Denní svícení
- Luke_Luke
- Věčnej rejpal
kdyz jsem si delal domontovani parking senzoru, tak jsem bral 12V z zarovky zpatecky a byl to docela orisek, ptz pokud si dobre pamatuju, tak v Aurisu v tech svetlech neni spolecny minus, ale spolecny plus, tak to bylo trosku obtiznejsi, ale myslim, ze pokud jsi vybaveny multimetrem, tak jen neco zapnes a meris, pak to vypnes a zmeris...proste pokus omyl 

2019 Proceed 7DCT GTline PLUS
2009 Auris 1,6 dual VVT-i 125k Exclusive
ex 1997 Tigra 1,4 16V - 90k + PowerBox

2009 Auris 1,6 dual VVT-i 125k Exclusive
ex 1997 Tigra 1,4 16V - 90k + PowerBox

LED svetla
jasne uz me proste nebavi svitit pres den svetlama je to o nicem,, paraboly a spotreba jde do haje,,mam to vyzkousene na predchozim aute zapojeni no problemo,, delal jsem si to sam i na predchozim aute,, a senzory kdyz mi rekli v toyote ze za ne chtej 12000 nebo kolik tak jsem se nastval a koupil za 400 z netu a dal si je tam sam a ucinek ten samy a spokojenost na mazde to same a 4 roky zadnej problem,, jen mam ted auto v zaruce ale chteji za to 1500 v toyote jen za zapojeni trech kabelu a to se mi zda moc,,,Jak rikam , me jde jen o ten treti,, kde je napeti az po otoceni klicku,, jak psal kolega ze na sterace, to jsem myslim daval u na prechozim aute ale tady ty motorky ani nevidim 

plasty denné svietenie
Predám naToyotu auris r. výroby od 2007 do 2010 plastové kryty do ktorých sa montuje hmlovka resp. možnosť namontovania denného okrúhleho svietenia. Sada pravý lavý plast 30 EUR resp. 1000 Kč. Ak má niekto záujem nech ma kontaktuje na mail pošlem foto: marek82@pobox.sk