jednohmota na rav 4 d4d 85kw

vše ohledně modelové řady Rav 4
Odpovědět
ppitrs
Navigátor

jednohmota na rav 4 d4d 85kw

Příspěvek od ppitrs »

ahoj rafani
máte někdo zkušenosti s jednohmotou na ravce d4d 85kw?
předem dík za vše
tunklp
Člen Týmu

Re: jednohmota na rav 4 d4d 85kw

Příspěvek od tunklp »

ja mam jednohmotu a super dvojhmotu uz by som nedaval
aczasa
Věčnej rejpal

Příspěvek od aczasa »

A cim je ta jednohmota tak super? Jak dlouho ji tam mas? Proc ti odesla dvouhmota? Diky...
Back in Czech.
ppitrs
Navigátor

Příspěvek od ppitrs »

kolik máš na ni najeto?
tunklp
Člen Týmu

Příspěvek od tunklp »

po prve cena ani nezistis ze tam je jednohmota mam na tom dakych 30000km
odisla preto lebo som ju kupil uz nacatu a musel som to mat stale nad 2000 otacok aby nerachotila a nevibrovalo cele auto.
ale ja ta nenutim ju tam davat je to len moj nazor a hlavne nemusis sledovat otacky aby si ju zas neznicil myslim podtacanim motora
ppitrs
Navigátor

Příspěvek od ppitrs »

Diky za odpověd ,ja jsem pravě už jednou dvojhmotu měnil a teď se zas pomalu začíná hlásit setrvák.mám na ní nalítáno bez mála 300 tis.( Myslim na ravce)a tak mě právě zajímá jestli tam ,někdo použil 1hmotu.
servis tomas
Manager Týmu

Příspěvek od servis tomas »

Ahoj nemyslim si,že je lepši tovyměnit za pevný setrvák,komfort nějši rozjezdy,přeřazení rychlostí méně trpí převodovka a dalši,rozhodně se to neprodává,ta to verze se skládá ze tři dílů z jiných toyot,každého názor co je kepši nebo horši a obojí něco stojí
servis vozidel toyota tomas ladra adresa ul. ke kablu 378 Praha 10 Hostivar tel.774174445
Idaho
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Idaho »

Měl jsem na dílně tři kousky 1CDFTV co zakukaly na klice a všechny meli jednohomotu a evidentně déle ( sjetá, popotřebovaná lamela i přítlak, vypálený povrch sertváku ). O jiných co by klepali na klice jsem neslyšel takže nemohu potvrdit že je to jednohmotou, na druhou stranu ty motory tímto netrpí takže je to jisté varování.

Každý kdo dává jednohmotu by si mel zkontrolovat jaké má ta jednohmota ozubení, vetšina z nich nemá náběh pro zuby startéru a potom se lidi diví že co 30-50tis repasujou staréry..
POud mi záazník doveze jendohmotu a trvá na ní, podepisuje mi papír že motnuji díl který není doporučený výrobcem vozidla a já se vzdávám veškerých případných škod z jeho montáže vzniklých.
Osobně je ani neprodávám, pokud na ní zákazník trvá, řeknu kam si ji muže dojet koupit..
servis tomas
Manager Týmu

Příspěvek od servis tomas »

nechci se přit,protože o to tu nejde,pevný setrvák na 1cd toyota nedodává,je to složené ze třech aut,těch ůprav je tam taky pár ale věnec dáš původní,strtéry jdou prohazovat,pár krát jsem to dělal ale žádnou výhodu v tom nevidím a nedoporučuji to a celé to vyjde na 17tisic,dá se koupit dvouhmota za 13tis a spojková sada 8tisic
servis vozidel toyota tomas ladra adresa ul. ke kablu 378 Praha 10 Hostivar tel.774174445
ppitrs
Navigátor

Příspěvek od ppitrs »

Díky za názory
Takže ja to schrnu, pokud si člověk chce zničit motor tak jednohmotu
A jestli chce jezdit vklidu jak předtím tak dvojhmotu.prostě nic se neušetři
Děkuji vám pánové
ppitrs
Navigátor

Příspěvek od ppitrs »

Díky za názory
Takže ja to schrnu, pokud si člověk chce zničit motor tak jednohmotu
A jestli chce jezdit vklidu jak předtím tak dvojhmotu.prostě nic se neušetři
Děkuji vám pánové
kopir
Člen Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kopir »

Ked naštartujem motor, začne sa mi triasť auto, ako idem už to necítim, takže budem v najbližšej dobe meniť i ja celú spojkovú sadu a určite dám dvojhmotu. Kamarát mechanik ju tiež odporúča, aby som neodpísal kluku. Môžem zohnat celú sadu na 1CDFTV od japanparts za 600 € :D
RAV 4, 2D4D, 1CDFTV, r.v. 2004
Kubais
Navigátor

Příspěvek od Kubais »

Při reklamaci sady s jednohmotou nebývá ani uznána a to už jen z toho důvodu že to auto na to není dělané. Začalo s tím Valeo na popud nějaké automobilky. Při prodeji takové sady máme prý zákazníky varovat.
Obrázek
Odpovědět

Zpět na „Rav 4“