Ahojte. Jsem tu nový s krásným novým Avensisem (viz. podpis) - konečně jsme našli auto, které je dle našich měřítek nej
A teď k tématu: uvažuji o otevíracím elektrickém střešním okně...
- dodělával si někdo elektrické střešní okno do Avensise combi T27 a případně jaké máte zkušenosti ?
- doporučujete to vůbec z technického hlediska ?
Díky za názory a rady
Toyota Avensis WG 1.8 Valvematic 6M/T Style Edition 2014 bílá perleť
Pokud není z výroby tak bych do toho nevrtal, stejnak mi vždy přišlo že kdo nemá klimu má okýnko, a při dnešní prašnosti větrat přes okýnka je každého věc co naloží do plic ušetřený peníz dej radší do webasta nebo LPG
Jak píše Matúš, taky jsme to měli na Š105 a taky bych do toho nešel. Dnes už je to asi pořešené lépe než tehdy, ale kolega na rapidu se s tím mořil v jednom kuse, furt mu to teklo, tak to nakonec celé zasilikonoval. Možnost ventilace tam asi je, ale možnost většího hluku také; další nevýhodu hezky popsal Míra. Navíc nezapomínej, že šíbrdach způsobuje plešatění!
Toyota Avensis T25, 2.4, 120 kW
Lexus IS200, 2.0, 114 kW
ex Toyota Corolla E12, 1.6, 81 kW
Za Webasto a LPG palec nahoru. S LPG jsem jezdil v předchozím autě Peugeot 308 SW a samo, plánuji časem také do Avensise...jen asi počkám na konec záruky. Po Webastu pokukuji, ale ta cena...
U Webasta jsem právě viděl ty šíbry. Pokud se nenajdou zkušenosti majitelů současných systémů šíbrů, tak to nebudu pokoušet.
Toyota Avensis WG 1.8 Valvematic 6M/T Style Edition 2014 bílá perleť