V servisu na mě koukali trochu divně... jestli jí prej budu prodávat? Aaaani omylem
 Ne problém je, že já se prostě pod auto nedostanu... v mým supr servisu poblíž nemá ani hever na zvedání auta, ale ALE za-to na ty podmínky co všechno dělal na autě jen s pomocí "díry" klobouk dolu, když někdo umí, prostě umí... tak sem využil druhej servis, kde nechávám převážně lakýrnický práce, abych se moh pokochat, při tý příležitosti sem si nechal nastříkat po zimě prahy novou vrstvou... aby se blejskaly
 Ne problém je, že já se prostě pod auto nedostanu... v mým supr servisu poblíž nemá ani hever na zvedání auta, ale ALE za-to na ty podmínky co všechno dělal na autě jen s pomocí "díry" klobouk dolu, když někdo umí, prostě umí... tak sem využil druhej servis, kde nechávám převážně lakýrnický práce, abych se moh pokochat, při tý příležitosti sem si nechal nastříkat po zimě prahy novou vrstvou... aby se blejskaly  
Fotek mam požehnaně... tak něco na študium:
podlaha oukí doukí
 výborná práce Pepčy, kvalitka divim se, že ten kat původní vypadá tak jak vypadá... to snad neni možný
 výborná práce Pepčy, kvalitka divim se, že ten kat původní vypadá tak jak vypadá... to snad neni možný  24.5 let! Bosal střední díl laufu- supr cajk... už s taky vozí nějakej ten čas... bravissimo quality.
 24.5 let! Bosal střední díl laufu- supr cajk... už s taky vozí nějakej ten čas... bravissimo quality.

Přední ramena.... fascinující, já to nechápu jak je možný, že pravý je jak nový a levý je orezlý jak... já sem neměnil ani jedno, takže buďto ho měnil někdo před 10+ lety a nebooo ten olejíček co to tam promašťuje po celou dobu celicinýho života zachoval to pravý rameno vč. šroubů a matek co vypadaj jako nový.... konzervace??? Tohle mě teda dostalo... absolutně nechápu---- ty šrouby a matky jsou jak nový???!!! co toto jeeee????

aka levý rameno? No asi si to necháme jako celicin vtip... zvláštní, takže časem zkusíme spalšit levý nový rameno SRLine a něco zkusíme... Celica si vybrala experiment na levým rameni... díky za info
 máš to mít... vlastně i v zadu si měla první SRline v levo... dooobře levou zkusíme
 máš to mít... vlastně i v zadu si měla první SRline v levo... dooobře levou zkusíme 

detaily na silentblocky pravej vs levej hmmm???!!! nechápu pravej je prostě "zmaštěnej jako prase" a levej je totálně na suchu... chudák
 co by dal za kapku olejíčku...
 co by dal za kapku olejíčku... 

ok ale co micron našel jako nutnost... bushe musíme vyměnit bushe stabilizační tyče v předu... jsou skoro nasráč... levná položka... nice
 2 nový gumídky potřebujem, na fotce to tak nevypadá, ale držej jen silou vůle
 2 nový gumídky potřebujem, na fotce to tak nevypadá, ale držej jen silou vůle  na rozdíl od zadní nápravy... ty maj gumy jak nový... taky zvláštní...
 na rozdíl od zadní nápravy... ty maj gumy jak nový... taky zvláštní...
Předek je fain... teď zadek expertýza...
hned objednávám nový tohle co toje nevim, ale drží to příčný ramena přední... je to funkční, ale hnusný, nový must... fuj to je hnus
 člověk by až pochyboval že tohle je funkční šroubovací mechanismus
 člověk by až pochyboval že tohle je funkční šroubovací mechanismus  NEW!!! fuj tohle je opravdu trapné, omlouvám se
 NEW!!! fuj tohle je opravdu trapné, omlouvám se  rez žere "kloboučky" jako svině... jí utnu.
 rez žere "kloboučky" jako svině... jí utnu.

) a prohlídku ukončuju... koupim 2 šroubky a 2 bushe a nechám jí uležet
 ) a prohlídku ukončuju... koupim 2 šroubky a 2 bushe a nechám jí uležet 

vzhledem k absenci 10 let min garáže je to ultra good
 vzhledem k absenci 10 let min garáže je to ultra good  až na tu podlahu, která se všem 5G časem rozpadne a prahům... je to kurva dobrá japonská práce. Tak tak... výborná plechovka pro radost a i pro sběratelský využití... o čemž sem si nebyl úplně jistej během těch 10 let investic, ale jo sem o tom přesvědčenej, že se to vyplatilo... už jo, za 10 let bude královna a užil sem si tě na plný kule ať bylo počasí jakýkoliv, ať bylo -30 +38 užívali jsme si to... oba... hardcore to byl.
 až na tu podlahu, která se všem 5G časem rozpadne a prahům... je to kurva dobrá japonská práce. Tak tak... výborná plechovka pro radost a i pro sběratelský využití... o čemž sem si nebyl úplně jistej během těch 10 let investic, ale jo sem o tom přesvědčenej, že se to vyplatilo... už jo, za 10 let bude královna a užil sem si tě na plný kule ať bylo počasí jakýkoliv, ať bylo -30 +38 užívali jsme si to... oba... hardcore to byl.

...
 ...