Ukažte svého miláčka - YARISka
ak máš na mysli ten modrý,tak už štvrtý
(mal by som už asi dostať nejakú medailu od TOYOTY za vernosť... ):lol:
No ale ten modrý yaris je kapitola sama o sebe- ten je pre manželku len dočasne-pokial sa osmelý v jazdení a aby to mala do roboty jednoduchšie. S červeným sa bála jazdiť .To bola len zhoda náhod, že sme kupili aj pre nu zrovna yarisa .
Ale pssst! nehovor to nikomu-medzi nami dievčatami to bolo asi takto:
... pre manželku som hladal obyčajnu fobiu-to jej malo stačiť... Ale v cene jazd. aut konkrétne fabia (2000-2500€),som žiadnu v akom-takom stave bez investícií nenašiel.. Ludia su blázni !!
Fabia r.v.2004 s naj. 125 tis.km a v stave v akom je tento modrý yaris + nedajbože aj v tej výbave (klima,ABS, Cd prehrávač, posilnovač riadenia) stojí ,min.3500€ a viac! Yarisa som mal za 2200€.
P.S:
Správa pre spoločnosť Toyota:
nikdy som nemal záujem o inú značku ako je toyota yaris

(mal by som už asi dostať nejakú medailu od TOYOTY za vernosť... ):lol:

No ale ten modrý yaris je kapitola sama o sebe- ten je pre manželku len dočasne-pokial sa osmelý v jazdení a aby to mala do roboty jednoduchšie. S červeným sa bála jazdiť .To bola len zhoda náhod, že sme kupili aj pre nu zrovna yarisa .
Ale pssst! nehovor to nikomu-medzi nami dievčatami to bolo asi takto:
... pre manželku som hladal obyčajnu fobiu-to jej malo stačiť... Ale v cene jazd. aut konkrétne fabia (2000-2500€),som žiadnu v akom-takom stave bez investícií nenašiel.. Ludia su blázni !!
Fabia r.v.2004 s naj. 125 tis.km a v stave v akom je tento modrý yaris + nedajbože aj v tej výbave (klima,ABS, Cd prehrávač, posilnovač riadenia) stojí ,min.3500€ a viac! Yarisa som mal za 2200€.
P.S:
Správa pre spoločnosť Toyota:
nikdy som nemal záujem o inú značku ako je toyota yaris

Toyota yaris-1.0 II (2007-2010)
Toyota yaris -1.33 II facelift (2010-2012)
Toyota yaris - 1.33 III (2012-2014)
Toyota Auris 1.8 hybtid
Toyota Auris 1.8 hybtid
Re: Ukažte svého miláčka - YARISka
Kedze sa uz vkladaju fotky uplne v pohode, dovolim si ukazat svoj prskolet
- Přílohy
-
- zadok.jpg
- (148.19 KiB) Staženo 2484 x
Toyota Yaris II, 1.3 VVT-i, 2006 TerraCool
Citroen Berlingo 1.8i, 1998
TVL zadni parkovaci senzory na yarisovi...
Uaaaa.a... ha haaaaa...
to je mega.. .
Mas i predni?
;-D

Mas i predni?

Back in Czech.
TVL je vidět, že seš ještě svobodnej, bydlíš na vesnici atd. apod.aczasa píše:TVL zadni parkovaci senzory na yarisovi...Uaaaa.a... ha haaaaa...
![]()
to je mega.. .
![]()
![]()
Mas i predni?;-D

He he he... uaaa.... ha ha... Vesnice asi +- jo, ale i tady se da tesne parkovat. Ale na Yarisovi...
kdyby na necem vetsim s horsim rozhledem, ale yaris?

Back in Czech.
mal som předtím berlingo, malo kolmy zadok, nejak som zlenivel asi. Partnerka si ide robit vodicak, bude jazdit o chvilu ale je pravda ze je to hrozne pohodlne a raz ma to zachranilo. Som cuval kolmo do úzkého miesta medzi auta a skoro som si nevsimol pravu stranu. Takze sa mi zaplatili 
A je pravda, ze nejak neviem odhadnut vzdialenosti na yarisovi, neviem preco, hlavne predok, vždy tipujem ze uz nemam miesto a mam este pol metra. A vzdialenosti a vysku sensorov som odkukal od ineho yarisa, takze asi nie som jediny
a predne nemam, ale som rad ze si sa pobavil, vždy lepsie nez zaplakal

A je pravda, ze nejak neviem odhadnut vzdialenosti na yarisovi, neviem preco, hlavne predok, vždy tipujem ze uz nemam miesto a mam este pol metra. A vzdialenosti a vysku sensorov som odkukal od ineho yarisa, takze asi nie som jediny

a predne nemam, ale som rad ze si sa pobavil, vždy lepsie nez zaplakal

Vazne me to jen rozesmalo.. Ani nehodnotim jestli je to k necemu nebo ne...
Fakt to navozuje dojem auta s vysokou vybavou...
Ja proste jen ze mi to prijde.... hm....
Mame doma taky jarise, ale kdyz potrebuji parkovat, tak sem tam se mi dari do mezery 10cm pred a 12cm za... Coz je sice pakarna, ale dokazu si predstavit, ze senzory by odzacatku rvaly jako pominute, protoze maji cut off nekde u 20cm?

Mame doma taky jarise, ale kdyz potrebuji parkovat, tak sem tam se mi dari do mezery 10cm pred a 12cm za... Coz je sice pakarna, ale dokazu si predstavit, ze senzory by odzacatku rvaly jako pominute, protoze maji cut off nekde u 20cm?
Back in Czech.
Ja na tom nevidím tiež nič "luxusného" alebo niečo, za čo by sa mal niekto hanbiť. Cuvacie senzory sice ani ja nemám , ale minimálne to má viac kladných bezvýznamných plusov..
1., Lepšie sa auto predáva - yaris majú aj tak poväčšine ženy a ak ho budú chcieť kupiť, je to pre nich oooobrovské " + "
2., po tme sa blbo cúva a hlavne tam, kde nie je žiadne osvetlenie -alebo len minimálne. No a keď navyše niekto má ešte k tomu aj folie,tak je to dvojnásobná výhra a hlavne v yarise I a II. , pretože v yarise III už sú docela parádne cúvacie svetlá, ktoré slušne osvetlujú priestor vzadu.
3. Ak niekto nemá aaž taký dobrý odhad, rozhodne mu to odporúčam namontovať, aby neoškreli MOJE auto !!!!
- mne sa to totiž stalo pred mesiacom, že nejaký (á) človek mi šuchol nárazník. Zavolal som políciu, lebo ten debil jednoducho ušiel a boli tam kamery, no mne záznam nedajú, len polícii. Zajtra ešte idem na DI - som predvolaný na nejaké kladenie otázok
- takže uvidím, či niečo videli na zázname ak ho vôbec získajú z AAA auto... - Kamoš tam totiž predával auto a ja som išiel s ním, aby som ho mohol zobrať nazad a toto sa mi tam stalo
)
3., Menej sa budem obávať o auto ked ho požičiam žene (sorry dámy
)
No ale zasa je pravda, že ak je človek 10cm ešte pred prekážkou, idú pípačky vyskočiť z reprákov a to by aj mna sr..lo - no možno sa to dá aj nastaviť na 2-3cm...alebo nie???
1., Lepšie sa auto predáva - yaris majú aj tak poväčšine ženy a ak ho budú chcieť kupiť, je to pre nich oooobrovské " + "
2., po tme sa blbo cúva a hlavne tam, kde nie je žiadne osvetlenie -alebo len minimálne. No a keď navyše niekto má ešte k tomu aj folie,tak je to dvojnásobná výhra a hlavne v yarise I a II. , pretože v yarise III už sú docela parádne cúvacie svetlá, ktoré slušne osvetlujú priestor vzadu.
3. Ak niekto nemá aaž taký dobrý odhad, rozhodne mu to odporúčam namontovať, aby neoškreli MOJE auto !!!!

3., Menej sa budem obávať o auto ked ho požičiam žene (sorry dámy

No ale zasa je pravda, že ak je človek 10cm ešte pred prekážkou, idú pípačky vyskočiť z reprákov a to by aj mna sr..lo - no možno sa to dá aj nastaviť na 2-3cm...alebo nie???
Toyota Auris 1.8 hybtid
Toyota Auris 1.8 hybtid
Přidám jednu svatební z cesty 

ze svatební cesty .. ne ??

Toyota Auris 1.8 hybtid
Toyota Auris 1.8 hybtid
perito: Nemas problém s nizkym podvozkom ked to nalozis? Svagrina ma starsieho, a kde ho nalozi 5. ludmi a batožinou je hodne nizko nad zemou.
mifo: nemám, ale vzadu lidi nevozím... jezdíme vždy max. ve dvou a zadní část slouží jako dodávka - pravidelně vozím vzadu 200-250 kg a neměl jsem problém 

Můj mazlík 

- Přílohy
-
- IMG_273295793664295.jpeg
- (116.82 KiB) Staženo 2171 x