tak je spravnej chlapArtie píše: a co když má holka jizvy? =/ (koleno, obočí? /tam není vidět/)) )

ale pekna jazva vzdy potesi.
tak je spravnej chlapArtie píše: a co když má holka jizvy? =/ (koleno, obočí? /tam není vidět/)) )
to je správnej přístup, prostě si ten čas udělej a dojeď, když to máš za humnysaus píše: Sice to mám 20 km daleko ale co už.Když do toho nic nevleze tak taky dorazím.
no juchu =))) po tom celej zivot touzim bejt spravnej chlap =DDDDdrgi píše:tak je spravnej chlapArtie píše: a co když má holka jizvy? =/ (koleno, obočí? /tam není vidět/)) )
![]()
a daří se?Artie píše: no juchu =))) po tom celej zivot touzim bejt spravnej chlap =DDDD
mas niekde jazvu? ukazArtie píše:no juchu =))) po tom celej zivot touzim bejt spravnej chlap =DDDDdrgi píše:tak je spravnej chlapArtie píše: a co když má holka jizvy? =/ (koleno, obočí? /tam není vidět/)) )
![]()
jasně, zítra v 14h, motorest Samota, mapa je tady:garfielld píše:hele platí ten váš sraz nebo ne? (nemá časa to pročítat) jestl ijo, tak kdy a kde? díky:)
dokonce 2 - na koleni =) ale to až někdy osobnědrgi píše:mas niekde jazvu? ukaz
No...jak se to vezmeCelerak2.0Gti píše:a daří se?Artie píše: no juchu =))) po tom celej zivot touzim bejt spravnej chlap =DDDD![]()
jasný, lepší něco než nicArtie píše: No...jak se to vezmezatím se tu učím hrát si s autíčkama =) to je dobrej základ, ne? =))))
ee, práce, packa...snad příštěCelerak2.0Gti píše:jasný, lepší něco než nicArtie píše: No...jak se to vezmezatím se tu učím hrát si s autíčkama =) to je dobrej základ, ne? =))))
![]()
jedeš zítra se taky srazit na sraz?
tak jo, já mám sice taky trochu marodnou nohu, ale jedu. práce tě tedy omlouváArtie píše: ee, práce, packa...snad příště(BTW tak mi poraď co mám dělat, aby to bylo ještě lepší, než lepší než nic? =))) )
no hele, obludko, jako my dva se určo spolu domluvíme, ale asi jen my dva. Kolega fannda pojede přímo tam, ale od rána už v Brně nenípetiss2.0Gti píše:jo, eště detail:
plánuje se nějaká větší jízda z Brna nebo jede každej sólo??????