Brzdy komplet - cena
-
- Věčnej rejpal
Brzdy komplet - cena
Kolegáčci, z jara mě čeká výměna kotoučů a destiček vpředu i vzadu plus nová brzdová kapalina (dělá se i něco jinýho, když už se v tom bude hrabat ?).Jenom kolik si tak mechoš může vzít abych potom u toho nebyl Lojza....
Díky za odpověď.
Díky za odpověď.
Toyota Avensis 1,8 VVti kombi, 95 kW, r.v. 2006
-
- Věčnej rejpal
re
nedavno jsem si nechal udelat cenovou nabidku v toyote na muj ave t25 a cena byla za komplet predek nejakych 6000 což je podle mě dobrá cena za origo díly.nekde doma mam ještě ten papír tak muzu pohledat a napsat presnou cenuRoman Jašek píše:No jo, ale abych s tím něco najel. Aby to neujelo polovic, jak nějaký dražší a ještě k tomu s nějakejma nedostatkama jako je pískání a třeba i špatná brzdná účinnost. To bych si raději něco připlatil a měl klid...
T25 85kw
ex.corolla ts 141kw
ex.corolla ts 141kw
Kotouče i desky zkus vyměnit sám, je to celkem brnkačka. A pak už jen u někoho nechat udělat tu kapalinu. Já na podzim dělal taky oboje od Ferodo premier a v pohodě. No našel jsem jen, že mě zadek dohromady stál 2100 a měnil jsem sám. Předek byl dražší, jen vím ze jsem dával destičky Bosch (sada 1tis.) . Trošku jsem pohledal na netu a jsou velký cenový rozdíly mezi obchodníky.
T Avensis Wagon 2.0 D-4D /2004/ -Ex
Ford Grand C-max 1,6 EB /2012/
Ford Grand C-max 1,6 EB /2012/
-
- Věčnej rejpal
Re: re
Kurňa, to je dobrá cena. Zkus to prosím Tě pohledat až budeš mít chvilku. Která Toyota má takový lidový ceny ?trca píše:nedavno jsem si nechal udelat cenovou nabidku v toyote na muj ave t25 a cena byla za komplet predek nejakych 6000 což je podle mě dobrá cena za origo díly.nekde doma mam ještě ten papír tak muzu pohledat a napsat presnou cenuRoman Jašek píše:No jo, ale abych s tím něco najel. Aby to neujelo polovic, jak nějaký dražší a ještě k tomu s nějakejma nedostatkama jako je pískání a třeba i špatná brzdná účinnost. To bych si raději něco připlatil a měl klid...

Toyota Avensis 1,8 VVti kombi, 95 kW, r.v. 2006
Jo Jo. Zkus si zadat cisla do www.originalniautodily.cz a zjistis, ze toneni v originale zas tak straslive drahe...
Back in Czech.
zdravím ja sem na sveho avika 98 dal letos TRW desky i kotouce jsou to nejake tvrzene avensisy trpi tim ze maji blbe vyreseno chlazeni a radoby kopout po urcitych km..predtim sem mel od firmy HARTZ a taky pohodky ted mam na tech TRW za cenu 2200 komplet a 15 tisic spokojeny brzdi jak das i na technicke se divili ze to brzdi lip nez nove auta
takže tak jinak mám to od www.autobenex.cz kamos ma servis tak sem to mel bez dph takze luxus

toyota avensis liftback T220 1.6 81kw/110hp 4A-FE LPG
Někde je tu povídání o zvlněných kotoučích - údajně blbost.
T27 Avensis 1.8 Valvematic Multidrive S/2009/
když pijete se mnou pijete s Mírou

http://moje.auto.cz/m5t/avik.html
když pijete se mnou pijete s Mírou

http://moje.auto.cz/m5t/avik.html
- extremehany
- Věčnej rejpal
Uměl bych sehnat:
- kotouč předek BREMBO - 1250 Kč - 2x 1250 Kč = 2500 Kč
- sada desek BREMBO předek - 1250 Kč
- kotouč zadek BREMBO - 1000 Kč - 2x 1000 Kč = 2000 Kč
- sada desek zadek BREMBO - 950 Kč
Poštovné: 150 Kč
Celková cena: 6850 Kč za komplet auto včetně poštovného, dodání do týdne.
V případě preferencí třeba ATE, BOSCH apod.. Není problém dodat cokoliv
Jinak FERODO, kdy sem několikrát řešil házející kotouče už nenabízím, to bych dal tak možná na favorita...
- kotouč předek BREMBO - 1250 Kč - 2x 1250 Kč = 2500 Kč
- sada desek BREMBO předek - 1250 Kč
- kotouč zadek BREMBO - 1000 Kč - 2x 1000 Kč = 2000 Kč
- sada desek zadek BREMBO - 950 Kč
Poštovné: 150 Kč
Celková cena: 6850 Kč za komplet auto včetně poštovného, dodání do týdne.
V případě preferencí třeba ATE, BOSCH apod.. Není problém dodat cokoliv
Jinak FERODO, kdy sem několikrát řešil házející kotouče už nenabízím, to bych dal tak možná na favorita...
Toyota Avensis Combi 2,2 D-4D 110 kW 2008
Toyota Auris TS 1,6 VVT-i M/T - 2018
Toyota Auris TS 1,6 VVT-i M/T - 2018