Celica 3S-GTE
- uruem
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
Celica 3S-GTE
Ahoj pánové,
Občas se vám stane, že jdete po ulici a spadne z nebe taková prapodivná Celica. Starý pán mi prostě prodal Celicu s motorem 3S-GTE která hrabe jen předkem. Papíry jsou psané přímo jako celica 2.0i TURBO, hnaná náprava přední a výkon vinko vše sedí, zvláštní.
Turbo je v háji jinak prý vše šlape.
Koupil jsem jí spíš ze zvědavosti a vůbec nevím co sní budu dělat jestli rozebrat na díly nebo dát do pořádku ?
Co by vás napadlo s tímhle autem dělat? Přemýšlím jestli jí někomu přenechat protože toho teď mám hrozně moc a nebo se do ní pustit.
Děkuji Idahovi za rychlou telefonickou podporu.
Občas se vám stane, že jdete po ulici a spadne z nebe taková prapodivná Celica. Starý pán mi prostě prodal Celicu s motorem 3S-GTE která hrabe jen předkem. Papíry jsou psané přímo jako celica 2.0i TURBO, hnaná náprava přední a výkon vinko vše sedí, zvláštní.
Turbo je v háji jinak prý vše šlape.
Koupil jsem jí spíš ze zvědavosti a vůbec nevím co sní budu dělat jestli rozebrat na díly nebo dát do pořádku ?
Co by vás napadlo s tímhle autem dělat? Přemýšlím jestli jí někomu přenechat protože toho teď mám hrozně moc a nebo se do ní pustit.
Děkuji Idahovi za rychlou telefonickou podporu.
- uruem
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
Re: Celica 3S-GTE
No to je právě otázka, však je to mutant první co zkontroluju kondici motoru. A pak se uvidí, jediné co mne trápí je nezaplacené eko, a platit eko na takové zvláštní papíry se mi nechce.
-
- Navigátor
- Kontaktovat uživatele:
Každopádně zajímavý kousek, škoda toho prepisu s Eko...
Toyota Celica 1.6 STi (AT180)
- uruem
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
No jasne udelej
- Beaver
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
No nevím, nepřijde mi to divný. 2.0 turbo FWD jsou normální Celicy, byť u nás nejsou moc běžné. Turbo na fotce je jen housing turbíny. Jestli je k tomu i zbytek, tak by šlo možná opravit, záleží na tom, co s ním je (obvykle jsou KO olejový těsnění a ložiska, což jde řešit rebuild kitem).
Toyota Supra 2.5 twin turbo
Lexus IS200
Lexus RX400h
"Vždycky můžete spát v autě, ale nikdy nemůžete řídit dům"
http://www.supraklub.cz
Lexus IS200
Lexus RX400h
"Vždycky můžete spát v autě, ale nikdy nemůžete řídit dům"
http://www.supraklub.cz
- uruem
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
Turbo má brutální vůli mám ho sundané, štve mne, že má díru v prahu, budu teď řešit jak legálně použít mojí karoserii z 1,6 na tuhle 2,0 turbo.
- uruem
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
Nemám jak zjistit právě vůbec její minulost, zkusím pak podle vinka zjistit jako co byla vyrobená.
Tak ja také niečo vidím a počujem prvý krát...skôr to vyzerá len na swap 3s-gte do gti karosérie..a nejaký kúzelník to dokázal zapísať do papierov, celkom srandaBeaver píše: 2.0 turbo FWD jsou normální Celicy, byť u nás nejsou moc běžné.
Rád by som vedel čo na to hovorí prevodovka, ktorá tam bude asi z Gti..
Tak ako písal Beaver, repas turba by nemal byť problém pokiaľ mu inak nič nie je
Corolla E12
Black ST185
ex: 2x Black AT180
Black ST185
- Idaho
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
ThomasSK píše:Tak ja také niečo vidím a počujem prvý krát...skôr to vyzerá len na swap 3s-gte do gti karosérie..a nejaký kúzelník to dokázal zapísať do papierov, celkom srandaBeaver píše: 2.0 turbo FWD jsou normální Celicy, byť u nás nejsou moc běžné.
Rád by som vedel čo na to hovorí prevodovka, ktorá tam bude asi z Gti..
Tak ako písal Beaver, repas turba by nemal byť problém pokiaľ mu inak nič nie je
repas turba problém je, lepší bude koupit jiná středový uzel, ušetříš si furu lítání po reklamacích všude to "dokážou" ale nevydrží..
Idaho máš pravdu, viem o tom že repasované CT26-ky vydržali len pár km, len neviem či je to kvalitou práce alebo nemožnosťou vo všeobecnosti to spraviť poriadne...
Ja mám v turbe nový stred (cartridge, uzel..) a zatiaľ som spokojný, drží 1bar už nejakých 25k km a stále ok
Uruem, takéto niečo:
http://www.ebay.co.uk/itm/Toyota-Celica ... 3f2a939c4f
Ja mám v turbe nový stred (cartridge, uzel..) a zatiaľ som spokojný, drží 1bar už nejakých 25k km a stále ok
Uruem, takéto niečo:
http://www.ebay.co.uk/itm/Toyota-Celica ... 3f2a939c4f
Corolla E12
Black ST185
Black ST185
- uruem
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
No já hlavně potřebuji rozmyslet zda se dá takhle "pořešit" papírově motorizace tak bych ten motor nejraději dostal do své 1,6 tam kvůli stavu karoserie tahle je dobrá ale já radši přeskládám motor než budu vyvařovat ty 3, 5*5cm dírky a špatný zadní blatník. Mám 3.ks 3S-GTE 3 převodovky takže na ladění toho mám dost.
Hlavní problém co mne trápí je zda si ty papíry nechat a zaplatit 10000 eko a mojí 1,6 zrušit a nebo obráceně.
Jinak k tomu turbu to ještě nepospíchá první co bych otevřel motor a zvážil jestli má cenu sním něco dělat, turbo budu muset sehnat kompletní mám prasklinu v obálce, do 20.4. rozmyslím na jaké karoserii se bude stavět a pak se pustím do podvozku motor bych nechal na dlouhé zimní večery. A za 50 let třeba na nějakém srazu se uvidíme ( pokud mne Idaho doveze )
Hlavní problém co mne trápí je zda si ty papíry nechat a zaplatit 10000 eko a mojí 1,6 zrušit a nebo obráceně.
Jinak k tomu turbu to ještě nepospíchá první co bych otevřel motor a zvážil jestli má cenu sním něco dělat, turbo budu muset sehnat kompletní mám prasklinu v obálce, do 20.4. rozmyslím na jaké karoserii se bude stavět a pak se pustím do podvozku motor bych nechal na dlouhé zimní večery. A za 50 let třeba na nějakém srazu se uvidíme ( pokud mne Idaho doveze )