Tempomat na 1.8 95kW??
Re:
http://www.toyodiy.com/parts/p_E_200304 ... _7801.htmlbloodymirko píše:gyraldos, skrtiaca klapka u benzinovych T25 sa ovlada lankom, nie elektornicky, takze montazou packy si tempomat nedorobis.....jedine, ze by si si tam dorobil aj servo ovladanie vratane komunikacneho rozhrania s riadiacou jednotkou![]()
No a chcel by som vidiet tu "diagnostiku" ktora ti v ECU nasla nieco, co tam nemas...takej diagnostike by som teda neveril ani to, ze po stlaceni tlacitka ON sa aj nazaj zapne![]()
![]()
![]()
Tu mas dokaz, ze tam mas lanko
http://www.toyodiy.com/parts/p_E_2005_T ... 801.7.html
PS: Neber to tak, ze sa tu do teba navazam, ale cca pred 3 mi rokmi som sa tejto teme dost intenzivne venoval a co to o montazi Tempomatu do T25 viem...a vlastne ti chcem usetrit cas a sklamanie z neuspechu
viete mi povedat ci mam lanko alebo elektriku?
Re: Tempomat na 1.8 95kW??
Jestli jsem koukal spravne (na uplne jiny dil), tak to ma elektricky ovladanou klapku, takze nemas lanko plynu. Existuje urcita nadeje, ze ti pujde tempomat..
Back in Czech.
Tempomat zni super - trochu jsem to tu procetl a nejsem si jisty, jak realne to ve skutecnosti je 
Jake cislo kam potrebuji zadat, abych zjistil, zda mam lanko nebo ne?
Mike

Jake cislo kam potrebuji zadat, abych zjistil, zda mam lanko nebo ne?
Mike
Toyota Avensis II Combi T25 1.8 VVTi 95kW 1ZZ-FE r.v.02/2006
Ja to osobne hledal podle cisla skrtici klapky. Ma na sobe elektricky konektor a v sobe krokovy motorek. To hold lankem ovladat nejde.. 
Ale kdybys nebyl linej, tak kouknes pod kapotu a uvidis na prvni pohled...

Ale kdybys nebyl linej, tak kouknes pod kapotu a uvidis na prvni pohled...
Back in Czech.
Diky si ma potesilaczasa píše:Jestli jsem koukal spravne (na uplne jiny dil), tak to ma elektricky ovladanou klapku, takze nemas lanko plynu. Existuje urcita nadeje, ze ti pujde tempomat..

Jo, kdybych vedel kam koukat, tak jdu na to...linej nejsem a rozmontovat zvladnu kdeco a casto i slozitaczasa píše:Ja to osobne hledal podle cisla skrtici klapky. Ma na sobe elektricky konektor a v sobe krokovy motorek. To hold lankem ovladat nejde..Ale kdybys nebyl linej, tak kouknes pod kapotu a uvidis na prvni pohled...

Toyota Avensis II Combi T25 1.8 VVTi 95kW 1ZZ-FE r.v.02/2006
-
- Věčnej rejpal
Jenom k tomu tempomatu, to tak často jezdíš po dálnici, že ho potřebuješ? Nebo je to jenom o pocitu, že ho tam budeš mít... Já osobně vidím využití při dlouhých dálničních štrekách a kombinací s dieselovým motorem. Takže bych to zvážil, jestli to nebudou zbytečně vyhozené peníze a stráta času s něčím, kde nevíš, jestli to bude vůbec fungovat.
Toyota Avensis 1,8 VVti kombi, 95 kW, r.v. 2006
ja vyuzivam tempomat aj v meste tak ze viem pochopit tuzbu mat ho v aute je to parada
nedaj sa odradit s pozdravom sulino
nedaj sa odradit s pozdravom sulino
corolla 1,33
-
- Věčnej rejpal
Hmmm, ve městě a ve špičce to musí být paráda.....
Toyota Avensis 1,8 VVti kombi, 95 kW, r.v. 2006