Mal by som na Vás prosbu . Chcel by som sa stať majiteľom MR2 druhej generácie . Veľmi sa mi toto autíčko zapáčilo . Už som aj niektoré vyskúšal ale mám jeden problém

Preto moje obavy.
Ďík za odpovede
DRK
drk píše:Zdravím
Mal by som na Vás prosbu . Chcel by som sa stať majiteľom MR2 druhej generácie . Veľmi sa mi toto autíčko zapáčilo . Už som aj niektoré vyskúšal ale mám jeden problém. Zdá sa mi , že ten motor 2 liter 115 KW by mal mať väčší záťah . Pokiaľ je motor na neutrále , vytáča sa veľmi ľahko , na brnknutie po plyne , ale v premávke sa mi zdá , samozrejme pri nižších otáčkach , že to auto je moc lenivé , že po zošlapnutí plynu aj na podlahu sa nejako nič moc nedeje . Samozrejme po prekročení 3500-4000 ot , to už ide. Neviem to sám posúdiť , či je to tým , že ten motor je vysokoobrátkový , alebo je to sprevodovaním , alebo motor končí . Inak motor neklepe , nedymí , nesmrdí , ľahko štartuje . Mal som Nissana 1,8 GTI B12 len 94 KW , ale ten motor bol zdá sa mi oveľa pružnejší , nepotreboval pri bežnej jazde moc točiť . Päťka v pohode porývala režim od 45 až po maximalku s dostatočnou pružnosťou .
Preto moje obavy.
Ďík za odpovede
DRK
to byla jen ukázka , jaký by byl do tvé emrky dobrý motordrk píše:Si mi pomohol
Bohužel zadek je pro zákazníka ( na SK ) takže pokud bude funkční anténa, předám mu info at ji inzeruje na SK toyoklubudrk píše:Ozaj IDAHO nemáte v tom zadku funkčnú anténu ??? Ak áno po čom by bola ??