Zdravím, po delším hledání jsem konečně našel identitu pinů na konektoru 1 (26 pinů) a konektoru 2 (16 pinů). Ipulsy pro měření rychlosti auta jsou podle tohoto vyvedeny na pin 13 SPD konektoru 2. Poprosím o radu, kde tyto konektory (hlavně ten druhý) najít? Pokud to místo můžete vyfotit, budu rád. Napadlo mne, že je možná pod tachometrem ale nechci to zbytečně rozdělávat. K Pinu 13 vede fialový vodič.
Druhá otázka- vůči kterému vodiči ty impulzy naměřím? Vypadá to, že proti pinu .9 zemní (mínus pól) mi NA KONEKTORU 2 chybí. podrobný plán přikládám v příloze..
Corolla E110 motor 4E-Fe: kde najít konektory 1 a 2
Corolla E110 motor 4E-Fe: kde najít konektory 1 a 2
- Přílohy
-
- Piny-4EFE_ok.jpg
- (75.06 KiB) Staženo 645 x
Re: Corolla E110 motor 4E-Fe: kde najít konektory 1 a 2
Podle mě jsou ve středovém tunelu přímo v ŘJ.
Promiň, ale já jsem v té Corolle neorientuji. Kde je středový tunel a kde řídící jednotka? Japonci mají vše důsledně zakryto a jediné, co jsem našel očima je v interiéru vlevo pod šuplíkem skříňka s pojistkama a kdo ví čím, a vpravo za přihrádkou nějaký konektor.
Můžeš to přesněji popsat nebo vyfotit a udělat na té fotce červené šipky? Dík.
Můžeš to přesněji popsat nebo vyfotit a udělat na té fotce červené šipky? Dík.
Kde je řídící jednotka jsem ti posílal už v tomto příspěvku.
Holomek!
Středový tunel je ta věc, kde si nastavuješ topení.
Dík, a to budu muset teda nějak sundat kryt od středového tunelu (jsou tam ty knoflíky) , abych se k těm konektorům dostal že?
Na E9 stačí z boku toho tunelu sundat krycí plast, ta jednotka je prakticky na podlaze. Tuším, že jsem tam lezl od řidiče a konektory jsou otočené směrem dozadu auta. BTW, překvapilo mě, že Corolla tam má krycí plast a u Celicy stačí odhrnout koberec
Jo a u Celicy mám ty konektory ze strany spolujezdce. Corolla se shoduje modelem, Celica zase obdobím výroby, tak by něco z toho mohlo platit i na tu E11.