Počet TSek na forku?

vše ohledně modelové řady Corolla
Odpovědět
Idaho
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Idaho »

Libore, spolu jsme o ničem takovém nemluvili, muj názor na tuto problematiku znáš, ale radeji ho sem napíšu atd opet nekdo netvrdí něco jiného.
Muj názor, tak jak ho prezentuji já - dokud se šroub lift nestřihne je to Ok a poskození vačky a ploch retaineru v tu chvíli nesouvisí s tím šroubem ale s vadou ostřiku vaček ( vetšinou zanesené nebo jinak nefunkční trisky sprchy ve víku, netesnící O-kroužek napojení víka - uniká tudy tlak oleje, atd ).
Ve chvíli kdy se šroub střihne tak jak píše Libor už je třeba provést revizi tyče liftu , vaček, a všeho a v 90% případu to končí výmenou tyče a dalších komponent hlavy.
Pokud se šrouby vymení dříve než se střihnou za nové, pevnejší, není třeba se obávat ( opet to neřeší ten ostřik o oterém jsem psal výše ) o poskození ze strany tyče liftu..
Muže sem napsat dost lidí co u mne na výmene šroubu byly jak vypadají nové , pevnejší šrouby po 40 až 60tisících kilometrech od výmeny ( nejsme si ted jistý zda má najeto nejvíce jezdící člen TS teamu 50 nebo 60tis km ).
Lihus
Řidič
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lihus »

OT: nechcete někdo podvozek na TSko??
Kyb Ultra SR tlumiče + HR pružiny -45mm + apex pružiny -40mm
Tlumiče jetý sezónu,HR x let, Apex nový pružiny
Ex: Corsa C 1,8 GSi
Ex: Celica t23 1zz-fe
Ex: Corolla T-Sport ZZE123, 2zz-ge

Lexus GS300 06
Srandista
Manager Týmu

Příspěvek od Srandista »

Kukam, ze ty si s tym vymienanim/vylepsovanim nevies dat pokoja :roll:
Lihus
Řidič
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lihus »

pořád je co vyměňovat :D

Lexus GS300 06
Srandista
Manager Týmu

Příspěvek od Srandista »

Nesuhlasim sice uplne, ale proti gustu... :roll:
Lihus
Řidič
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lihus »

Srandista píše:Nesuhlasim sice uplne, ale proti gustu... :roll:
Tak ono kdyz to nechces na daily tak je to slozite:D

Lexus GS300 06
Srandista
Manager Týmu

Příspěvek od Srandista »

Skor som narazal na to, ze podvozkovo je podla mna TSka uz z principu nevhodna na nejake velke zmeny, pretoze budes furt narazat na obmedzenie v podobe zadnej napravy... Pokial si samozrejme nedas tu pracu vymenit tu kolajnicu za nejaky poriadny multilink setup... Co ale samozrejme nie je taka brnkacka ako vymenit tlmice, pruziny atd...
Lihus
Řidič
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lihus »

To přeci neznamená, že se z toho nedá udělat konkurence schopný auto, dyť aji Felicie dokáže zázraky :D Já už toho mám víc než jen tlumiče a pružiny:) Ale jako, že bych s tím jezdil rally nebo nějaký okruhovy závody tak na to se zas nechystám :)

btw mrkni na tyto videa a uvidíš, že i s tou zadní nápravou se dá jezdit pěkně rychle :)

http://www.youtube.com/watch?v=5aVxB58zF8s
http://www.youtube.com/watch?v=_LbDuzFIfLo tady s tím jezdí portugalci šampionát cestovních vozů

Lexus GS300 06
hajtra
Člen Týmu

Příspěvek od hajtra »

Zdarec draci, viděli jste tady toto? 4x4 do corolly, jak to asi funguje? :)
http://www.sportovnivozy.cz/50790-toyot ... -ts-nachod
Lihus
Řidič
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lihus »

hajtra píše:Zdarec draci, viděli jste tady toto? 4x4 do corolly, jak to asi funguje? :)
http://www.sportovnivozy.cz/50790-toyot ... -ts-nachod
Já znám 4x4 jen tuto se 700bhp :D:D
http://www.youtube.com/watch?v=cEtQ5aVHTMk

Lexus GS300 06
Ahold
Věčnej rejpal

Příspěvek od Ahold »

Idaho píše:Libore, spolu jsme o ničem takovém nemluvili, muj názor na tuto problematiku znáš, ale radeji ho sem napíšu atd opet nekdo netvrdí něco jiného.
Muj názor, tak jak ho prezentuji já - dokud se šroub lift nestřihne je to Ok a poskození vačky a ploch retaineru v tu chvíli nesouvisí s tím šroubem ale s vadou ostřiku vaček ( vetšinou zanesené nebo jinak nefunkční trisky sprchy ve víku, netesnící O-kroužek napojení víka - uniká tudy tlak oleje, atd ).
Ve chvíli kdy se šroub střihne tak jak píše Libor už je třeba provést revizi tyče liftu , vaček, a všeho a v 90% případu to končí výmenou tyče a dalších komponent hlavy.
Pokud se šrouby vymení dříve než se střihnou za nové, pevnejší, není třeba se obávat ( opet to neřeší ten ostřik o oterém jsem psal výše ) o poskození ze strany tyče liftu..
Muže sem napsat dost lidí co u mne na výmene šroubu byly jak vypadají nové , pevnejší šrouby po 40 až 60tisících kilometrech od výmeny ( nejsme si ted jistý zda má najeto nejvíce jezdící člen TS teamu 50 nebo 60tis km ).
Pfff, jediné čemu jsem rozuměl jsou ty čísla...
Jsem Zoofilní plyšomil a nestydím se za to.
Vrrrrrm Toyota Vrrrrrm Corolla Vrrrrrm TS Vrrrrrm
Pavel Liška
Věčnej rejpal

počet tesek na forku?

Příspěvek od Pavel Liška »

To je jednoduhé,prostě jak je někde netěsnost v sistému olejového okruhu a hlavně jak se nedá nový O kroužek na víko ventilů,nebo je zacpaná některá tryska sprchování ventilů,tak se poškodí věcí vačka.Také mě to trvalo,než sem začal používat vlastní úsudek a né všemu věřit a pár vaček ktomu.
agent008
Člen Týmu

o kroužek

Příspěvek od agent008 »

Čau tak jsem zjistil, že me trochu tece olej mezi přívodní trubkou a ventilovym vikem asi se jedna o ten O kroužek podle informací. Byl tam špatný zavit ale po opravě to pořád netesni. Potřeboval bych poradit pod jakym názvem a kde ho objednat. Na netu jsem nic nenašel.
agent008
Člen Týmu

o kroužek

Příspěvek od agent008 »

Čau tak jsem zjistil, že me trochu tece olej mezi přívodní trubkou a ventilovym vikem asi se jedna o ten O kroužek podle informací. Byl tam špatný zavit ale po opravě to pořád netesni. Potřeboval bych poradit pod jakym názvem a kde ho objednat. Na netu jsem nic nenašel.
Idaho
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Re: o kroužek

Příspěvek od Idaho »

agent008 píše:Čau tak jsem zjistil, že me trochu tece olej mezi přívodní trubkou a ventilovym vikem asi se jedna o ten O kroužek podle informací. Byl tam špatný zavit ale po opravě to pořád netesni. Potřeboval bych poradit pod jakym názvem a kde ho objednat. Na netu jsem nic nenašel.
mužeš hodit foto ??
Odpovědět

Zpět na „Corolla“