Pod palubkou nad volantem mi stále cvrdliká, zvláště na nerovnostech vozovky se ihned přihlásí. Rozdělal jsem panel, vyjmul jsem měřicí skříňku a v odkrytém prostoru jsem na nic nepřišel. Zvuk vydává při jízdě uvolněný předmět( asi šroub nebo co), zkoušel jsem i malý magnet prostrčit do potrubí levého registru větrání, a nic. Další demontáž palubky jsem si netroufl. Nemá někdo podobný problém a zda jej vyřešil?
Přímý kontakt: as-ingr@email.cz
PS. V autorizovaném servisu mi řekli, no až vám to bude moc vadit, pokusíme palubku nějak rozdělat. Zatím jsem ten pokus neakceptoval.
Kováříček zatím neodhalen
-
- Člen Týmu
- Kontaktovat uživatele:
Re: Kováříček zatím neodhalen
Zdravím kolego,
Mám zřejmě stejný, nebo přinejmeněím podobný problém. Sice na voze Corolla 1,6 VVTi r.v. 2007.
na hrubších nerovnostech (dlažební kostky) se z pod paludní desky v okolí tyče řízení ozývají podivné zvuky " Kováříček" , rozebral jsem skoro vše včetně tyče řízení, i když do řízení se rány nepřenáší !!
budu také moc rád za jakýkoliv "konstruktivní" nápad.
poslední poznatek je nějak uvolněný vnitřek "krokového motorku posilovače řízení" poku má někdo zkušenost prosím o radu
takže pane kolego, Vám jsem vůbec nepomohl jen si přihřeji polívčičku za což se omlouvám
Mám zřejmě stejný, nebo přinejmeněím podobný problém. Sice na voze Corolla 1,6 VVTi r.v. 2007.
na hrubších nerovnostech (dlažební kostky) se z pod paludní desky v okolí tyče řízení ozývají podivné zvuky " Kováříček" , rozebral jsem skoro vše včetně tyče řízení, i když do řízení se rány nepřenáší !!
budu také moc rád za jakýkoliv "konstruktivní" nápad.
poslední poznatek je nějak uvolněný vnitřek "krokového motorku posilovače řízení" poku má někdo zkušenost prosím o radu

takže pane kolego, Vám jsem vůbec nepomohl jen si přihřeji polívčičku za což se omlouvám

Yaris 1,0 VVti r.v.2004 - Corolla 1,6 VVti r.v. 2006, LPG
Kolego zdravím a dík za zprávu. Dnes jsem objevil informaci na WEBu-viz link: http://zpravy.aktualne.cz/ekonomika/toy ... 590604f2e/
Japonská automobilka Toyota Motor Corp. svolává ke kontrole po celém světě 6,58 milionu vozů. Důvodem jsou možné problémy s řízením a sedadly. u některých modelů je možná závada na sloupku řízení, u dalších hrozí zlomení kabelových svazků ........
Jsem zvědav zda mě vyzvou ke kontrole. Mám z r. 2010 Yaris 1,0 VVti.
Japonská automobilka Toyota Motor Corp. svolává ke kontrole po celém světě 6,58 milionu vozů. Důvodem jsou možné problémy s řízením a sedadly. u některých modelů je možná závada na sloupku řízení, u dalších hrozí zlomení kabelových svazků ........
Jsem zvědav zda mě vyzvou ke kontrole. Mám z r. 2010 Yaris 1,0 VVti.
To se dá snadno zjistit tady: http://vinchecker.toyota.cz/
Můj je ze září 2010 a svolávačka se ho netýká.
Klimis píše:To se dá snadno zjistit tady: http://vinchecker.toyota.cz/
Dík za info, můj je ze září 2010 a taky se ho netýká.