Subitchka už spinká konečně v micronesii, už si lidi pomalu zvykaj, jo budí pozornost, to se musí nechat, je to neznámý divný kočár, aspoň nutí lidi pak studovat a vzdělávat se... co to vlastně je to XV...

Ihned sem se vrhnul do úprav, instalace předního držáku značky z Thajska carbon sklápěcí... ta padla jak ulitá, rámečku carbon z US, ten se musel poupravit- nečekaně, zadní navrtání na značku má kupodivu jinej rozměr, než standard... fakt parozměr... upraveno. Dále sem odstranil blokaci přívodu vzduchu v masce- kde z nějakýho totálně nepochopitelnýho důvodu ( u dieselu je to otevřený-děravý) ale u benzinu je to bloklý, jakoby snad benzin snad neměl nárok na pořádnej nával čerstvýho vzduchu... odstraněno... dále odstraněná izolace kapoty a boční protihluková izolace v motoru- já chci slyšet ten koncert, čim víc tim líp, sem zvyklej na randál 3SGE, boxer si stejně jen tak "šepotá" i bez tý izolace

Zejtra nahodim boční lišty proti obouchávání dveřma a možná koncovku laufu, během tejdne pro značky a pomalu Subitchu budu probouzet k životu.
Jo co mi teda vadí, ten nesmyslnej idiotskej popelník do držáčku nápojů-ta bandaska na borůvky... chce to pořádnej popelník universal nějakej podobnej jako je v celi, aby svítil krásně a aby byl před řadičkou, takhle se fakt nedá kouřit

to je o bouračku, nebo spíš vykloubení si ruky... tam je takovýho místa na popelník a neeee neni tam kde má bejt. Ebay něco najde
Dále to origo autorádio noooo to je děs, to pude pryč, jako poslech v celice to je jiný kafčo... možná by to spravil ten podobnej Sony s Loudness funkcí... asi určitě, tohle je nuda, navíc to autoradio nemá ani Dimmer ON a svítí jak pikaču. člověku by snad udělalo i radost, kdyby to autoradio někdo ukrad

za to by mu v bazaru nedali ani na krabičku cigaret.
Jinak okej... až teda na spoření s barvou... kapota je zespod jen základ červená, bez metly... nooo to ale Japonci ušetřej, opravdu... tohle je taky trapný... kolik může automobilka ušetřit tim, že nenalakuje kapoty ze spod metalicky? ježžžiš, a chybí mi vystřelovací celicin volant...
Jinak supr... 28km najeto poctivých (11km měla když vyjela z prodejny).... zatim nemam výhrad

To bude ještě doba než jí začnu točit... a boxer si sedne s 1notkou a mojí nohou jeeeeeje, ten smrádek novoty už pomalu vyuzuju doutníčkama, už jich padlo tak cca 6 v autě, ale furt ne se zažrat... XV musí mít "aroma" jako celica, ne ten chemickej parfem fuj fuj.
first contact... nooo dobrý den, dobrý dobrý, a která ty si? tebe sem teda ještě neviděla, no já tebe taky ne... ujde to, jo taky ujdeš

pár večerních

začouzený přední okna.... to musí bejt časem... tohle mi nehraje

barva je to veselá... a umí umí morfovat... jako 8J1 modrá celicina... má podobný schopnosti to jo, to sem chtěl

nikdy neni stejná
ps: srandovní bylo jak byl najednou ten borec co mi auto prodával u Freye takovej veselej, akční rychlej, takovej uvolněnej a nehrál to- to zase já poznám (no ty si musel mít solid provizi jojo a proč ne)... a před tim působil tak zaraženě, zděšeně, zmateně přímo

posuvnou loketní opěrku??? problém 1000letí

"jak kolík v srdci upíra"

no měl radost, i když musel bejt v práci v sobotu... ok man...

já sem celej a tim řikám celej pátek prospal... ale krásně sem se prospal (většinou jedu noční 12, tak si zasloužim občas takzvaně zemřít- bez pití a jídla vydržim spát i 24h a víc... takže XV mi nezničilo ani mý spaní... absolutně ne... sice sem se těšil, ale chrupkalo se výtečně

a zdálo se mi i o trabantech... nevim proč?! ale bylo to dobrý

kurva ať už nějakej japončik vynalezne ten system na zachytávání snů... aby si je člověk moh pak přehrát HD na televizi?! tohodle vynálezu se chci kurva dožít... to by bylo boží a víc než to... i s reklamama, to je jedno--- hlavně aby to fachalo
Aleee z jinýho soudku, prostě tohle je design co se líbí... lidi ho neznaj, ale baví je... a nezáleží na generaci jestli to je děda, babka, máti fogi, holomek, hňup, pička atd... tohle auto pobaví a zaujme každýho. je to prostě krásnej kus plechu

je a vždycky bude... smutný je jen to, že už ho někdo kopíruje... že Lexus...

stejně se nechytáš...

tlamajzno stupidní automate...
mam 100 chutí si sehnat tenhle název "CONCEPT" je to prostě lepší než Crosstrek... nemůžu si pomoct... to slovíčko CONCEPT je geniální jo je... jedná se o koncept... čistě jako že jo ale v reálu....