Navíc opíjení zvířat hraničí s týráním, ale to je už téma pro Martu Kubišovou.
A co myslíš Ty Artie, o čem to vlastně je?

Proč ne pro Zdendu Srstku? =) Ten je přes psy...Kubišovka má kočky, ne? =)Julinka píše:Navíc opíjení zvířat hraničí s týráním, ale to je už téma pro Martu Kubišovou.
A co myslíš Ty Artie, o čem to vlastně je?

bych byl zvědavý,zda by pro ně otevřeli nejakou protialkoholickou léčebnu.
 bych byl zvědavý,zda by pro ně otevřeli nejakou protialkoholickou léčebnu. ..pes má ale miniaturní játra,takže na něho (podle mě) má alkohol drtivější dopad než na človeka,tže když mu dáš štamprli,tak by se to mělo přepočítávat k velikosti jeho jater. Bereme štamrli cca 0,02cl pro člověka nic moc,ale pro psa je to(podle mě) horší.Počítám tak 4x,takže mu dáš jednu a pro psa je to 4..he a pak že to je vpohodě LOL
 ..pes má ale miniaturní játra,takže na něho (podle mě) má alkohol drtivější dopad než na človeka,tže když mu dáš štamprli,tak by se to mělo přepočítávat k velikosti jeho jater. Bereme štamrli cca 0,02cl pro člověka nic moc,ale pro psa je to(podle mě) horší.Počítám tak 4x,takže mu dáš jednu a pro psa je to 4..he a pak že to je vpohodě LOL 

viz.> Bouračku jsem prodal, teď prodávám volant MOMO a vlastním Starleta 98RV 16V 55KW
 viz.> Bouračku jsem prodal, teď prodávám volant MOMO a vlastním Starleta 98RV 16V 55KW  děkuju =) dycky koukám na ten Tvůj podpis, jestli užs to tam nedal, tak abych už měla klid =D (jesi by to bylo možno =)) ) jestli ne, chápu
 děkuju =) dycky koukám na ten Tvůj podpis, jestli užs to tam nedal, tak abych už měla klid =D (jesi by to bylo možno =)) ) jestli ne, chápu 

díkyJouiCZ píše:haha,ani jsme si toho nevšiml.Zřejmě jsem to smazla nedopatřením jak jsem to upravoval. Hm a myslel že chceš volant a ty že tam mám chybu
 ja nevim, co bych dělala s volantem =) leda že bych si kroutila při předjíždění jak v tom videu =D
 ja nevim, co bych dělala s volantem =) leda že bych si kroutila při předjíždění jak v tom videu =D
jesi seš podělanej navigátor, taxi nech vyměnit plínkuJouiCZ píše:Ty mě snad čteš myšlenky
Jak se mění to podělané NAVIG8TOR,chci tam mít řidič
 a co se týče tý změny, tak ta nastane až poté, co dostaneš řidičák a naklepeš dost příspěvků =)
 a co se týče tý změny, tak ta nastane až poté, co dostaneš řidičák a naklepeš dost příspěvků =)
věc se má tak, buď jsi komunikativní a rád si povídáš s prima lidma, takže si tu s nima datlíš (páč tu většina je prima), nebo nejsi a nedatlíš... btw jaxi můžeš povšimnout, já jsem navigátorka, o řidiči či ničem jiném tam není ani zmínka =PJulinka píše:2JouiCZ: a kdybys nevěděl jak na to klepání příspěvků, nech si poradit od odborníků, že Artie?