navigace Toyota Touch and go

nová modelová řada - nástupce Corolly
xmirekp
Věčnej rejpal

Příspěvek od xmirekp »

aczasa píše:A co je v novem tak jine? Promin, ale aurise nemam ,tak nemohu uplne porovnavat... Jestli jen kryt a zaobleni palubky, tak to snad jde resit mnohem.... mnohem levneji, treba jen prekrytovanim puvodniho radia.. :-) Coz je to, co vlastne delaji tady i tam.. :-D

nejak nechapu to radio je uplne jine nepasuje do noveho aurise a nejake prekrytovani vypada blbe a to delat nechci..
Toyota Rav 4 HSD SELECTION AWD

Toyota auris touring sport hybrid 2013, bílá perleť

Toyota auris 2010, 1,6 LUNA seda metaliza navi

Toyota Avensis 2,2-CAT 177 koní
aczasa
Věčnej rejpal

Příspěvek od aczasa »

No, pak vez, ze za ty penize navic si kupujes jen kus plastu, ktery je vicemene presne udelany do palubky noveho aurise, vnitrnosti radia jsou v podstate stejne...
Back in Czech.
xmirekp
Věčnej rejpal

Příspěvek od xmirekp »

aczasa píše:No, pak vez, ze za ty penize navic si kupujes jen kus plastu, ktery je vicemene presne udelany do palubky noveho aurise, vnitrnosti radia jsou v podstate stejne...
Ja tomu nerozumim, takze pokud mas typ na radio a nejaky kryt tak sem s nim

aczasa
Věčnej rejpal

Příspěvek od aczasa »

Jak rikam, to auto v ruce nemam..... Takze kdyz mrknes treba na stejnych (ty cos daval) strankach na Etios 2013, tak by to mohlo byt "pasujici", ale tim, ze nemam primo to auto, tak ti mohu doporucit maximalne dve cesty, nikoliv presny produkt.... Takze a) koupit redukci palubky na presny 2DIN a pak univerzalni radio s 2DIN rozmerem.... b) hledat radio s provedenim pro Auris 2013, ale zaplatit mnohem vic jen za plasty okolo.
Napriklad pro cestu a) http://www.revilohifi.cz/redukcni-progr ... -1-13.html - to je jen ilustrace a pomerne draha, ale abys videl, ze to jde.. .:-))) a k tomu cokoliv do 2 din... :-)
Back in Czech.
xmirekp
Věčnej rejpal

Příspěvek od xmirekp »

aczasa píše:Jak rikam, to auto v ruce nemam..... Takze kdyz mrknes treba na stejnych (ty cos daval) strankach na Etios 2013, tak by to mohlo byt "pasujici", ale tim, ze nemam primo to auto, tak ti mohu doporucit maximalne dve cesty, nikoliv presny produkt.... Takze a) koupit redukci palubky na presny 2DIN a pak univerzalni radio s 2DIN rozmerem.... b) hledat radio s provedenim pro Auris 2013, ale zaplatit mnohem vic jen za plasty okolo.
Napriklad pro cestu a) http://www.revilohifi.cz/redukcni-progr ... -1-13.html - to je jen ilustrace a pomerne draha, ale abys videl, ze to jde.. .:-))) a k tomu cokoliv do 2 din... :-)

diky ale etios je levnejsi jen o par 1000

aczasa
Věčnej rejpal

Příspěvek od aczasa »

Jo jO.... takze pokud vezmu ramecek co jsem nasel... za 1500 a k tomu univerzal radio za cca 6500 tak jsem na osmi.. :-) Logo toyoty si tam dohraju a jsem na tom lepe, ne? Proste jde o ta streva... tedy me... o funkci... design je uz holt kazdeho vec.. :-)))) A nebo si holt porid od toyoty original a se slevou a aktualizaci budes na tom cenove podobne.. :-) Nez prijde zase nutnost dalsi aktualizace od toyoty. .:-))))
Back in Czech.
xmirekp
Věčnej rejpal

Příspěvek od xmirekp »

aczasa píše:Jo jO.... takze pokud vezmu ramecek co jsem nasel... za 1500 a k tomu univerzal radio za cca 6500 tak jsem na osmi.. :-) Logo toyoty si tam dohraju a jsem na tom lepe, ne? Proste jde o ta streva... tedy me... o funkci... design je uz holt kazdeho vec.. :-)))) A nebo si holt porid od toyoty original a se slevou a aktualizaci budes na tom cenove podobne.. :-) Nez prijde zase nutnost dalsi aktualizace od toyoty. .:-))))
nevim uvidim co a jak udelam, ale tohle neni spatny co jsem mel vybrane, mel jsem o nich prvni radio a bylo fajn

aczasa
Věčnej rejpal

Příspěvek od aczasa »

To vis... cina se hold zlepsuje.... Velike stesti, ze opustili WinCE 5.5 a 6.0 core. .:-) Konecne to prestaly byt uplne trosky.. :-)
Back in Czech.
KDR
Člen Týmu

Příspěvek od KDR »

Jenom doplním místního odborníka na všechno, že ani jedno z autoradií, co tu postoval, nestojí 6500 Kč ale přes 7000. Navíc, všechny co jsem se díval se necházejí mimo EU zonu, v HK nebo Číně, což znamená, že je celníci s největší pravděpodobností vyberou, nahodí k tomu 21% DPH a 3% clo....cenovka bude tedy zase někde jinde a už to nebude zdaleka tak výhodný....;-)
Toyota Auris 1.6 Dual VVTi, 91 kW, 2007
xmirekp
Věčnej rejpal

Příspěvek od xmirekp »

KDR píše:Jenom doplním místního odborníka na všechno, že ani jedno z autoradií, co tu postoval, nestojí 6500 Kč ale přes 7000. Navíc, všechny co jsem se díval se necházejí mimo EU zonu, v HK nebo Číně, což znamená, že je celníci s největší pravděpodobností vyberou, nahodí k tomu 21% DPH a 3% clo....cenovka bude tedy zase někde jinde a už to nebude zdaleka tak výhodný....;-)
ja si taky myslim,, to co jsem posilal predtim nevypadalo spatne..

aczasa
Věčnej rejpal

Příspěvek od aczasa »

:-) HI hi hi... :-) Je videt, ze z KDR mluvi jen zapsklost.. :-) a nezkusenost s celniky... :-) Kazdopadne mohu zkusit pohledat na alegru, coz je jiz uvnitr EU zony, takze nehrozi problem s clem a dph.. :-)))) A navic prestanu hledat primo toyota a auris, ale zacnu jiz s univerzalnim 2din.. :-)))) No, kazdopadne dekuji KDRovi, ze me upozornil na mou nedbalost.. :-D
Back in Czech.
KDR
Člen Týmu

Příspěvek od KDR »

xmirekp píše:
KDR píše:Jenom doplním místního odborníka na všechno, že ani jedno z autoradií, co tu postoval, nestojí 6500 Kč ale přes 7000. Navíc, všechny co jsem se díval se necházejí mimo EU zonu, v HK nebo Číně, což znamená, že je celníci s největší pravděpodobností vyberou, nahodí k tomu 21% DPH a 3% clo....cenovka bude tedy zase někde jinde a už to nebude zdaleka tak výhodný....;-)
ja si taky myslim,, to co jsem posilal predtim nevypadalo spatne..
Pokud chceš slyšet můj názor na Tvůj problém, máš pěkný nový auto, raději dej kačku navíc a dej tam to, co tam má být. Těch pár tisíc navíc určitě stojí za to. Aspoň já bych to tak udělal...;-)
aczasa
Věčnej rejpal

Příspěvek od aczasa »

Pssst... jenze to radio tam nema byt... To neni toyota radio s navigaci pro toyotu auris 2013. Je to neoriginalni cinsky vyrobek, ktery se jen tvari jako pro auris 2013. :-)
Ja jen, abych uvedl zcela na pravou miru zase tvou nepresnost KDR... :-)
Back in Czech.
KDR
Člen Týmu

Příspěvek od KDR »

aczasa píše::-) HI hi hi... :-) Je videt, ze z KDR mluvi jen zapsklost.. :-) a nezkusenost s celniky... :-) Kazdopadne mohu zkusit pohledat na alegru, coz je jiz uvnitr EU zony, takze nehrozi problem s clem a dph.. :-)))) A navic prestanu hledat primo toyota a auris, ale zacnu jiz s univerzalnim 2din.. :-)))) No, kazdopadne dekuji KDRovi, ze me upozornil na mou nedbalost.. :-D
Není to zapšklost ani nezkušenost. Na ebay mám přes 230 nákupů tak si dovedu říct, že už nějakou zkušenost mám.

Jenom prostě musím kroutit hlavou nad tím, jak se v každým klubu najde nějakej naprostej hlupák se zcestnými názory, který vždy musí mít ke všemu svý moudro a prezentuje ho za pravdu....a za každým druhým slovem dá smajlíka, aby odlehčil situaci...

Tím moje reakce na zdejšího odborníka na vše uzavírám a slibuji, že již nebudu nijak na jeho moudra reagovat...;-)
xmirekp
Věčnej rejpal

Příspěvek od xmirekp »

Odpovědět

Zpět na „Auris“