Nazdar Previa-nti,
videl som predošlú históriu možného stretnutia Previakov, neudialo sa však asi nič. Ja ako zanietenec Toyoty by som si rad vymenil skúsenosti a poznatky, pripadne rady a nahradne diely s ostatnými užívatelmi Previe, kto z Vás by mal záujem sa stretnut na "zraze PREVIA-kov"???

Stretnutie Previa-kov
- 
				Previa Martin
- Člen Týmu
Re: Stretnutie Previa-kov
cau,tak sraz by byl určitě dobrej nápad. Největší problem bude se dohodnout kdy a kde, protože jsme rozstrkaný po celý republice a jet někam př. 200km jen tak někdo nebude chtít. Dobrý by bylo to pojmout jako malou dovolenou  
   , jet třeba někam na celý výkend.

, jet třeba někam na celý výkend.110 R 72 alias 130RS
TOYOTA PREVIA 97
BMW 116i 09
bylo- camry 2.0 TD, 110LS,120GLS,peugeot 309,mitsubishi lancer,skoda felicia,MB124 CE, hyundai accent,hyundai elantra,honda hr-v

TOYOTA PREVIA 97
BMW 116i 09
bylo- camry 2.0 TD, 110LS,120GLS,peugeot 309,mitsubishi lancer,skoda felicia,MB124 CE, hyundai accent,hyundai elantra,honda hr-v
jo to je dobrý nápad. v Polsku tohle funguje jako víkendovka. jezdí někam do kempu do chatek.   to bych se možná taky přidal...
 to bych se možná taky přidal...

to bych se možná taky přidal...
 to bych se možná taky přidal...EX: 2x Toy Corolla polocombi 1,4 2000, Toy Previa 2,4 2001, Toy Carina 1,6 1992 a též 2,0 1994
Jezdím s: Toy Camry 1998 2,2 96kW automat.
Hledám Prius II, jen dobře udržovaný, ročník 2006-2010.

Jezdím s: Toy Camry 1998 2,2 96kW automat.
Hledám Prius II, jen dobře udržovaný, ročník 2006-2010.
Zdravím všechny Previáky. Dovolte, abych se krátce představil. Jmenuji se Mirek, je mě 50 let a během čtyř let jsem majitelem již druhé Previe I. S tou první se pomalu loučím, neboť předchozí majitelé ji dali co proto ( nebo spíš nic). Toto auto mě učarovalo a proto, když ta první se rozhodla odejít ( konkrétně motor), neváhal jsem a hledal opět, jak jinak- Previi. Povedlo se mě téměř nemožné a to sehnat stejný rok výroby i barvu, ale namísto ujetých 390000km u první tak poctivých 191000 km i se servisní knížkou. Jelikož jsem do té první nemálo investoval a nabyl tak spoustu zkušenosti, rád bych se s členy tohoto klubu o tyto zkušenosti podělil a stejně tak i o spoustu náhradních dílů, které mě zůstaly z té první, kterou teď pomalu rozebírám.
Rád bych se zúčastnil nějakého srazu Previáků, protože je to škoda, že tak krásné auta nejsou moc vidět pohromadě a získávání zkušenosti a některých náhradních dílů není také zrovna jednoduché, což jsem již absolvoval.
Já bydlím kousek od Brna a rád přijedu kamkoliv, jestli mě to čas dovolí. Tímto krátkým příspěvkem se loučím se všemi Previáky a těším se na brzké shledání.
V případě zájmu o náhradní díly na rok 1993- 1996 neváhejte volat na 603218674

Rád bych se zúčastnil nějakého srazu Previáků, protože je to škoda, že tak krásné auta nejsou moc vidět pohromadě a získávání zkušenosti a některých náhradních dílů není také zrovna jednoduché, což jsem již absolvoval.
Já bydlím kousek od Brna a rád přijedu kamkoliv, jestli mě to čas dovolí. Tímto krátkým příspěvkem se loučím se všemi Previáky a těším se na brzké shledání.
V případě zájmu o náhradní díly na rok 1993- 1996 neváhejte volat na 603218674