Zajímavé inzeráty - ironicky i vážně, díl II.
-
- Věčnej rejpal
Re: Zajímavé inzeráty - ironicky i vážně, díl II.
Jen drobná technická - pokud je na fotce zobrazenej správnej údaj (162 493 mil), tak to má najeto 261 507 km. Ovšem to nemusí nic znamenat. BTW: Nikdy jsem u takových aut (tzn. speciálních) nepochopil VRTÁNÍ držáku na mobil do interiéru (viz 5. foto). To mi přijde jako těžký barbarství.
Věříš , že jsem nad tím taky jednou přemýšlel , na mé starší Carině jsm ty otvůrky měl taky a kolega ten pozůstatek v Toyotě má taky .Jakub Krčma píše:Jen drobná technická - pokud je na fotce zobrazenej správnej údaj (162 493 mil), tak to má najeto 261 507 km. Ovšem to nemusí nic znamenat. BTW: Nikdy jsem u takových aut (tzn. speciálních) nepochopil VRTÁNÍ držáku na mobil do interiéru (viz 5. foto). To mi přijde jako těžký barbarství.
ToyotaCarina E 2,0 GLi
Toyota Corolla 2E 1,3 GL
Toyota Corolla Verso D4D 2,2
Toyota Corolla 2E 1,3 GL
Toyota Corolla Verso D4D 2,2
Ten nájezd je samozřejmě v mílích. Takovéto uchytávání držáků taky odsuzuju, ale tady to aspoň není tak rozpárané jako u jiných aut. Spíš mě to trklo jako zajímavá raritka. Páč tohle SC když tu nějaké je, tak je to většinou 300, 400 vidím v těchto končinách poprvé a to je tato.
-
- Věčnej rejpal
Jo, rarita to je. Ovšem co se týče SC 400 bych po zkušenostech s LS 400 rozhodně šel do VVT-i 216 kW 407 Nm 5-speed, což je ještě výrazně složitější sehnat (v OK stavu, tzn. ne jako tenhle znásilněnej plyšák: http://www.ebay.com/itm/Lexus-SC-SC400- ... ars_Trucks ). Ale i s tim 180 kW 4-speed v případě nálady lehce převálcujete 99 % aut, který potkáte, a při jemnym pohodovym ježdění na dlouhý vzdálenosti tam pochopitelně rozdíl neni skoro žádnej (až na mírnej rozdíl ve spotřebě a ještě trošku menší "hluk" ve prospěch VVT-i 5-speed). 194 kW lze sehnat pěkný relativně snadno (ovšem za příslušný peníze).
Zajímavý jak ty auta končej http://auto.bazos.cz/inzerat/33954668/Lexus-LS400.php
- Idaho
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
Ano leží u nás, kupováno puvodnejen kvuli motoru, převodovkce a brzdám. Neměl jsem to na zvedáku tak nepovím o stavu spodku ale katsle celkem ujde, podespalo se na ní pár překupníku co se auto snažilo přihlásit než se dostalo k nám ( US verze, nutno řpihlásit jako US import ). Interiér k autu je puvodní plus ten co je tam ted ( nový najeto 40tis mil, voněl novotou - majitel intru Toro ).
Je to auto pro človeka co ho potřebuje jako zdroj ND, neřešil bych zprovoznení, jedině pokud by mel nekdo bouračku a optřeboval by kastli, nebo intr atd.
K prodeji nejsou kola, motor, brzdy ( převodovka bude k prodeji pozdeji ).
( není to mé auto, jen u nás už rok stojí pod střechou.. )
Je to auto pro človeka co ho potřebuje jako zdroj ND, neřešil bych zprovoznení, jedině pokud by mel nekdo bouračku a optřeboval by kastli, nebo intr atd.
K prodeji nejsou kola, motor, brzdy ( převodovka bude k prodeji pozdeji ).
( není to mé auto, jen u nás už rok stojí pod střechou.. )
Aha, já právě netušil u koho to stojí 

- Idaho
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
party boy píše:Aha, já právě netušil u koho to stojí
jj tohle bylo do Cr víceméne jako vrak dovezené, nikdy nepřihlášené a jako vrak to i skončilo...
Tak to jo. Já myslel, že to někdo hodil do stodoly, zahodil noty a začal rozebírat, protože je to tady blbě prodejný.
- JenniColky
- Řidič
Majitelem jsem již já, auto nabízím na náhradní díly z důvodu, že z něj beru jen to, co se hodí mě a cena za celé auto byla vzhledem ke stavu příznivá. Karoserie působí na můj vkus krásně, i původní interiér je vcelku dobrý, o stavu náprav moc nevím, ale pokud by je chtěl někdo na nějaký zprojekt, tak to může být vzhledem k jejich vyspělosti zajímavá volba. Cena 10000Kč je braná vůči tomu, že budu muset zaplatit vytáhnutí motoru a převodovky. Pokud samozřejmě někdo přijede a řekne, že dá 5 a zaplatí Idahovi práci, tak může možná ušetřit na tomhle. Každopádně zmíněných 5tis. Kč z auta zřejmě dostanu i díky jeho hmotnosti, ale je mi líto té karoserie do šrotu.
Zdroj dílů skvělý, ale pro to co zůstane má hodnotu minimální. Pro "kecálisty" co mi píšou maily bych rád vzkázal, že pokud se jim nelíbí osud auta, tak si ho můžou za velice příjemnou cenu koupit a třeba zprovoznit, ale mě osobně se to rozhodně nevyplatí a LS400 by mi bylo vzhledem k SC400 opravdu zbytečné..
Zdroj dílů skvělý, ale pro to co zůstane má hodnotu minimální. Pro "kecálisty" co mi píšou maily bych rád vzkázal, že pokud se jim nelíbí osud auta, tak si ho můžou za velice příjemnou cenu koupit a třeba zprovoznit, ale mě osobně se to rozhodně nevyplatí a LS400 by mi bylo vzhledem k SC400 opravdu zbytečné..
eX Auris 1ZRFAE, E11-4EFE a "nějakej ten koncern a další šrot"
Nyní: IS200 daily, Soarer 1JZ-GTE
Nyní: IS200 daily, Soarer 1JZ-GTE
- zmaxxx
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
Tomuhle se říká zajímavost:
Honda Accord Coupé, najeto 22000km.
http://www.sbazar.cz/pavel.marek01/deta ... ies-108-kw
- garfielld
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
to sice jo, ale ta cena je nesmysl, to ani fanda nemůže zaplatit, prodejce se evidentně specializuje na auta co mají málo najeto, má jich tam fůru a daleko zajímavějších 

Celica AT200 r.v.95, 7AFE 1,8l (115k) ..... Celica GT4 r.v.91, 3SGTE 2,0l (230k)
- Idaho
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
Jéje, ten samý pán tu kdysi nabízeů Avíka s malým nájezdem, uplně stejně popisovaného. Pán má asi veliké štěstí, že naráží neustále na takovéhle "nejeté ležáky" každopádne s tím Accordem se jendalo jendoznačně "uvádění nepravdy" o stavu vozidla, stačilo si na krásne čistounkém a ( dle majitele ) "nikdy nezapraseném" motoru sundat víčko oleje ahend tam bylo špíny tolik, že by se to ani za nehty nevešlo..zmaxxx píše:Tomuhle se říká zajímavost:
Cena je nesmyls, jako byla nejprev nesmylsná u toho Ave, popár mesících šel pán dolu s cenou. Evidentne ho peníze uložené v tom aute natrápí tak doufá že se najde hejl co to koupí, a když ne bude to prodávat s obrovskou slevou 100tis kč a to se přece vyplatí a to už se ultrahejl co si bude mnout ruce jak ušetřil tím že si počkal, najde.... ( i když top bude stále minimálne 2x dražší než pekné kousky co se dají sehnat ).
EDIT : za 150tis rychlej inzerát? lidi blbnete ?? vždyt se tenhle model (respektive generace -- pán zámerne neuvádí rok ) prodává ka klubu HC od 35 do 90tis... a za 90 už jsou nádherné kousky s 3,0V6

- uruem
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
Nevím jak jinde ale u nás mi přijde, že lidí kteří se pohybují kolem aut (obchod, opravy atd.) je 95% nepoctivců nebo na hranici poctivosti. Kolikrát jezdím s někým při nákupu auta zkontrolovat stav jestli odpovídá popisu a neustále jenom žasnu. Jak je možné že octavia s najetýma 30 000 má nový rozvod přetěsněnou hlavu a tlumiče starline ? Jaktože krásná Mazda 6 po prvním majiteli se servisní knížkou nikdy ani neťuklá má rozvor o 2cm rozdílný na L/P?
Normální člověk který na své auto napráská vše nemá šanci prodat, lidé neslyší na zkutečnost nekoukají na dobré jádro v nenaleštěném obalu kouká se zde jenom na obal.
Mluvím jako člověk který prodával cca 6 aut nyní prodává 3 a žádné nikdy neprodal. Jak můžu prodat když první co spustím je výčet 20 chyb a nedostatků to je údivu u 20 let starého auta, že u tohoto kusu je tolik nedostatků a 20 km vedle se prodává stejný kus za stejnou cenu kde není nedostatek přece žádný, v čr se o chybách mlčí, říká tedy spíš upozorňuje se na to co funguje.
Tady je situace trošku jiná točí se tu spíše "odbornější skupina" lidí, my v tom třeba chodit už umíme ale v okolí laiků se pořád jenom divím.
Normální člověk který na své auto napráská vše nemá šanci prodat, lidé neslyší na zkutečnost nekoukají na dobré jádro v nenaleštěném obalu kouká se zde jenom na obal.
Mluvím jako člověk který prodával cca 6 aut nyní prodává 3 a žádné nikdy neprodal. Jak můžu prodat když první co spustím je výčet 20 chyb a nedostatků to je údivu u 20 let starého auta, že u tohoto kusu je tolik nedostatků a 20 km vedle se prodává stejný kus za stejnou cenu kde není nedostatek přece žádný, v čr se o chybách mlčí, říká tedy spíš upozorňuje se na to co funguje.
Tady je situace trošku jiná točí se tu spíše "odbornější skupina" lidí, my v tom třeba chodit už umíme ale v okolí laiků se pořád jenom divím.