba…"
Celica 91 2.0 Gti 115 kW
www.motorteam.webnode.cz
www.sportovnivozy.cz
RaW007
Řidič

Příspěvek od RaW007 »

bohužel je to vychozeny.. dela to skoro vsem.. pokud to sklo nemas dole povoleny tak ti uz nic nepomuze, max poladit tu kolejnicku ale to je takova oprava nahovno.. proste si najdi polohu kdy to nedela a mas pokoj jako ja :D
Celica r.v.91, motor 3S-GE r.v.93 po úpravě 2023ccm
Odpovědět

Zpět na „Celica“