Koupě dalšího Avensise kolem r.v. 2004

vše ohledně modelové řady Avensis
modus ponens
Řidič

Příspěvek od modus ponens »

TommyMe82 píše:vím že na Toyota fórum psát o Oktávce II je dost troufalé.
Par poznamok, ktore Ti pomozu, ked nad nimi pouvazujes.

- toto forum je jedno z mala, kde nevladne slepa oddanost znacke a kde Ta apriori nedodrbu za spomenutie konkurencie.

- pises o najazde 40km denne, co je 10-11tis. km rocne. Pri poziadavke na starsi rocnik (cena) je jedinou rozumnou volbou jednoduchsi a spolahlivy benzin. Dokonca ani 1.8 s rozumnou spotrebou oleja nemusi byt mimo hry. Prave naopak, taku kupis za prijemnu cenu. Tieto 1.8-ky su totiz okrem spominaneho problemu s olejom velmi podarene, nenarocne na udrzbu a spolahlive. Mam taku v rodine a viem, o com pisem. Mierne olej zerie, ale nechcem ju dat prec, pretoze uzitok mam z nej vyssi nez cena, ktoru by som zrejme dostal (a za ktoru auto s podobnymi vlastnostami rozhodne nekupil).

- aczasa ma pravdu v tom, ze mechanik spravidla nevie nic moc o aute, ktore mu (a ja dodam, ze niekolkokrat) nepreslo rukami. Potvrdzuje to aj poznamka toho Tvojho, ze tazsie ovladanie volantu je pri Avensise mozno normalne. Mozno si s nim spokojny (a kludne aj opravnene), ale na posudenie auta z modelu, ktory sam nepozna, sa jednoducho prilis nehodi. Ani Perl programator sa moc nehodi na posudzovanie C++ kodu - hoci v Perl-e moze byt dobry. A nic na tom nezmeni ani fakt, ze na to bude lepsi nez uplny laik.

Na okraj: Bez snahy dehonestovat povazujem za hanbu, ked clovek "profesional" ma slabsie vedomosti nez scitany laik. A taka je dnes, zial, realita. Generalizovanie (niekedy az absurdne) je velmi smutnym sprievodnym znakom prace drvivej vacsiny mechanikov.
Toyota Avensis Wagon T25 2.0 D4D 93kW 2008
hadovanoha
Člen Týmu

Příspěvek od hadovanoha »

TommyME82 >>
O motorech FSI jsem hodně pročetl a jsou lidí co lehkou nohou s ní jezdí i za 6,5l
ked sa mi rozohreje kar, pod 6.5 robim bezne, plynule mesto/medzimesto
a nepotrebujem ani FSI :lol:

toz nech sa chlapec rzhodne, kazdy si je sam strojcom svojho stastia :lol:

Zpět na „Avensis“