Klepajici skla ve dverich - co s tim?
Klepajici skla ve dverich - co s tim?
zdarec - je to takova pitomost, ale porad se chytam ze s tim neco pokutim mam sice 162 ale kazda rada dobra. da se s tim neco delat kdyz vam klepou skla ve dverich? nejde to nejak rozebrat a popravit?
> Celica 2.0 GT | 3SGE | Oldschool <> Celica 1.8 GTS | VVTL | Newschool < RAV4 2.Dv.
www.alkohol-tester.cz - Shop s alkohol testery / www.xenony.in - Shop s xenony & bixenony / www.plachty.as - Plachty na auta / www.tuning.as - Webik o autech
www.alkohol-tester.cz - Shop s alkohol testery / www.xenony.in - Shop s xenony & bixenony / www.plachty.as - Plachty na auta / www.tuning.as - Webik o autech
fando - ty jsi takovy dobrak 

> Celica 2.0 GT | 3SGE | Oldschool <> Celica 1.8 GTS | VVTL | Newschool < RAV4 2.Dv.
-
- Věčnej rejpal
- garfielld
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
teď moc nevim jak to klepání myslíš, ale když sem jí koupil tak mi ve dveřích něco drnčelo(děsně mě to točilo) taxem je rozebral a byla tam povolená matička. Ale jinak mi skla nedělaj ani Ň, jen když sou napůl stažený a zavřu dveře, to je zvuk jak kdyby se ěmli vytřískat

Celica AT200 r.v.95, 7AFE 1,8l (115k) ..... Celica GT4 r.v.91, 3SGTE 2,0l (230k)
- micron
- Fantom fóra
- Kontaktovat uživatele:
drnčení
mně pro změnu...mno cca 3 roky sem přemejšlel co mi to lehce drnčí když zvednu otáčky přes 3.500... šlo to zepředu... a pak sem to rozluštil... ten plastovej zparchantělej průhlednej kryt palubky s otáčkoměrem, rychlostí atd... parchant... a ja myslel že je to někde v motoru, nebo v přístrojovce
pěkně sem ho utěsnil 2ma kousky karbonový gumy...a tichoučko jak má bejt..voala 

Imm0rt@l 1989 YAMAHA 706 Sci-Fi CAT 2.0 GTi C3LL 30* years anniversary Blue Metal 8J1++

- ja_ma
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
Dnes sem mel rozdelane leve dvere (taky mi trocu "drnci" okno, je volne...) ale sruby jsou vsechny utahle, jak je tam takova ta "mechovina" tak bych rekl ze je ji tam uz malo
Dvere sem mel rozdelane, pac mi nejde central z levych dveri, z pravych a zevnitr mi to jde, takze to bude nejaka blbost, bohuzel nebyl cas na vydelavani motorku, takze se do toho pustim mozna zitra

Dvere sem mel rozdelane, pac mi nejde central z levych dveri, z pravych a zevnitr mi to jde, takze to bude nejaka blbost, bohuzel nebyl cas na vydelavani motorku, takze se do toho pustim mozna zitra

sold..TOYOTA CELICA turbo4wd
sold..SUBARU IMPREZA WRX
GOLF V TDI no smoke no power...
- Celerak2.0Gti
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
vim že to sem moc nepatří, ale to stejný mi dělá centrál taky - v pravých dveřích to už mám opraveno, vyhodila se ta origo spojka a všechny dráty se napájely napřímo, a už fungujeja_ma píše:... Dvere sem mel rozdelane, pac mi nejde central z levych dveri, z pravych a zevnitr mi to jde, takze to bude nejaka blbost, bohuzel nebyl cas na vydelavani motorku, takze se do toho pustim mozna zitra

"Její největší problém je v tom, že se u nás nikdy oficiálně nedostala do prodeje. Byla to velká chyba…"
Celica 91 2.0 Gti 115 kW
www.motorteam.webnode.cz
www.sportovnivozy.cz
Celica 91 2.0 Gti 115 kW
www.motorteam.webnode.cz
www.sportovnivozy.cz
- Beaver
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
U Supry mám něco podobnýho - napůl otevřený okna ramplujou. Problém je vyžvejkaná kolejnička, kterou ten systém jezdí. Nový to prej stojí moře peněz, opravovat se to dost dobře nedá. Někteří lidi to řeší tak, že rozříznou bužírku a nasadí to na okraj té kolejničky, jako když byste chtěli okraj plechu zakrýt aby se o to někdo nepořezal. Tím se zmenší vůle a nerampluje to. Jak to má Celica netuším. Osobně neřeším, buď oteřu okno jen o kousíček, nebo naplno, vyhýbám se otevření do poloviny a přílišnému třískání s dveřma se staženým sklem 

Toyota Supra 2.5 twin turbo
Lexus IS200
Lexus RX400h
"Vždycky můžete spát v autě, ale nikdy nemůžete řídit dům"
http://www.supraklub.cz
Lexus IS200
Lexus RX400h
"Vždycky můžete spát v autě, ale nikdy nemůžete řídit dům"
http://www.supraklub.cz
- ja_ma
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
Jj me neco takoveho dnes Radus rikal, teda pokud mluvil o tobe.... Jinak sem to poradne prostrik kontoxem a dela to poradCelerak2.0Gti píše:vim že to sem moc nepatří, ale to stejný mi dělá centrál taky - v pravých dveřích to už mám opraveno, vyhodila se ta origo spojka a všechny dráty se napájely napřímo, a už fungujeja_ma píše:... Dvere sem mel rozdelane, pac mi nejde central z levych dveri, z pravych a zevnitr mi to jde, takze to bude nejaka blbost, bohuzel nebyl cas na vydelavani motorku, takze se do toho pustim mozna zitra

sold..TOYOTA CELICA turbo4wd
sold..SUBARU IMPREZA WRX
GOLF V TDI no smoke no power...
- Celerak2.0Gti
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
mno určitě mluvil o mě, protože pokud vím, tak kromě jeho celicy se mu do ruk dostává jen moje a pak Petiss2.0Gtija_ma píše: Jj me neco takoveho dnes Radus rikal, teda pokud mluvil o tobe.... Jinak sem to poradne prostrik kontoxem a dela to porad

"Její největší problém je v tom, že se u nás nikdy oficiálně nedostala do prodeje. Byla to velká chyba…"
Celica 91 2.0 Gti 115 kW
www.motorteam.webnode.cz
www.sportovnivozy.cz
Celica 91 2.0 Gti 115 kW
www.motorteam.webnode.cz
www.sportovnivozy.cz