TOYOTA Diesel Injection Cleaner
TOYOTA Diesel Injection Cleaner
Dobrý den. Jezdím s Toyotou Avensis D4-D 2.0, T25, r.v.2004. V posledních zhruba 3 letech mám problém se startováním při teplotách kolem 0°C. Ne že by motor nakonec nenaskočil, ale velmi se při tom trápí. Dnes jsem dostal v servisu 350 ml lahvičku TOYOTA Diesel Injection Cleaner na pročištění vstřiků. Má s tímto přípravkem někdo nějaké zkušenosti? Děkuji.
Toyota Corolla 1,6 Valvematic (132 k) 6st. man. převodovka, Active Trend+, super white 2, r.v. 2018
(ex) Toyota Avensis 2.0 D4D 85kW, Liftback, r.v. 2004
(ex) Toyota Avensis 2.0 D4D 85kW, Liftback, r.v. 2004
Jednou jsem tenhle přípravek od Toyoty použil. Žádný zázrak se nestal, ale motoru to určitě neublíží. Teď používám čas od času jiné "čističe" ..např TEC2000 a podobně. Nikdy není znát nějaké výrazné zlepšení, ale přesto věřím, že by to mohlo být pro motor prospěšné 

RAV4 HSD AWD ;r.v.´18
ex - Auris 1,6 Valvematic ;r.v.´16
ex - Avensis 2,0 D-4D ;r.v.´07
lahev od toyoty
Nalival jsem to taky do auta ale bez vysledku . Pokud by to melo byt od vstriku pouzil bych pripravek BG 900Ml ale ne do nadrze ale zapojit to mimotelne a nechat ten pripravek vyjet autem ,ale muze se stat ze po vycisteni vstriku se ty nacle odpravi u me to probehlo v pohode a sla me spotreba dolu o pul litru