Svody na CTS
- libor12
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
fw přehrát umí jen autorizak toyoty a to ještě jen některé jako třeba tsuscho atd. A to se jim do toho moc nechce i mimo záruku. To už jsem ti psal ale výše. Svody,výfuk,sani a naladit. Reflash ecu dělá právě na toto třeba lotus v uk. Stačí jim jen ecu poslat. Tuším cena kolem 350gbp. A je to přesně na 200hp.
...prezidentův poradce... měl z astrofyziky 3-
"Prezidentovi poradci se mýlí,já ne!"
válcová zkušebna 4x4 do 1200hp
- libor12
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
ecu to samozřejmě pozná. Má signál od hot wire a tps. K tomu ještě map. Tyto dva signály porovnává. Výměnou klapky se změní průtok vzduchu při její stejné poloze a samozřejmě se změní i zátěž. Ecu tento stav vyhodnotí porovnáním signálu jako chybový. Power fc jsou vyhozené peníze. Za prvé bez handheld controlleru neudělaš nic a sw s kabelem přijde na 15000. Ony všechny ty grafy na webech prodejců vypadají lákavě,ale aby jsi se k ním dopracoval stojí hromadu peněz. Nebo jiného je upravovat motor s litrovým výkonem 80koní/litr a něco jiného špičkově továrně naladěný motor. Nechci aby to vypadalo nějak negativně,ale šťourat se v 2zz není jednoduché. Mám teď v brusirne zrovna jeden,přijde na nej itb. V solid works si zpracovám 3d model pro CFD a k tomu poté nechám teprve upravit vačky.
- Lihus
- Řidič
- Kontaktovat uživatele:
tady to už je komplet ne?
http://www.monkeywrenchracing.com/produ ... cts_id=299
Tu power fc bych řešil až s vačkama a podobně, kvůli výfuku a klapce se mi to nechce řešit, ale snad se k tomu dopracuju.
Ale ještě je varianta Greddy emanage což je piggy back ecu, ta by se s tím měla vypořádat?
http://www.monkeywrenchracing.com/produ ... cts_id=625
No chtěl jsem to na maxbore.com nechat jen vybrousit tuším že na 69mm je max co se dá ze seriovýho udělat. Mě to pořád nedá se v tom něják nevrtat. Ona ta uprava klapky výjde ttž na rozumnej peníz.
Uvidím co se nakonec zrealizuje. Je to jeden Palackej za druhym :/
Ty máš s tím reflashem od Lotusu zkušenosti? Flashne se to a jezdím nebo se počítá s už s jiným výfukem a sáním?
http://www.monkeywrenchracing.com/produ ... cts_id=299
Tu power fc bych řešil až s vačkama a podobně, kvůli výfuku a klapce se mi to nechce řešit, ale snad se k tomu dopracuju.
Ale ještě je varianta Greddy emanage což je piggy back ecu, ta by se s tím měla vypořádat?
http://www.monkeywrenchracing.com/produ ... cts_id=625
No chtěl jsem to na maxbore.com nechat jen vybrousit tuším že na 69mm je max co se dá ze seriovýho udělat. Mě to pořád nedá se v tom něják nevrtat. Ona ta uprava klapky výjde ttž na rozumnej peníz.
Uvidím co se nakonec zrealizuje. Je to jeden Palackej za druhym :/
Ty máš s tím reflashem od Lotusu zkušenosti? Flashne se to a jezdím nebo se počítá s už s jiným výfukem a sáním?
Ex: Corsa C 1,8 GSi
Ex: Celica t23 1zz-fe
Ex: Corolla T-Sport ZZE123, 2zz-ge
Lexus GS300 06
Lexus GS300 06
- libor12
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
tak ty palacké rozhazuj rozumné. Já chápu že tady někdo bere MWR jako modlu,ale dobrá reklama není vše. Ten motor má problémy i potenciál úplně jinde. Emanage rovnou škrtni,power fc comander umí jen korekce. Na to aby jsi mohl opravdu ladit motor potřebuješ ten kabel a soft apexi pro. Lotus má tu mapu samozřejmě k jejich sani a výfuku. V podstatě každá slušnější firma provádějící chiptuning by měla být schopna upravit jak palivové tak předstihove mapy. Těch 200hp je ale limit sériového motoru. A i tomu bych se po zkušenostech vyhnul. Spousta firem zabývajících se úpravami na tomto motoru řeší důsledek,ne příčinu. Ono se na tom vydělá víc peněz.
- libor12
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
výběr dílů zvlášť oem mají vynikající. Vše ostatní je skládacka bez jakékoli kreativity. Fajn,beru i to je cesta. Ale proč dosahovat lepší naplnění válce díky delšímu otevření vacek a většímu zdvihu ventilu. Daleko jednodušší jak navýšit výkon bez zvyšování parazitních ztrát je zefektivnit sani a zrychlit průtok směsi přes ventil. A tam 2zz má velmi velké mezery. Zkrátím to,když víš jak,lze bez zvýšení komprese a výměny vacek a já nevím čeho všeho ještě dostat ten motor k 225hp. Po zvýšení komprese opět v tovární konfiguraci hlavy a s nějakými těmi komponenty kolem se lze dostat až na 250-270hp pořád v atmo. Tam ale bohužel už díky střední pist rychlosti trpí komponenty vnitrku motoru,protože se nevyhneš zvýšení otáček na 9200.
- Lihus
- Řidič
- Kontaktovat uživatele:
Zas tak se v tom neorientuji. No cenovka pak bude taky zajimava urcite.
Sel bys cestou sani a kompet vyfuk se svodama a naladit ecu? Na flashnute ecu se da posunout omezovac nebo k tomu uz je potreba emanage bo fic?
Sel bys cestou sani a kompet vyfuk se svodama a naladit ecu? Na flashnute ecu se da posunout omezovac nebo k tomu uz je potreba emanage bo fic?
Ex: Corsa C 1,8 GSi
Lexus GS300 06
Lexus GS300 06
- libor12
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
žádný z piggy back systému neumí zvýšit redline. Ta je daná origo ecu a u ní nelze s rev limit hýbat. Dá se v ní sice přetaktovat oscilátor kdy ecu dostává jinou frekvenci a zpomalí se. Tím dojde k navýšení skutečných otáček. Není za co platit,jen za myšlenku a práci. Díly zůstávají,tedy alespoň pro tu spodní 225hp hranici. Mne se na názor neptej. Já když něco chci tak toho dosáhnu. Abych dostal z mého 4age 240hp investoval jsem do nej v průběhu doby přes 400k. Takže pokud máš volných 290k přivez auto a dáme tam ten 2zz cosworth co mi přišel minulý týden.