Lehátková poloha
Lehátková poloha
Na to jsem se chtěl zeptat už v létě, ale nějak jsem na to zapomněl.
Jel jsem s mým Avíkem poprvé do Chorvatska a na dálničním odpočívadle jsme si samozřejmě chtěli zdřímnout, ale nepodařilo se mi dát sedadla do vodorovné polohy, byly tak jen částečně, bylo to velmi nepohodlné.
Bylo to pro mě velké zklamání, neboť v Passatu, který jsem měl předtím, šly dát sedadla prakticky do roviny, ale tady ne.
Nebo jsem něco dělal špatně?
Jel jsem s mým Avíkem poprvé do Chorvatska a na dálničním odpočívadle jsme si samozřejmě chtěli zdřímnout, ale nepodařilo se mi dát sedadla do vodorovné polohy, byly tak jen částečně, bylo to velmi nepohodlné.
Bylo to pro mě velké zklamání, neboť v Passatu, který jsem měl předtím, šly dát sedadla prakticky do roviny, ale tady ne.
Nebo jsem něco dělal špatně?
Avensis T25 FL kombi 1.8 VVTi automat(HDM)
Nejsem natolik bohatý, abych si kupoval předražené věci.
stani.1blog.cz
stani.1blog.cz
- hadovanoha
- Člen Týmu
neviem ci je T25 kombik dlhsi o par cm ako T25 hatchback.
ak vytiahnes zo zadnych sedadiel opierky o hlavu, vyklopis sedaky, tak operadla sa ti zlozia do roviny, a vyspis sa ako v Hiltone
mna skor zaujima, ci sa da na prednom sedadle sklopit operadlo bez toho aby som ho musel packovat do aleluja ?
v predoslom kare stacilo zatlacit packu u sedacky a lubovlne som si to dal do vhodnej polohy

ak vytiahnes zo zadnych sedadiel opierky o hlavu, vyklopis sedaky, tak operadla sa ti zlozia do roviny, a vyspis sa ako v Hiltone

mna skor zaujima, ci sa da na prednom sedadle sklopit operadlo bez toho aby som ho musel packovat do aleluja ?
v predoslom kare stacilo zatlacit packu u sedacky a lubovlne som si to dal do vhodnej polohy

Do roviny?hadovanoha píše: ak vytiahnes zo zadnych sedadiel opierky o hlavu, vyklopis sedaky, tak operadla sa ti zlozia do roviny, a vyspis sa ako v Hiltone

stani.1blog.cz
stani.1blog.cz
Re: Re:
Musíš ještě překlopit spodní část zadních sedaček, poté budeš mít krasnou rovinu.stani píše:Do roviny?hadovanoha píše: ak vytiahnes zo zadnych sedadiel opierky o hlavu, vyklopis sedaky, tak operadla sa ti zlozia do roviny, a vyspis sa ako v HiltonePrávě jsem to zkoušel a do roviny to určitě není, spíše do větší "šikminy"...
![]()
2005 - TOYOTA AVENSIS COMBI 2,2 D-CAT 130 kW
Re: Lehátková poloha
Jak překlopit?...
stani.1blog.cz
stani.1blog.cz
Do úplné roviny se mi to nikdy sklopit nepovedlo musel bych demontovat zadní sedák.Ale vyspat se dá.
Toyota Avensis D4D Kombi 93kw r.v. 2007
No pokud nejsou v T25 montované rozdílné zadní sedačky, tak chytni sedák a zatlač nahoru jak jsou nohy a zárověn zatlač dolu druhou rukou na opačné straně a jakoby to odtamtud vyhoupni a překlop ve směru k předním sedačkám. Snad sem to popsal smysluplně, nemam teď možnost to vyfotit, tak snad pomohlo. Popřípadě se dají sedáky úplně odmontovat, pro lepší pohodlí nohou, když ležíš .)stani píše:Jak překlopit?...
2005 - TOYOTA AVENSIS COMBI 2,2 D-CAT 130 kW
Jo, už jsem to vyzkoušel , paráda, je to jednoduchý, to mě tedy nenapadlo... 

stani.1blog.cz
stani.1blog.cz
No u kombi se dá vše složit do roviny a vznikne plocha skoro 2 x1 metr. Přední sedadla se šoupnou co nejvíce dopředu a sklopí směrem k čelnímu sklu. Zadní sedák se zvedne do kolmé polohy. Vyndají se podhlavníky zadních sedadel a zadní sedadla se sklopí do vodorovné polohy. A letiště je hotovo. Doporučuji ještě dát madračku. 

ex - Yaris 1.0 2001, ex - corolla e11 1.3 1998, ex - corolla sedan e12 1,6 2002, ex - corolla sedan 1,6 e12 2004, ex - Avensis T25 2,2 110kw, ex Avensis T25 2,0 93 kw, nyní Rav4 2010 2,2 D4D 110kw