Co jste měli k snědku? =)
- Artie
- Navigátorka
- Kontaktovat uživatele:
Co jste měli k snědku? =)
Co jste měli dneska k obědu / večeři? =) Ať si tu trošku děláme chutě a hlavně ať inspirujete co vařit
Já dneska např. dělala lívance =)
edit.: Dle diskuze níže přidáno hlasování
Já dneska např. dělala lívance =)
edit.: Dle diskuze níže přidáno hlasování
Naposledy upravil(a) Artie dne úte 21.11.2006, 23:55, celkem upraveno 2 x.
Řidič může být sebelepší, ale co je mu to platné, když neví, kam má jet... proto jsem navigátor
- Artie
- Navigátorka
- Kontaktovat uživatele:
tam asi lidičky z Toyota klubu nechoděj...krom Tebe, teda a navíc, počítám, že jste (alespoň někteří) vytížení lidé => vaříte nějaká rychlá jidla třeba =))) vzhledem k tomu, jak sem ve škole se takový jídýlka hoděj
Řidič může být sebelepší, ale co je mu to platné, když neví, kam má jet... proto jsem navigátor
-
- Řidič
- Kontaktovat uživatele:
Zajdu do teska,koupím jídlo do mikrovlnky ajeto.
Anebo doma hodím kousky masa na pánev,olej(olivový) pepř,kari,paprika,pěkně za 5 minutek je to hotovo is hranolkama ve friťáku..
Případně popadnu chleba se sýrem když jsem lenivý
Anebo doma hodím kousky masa na pánev,olej(olivový) pepř,kari,paprika,pěkně za 5 minutek je to hotovo is hranolkama ve friťáku..
Případně popadnu chleba se sýrem když jsem lenivý
Vlastním Starleta 98RV 1,3 4E-FE 16V 55KW
No a teď se přidal Lexus IS 200 114kw snad stačí
No a teď se přidal Lexus IS 200 114kw snad stačí
-
- Řidič
- Artie
- Navigátorka
- Kontaktovat uživatele:
jak můžeš jíst ramu? =/ bleh... ale proti gustu =)
Mno a jenom já vemu tatranku a letim na tram do školy, kam jdu o 2 hodiny pozdějc =D ale tak od toho na druhou stranu jsou ty přednášky, že ju...aby se místo nich - alespoň občas - mohlo spát
Mno a jenom já vemu tatranku a letim na tram do školy, kam jdu o 2 hodiny pozdějc =D ale tak od toho na druhou stranu jsou ty přednášky, že ju...aby se místo nich - alespoň občas - mohlo spát
-
- Řidič
Bóbika, jooo? tak nabízím další menu:Jiří Stejskal píše:Jsou horší pochutiny, například tvarůžky a pivo A teď si jdu pro "Bóbika"
Kód: Vybrat vše
http://www.centrum.cz/?MB=bobik
Toyota Yaris Blue 2004 1.0 VVTi 48 kW 5D
Toyota Corolla E10 1996 1.6 16V 84kW 3D
Toyota Corolla E10 1996 1.6 16V 84kW 3D
- Artie
- Navigátorka
- Kontaktovat uživatele:
proč máš toho Bóbika každej den? =))Jiří Stejskal píše:Jsou horší pochutiny, například tvarůžky a pivo A teď si jdu pro "Bóbika"
BTW tvarůžky sou ňáááámky a takový pivko k ostrýmu grilovanýmu masu... jééé... =)