Zajímavé inzeráty - ironicky i vážně, díl II.
- Luke_Luke
- Věčnej rejpal
kdyz uz je o tom rec tady...tak se schvalne zeptam...
Rekl bych, ze kolem aut si jsem schopen lecos udelat sam, ale trebas na rozebirani motoru a podobne bych si netroufl.
Libi se mi taky nektere starsi auta, jako treba prvni GTR a podobne kousky.
Ovsem kdybych nejakeho toho youngtimera koupil a nechtel bych do neho natlacit 300tis, aby to byla lestenka a aby byl bezporuchovy, jak potom na to?
To prece kdyz koupis 20-30let stare auto, tak musis na nem porad makat v garazi, nebo pro ty, kteri nezvladnou slozitejsi opravy, tak to porad musi prznit servis...nechapu, jak bych tohle pri svych casovych moznostech delal.
Jsem zvedav na nazory...
Rekl bych, ze kolem aut si jsem schopen lecos udelat sam, ale trebas na rozebirani motoru a podobne bych si netroufl.
Libi se mi taky nektere starsi auta, jako treba prvni GTR a podobne kousky.
Ovsem kdybych nejakeho toho youngtimera koupil a nechtel bych do neho natlacit 300tis, aby to byla lestenka a aby byl bezporuchovy, jak potom na to?
To prece kdyz koupis 20-30let stare auto, tak musis na nem porad makat v garazi, nebo pro ty, kteri nezvladnou slozitejsi opravy, tak to porad musi prznit servis...nechapu, jak bych tohle pri svych casovych moznostech delal.
Jsem zvedav na nazory...
2019 Proceed 7DCT GTline PLUS
2009 Auris 1,6 dual VVT-i 125k Exclusive
ex 1997 Tigra 1,4 16V - 90k + PowerBox

Pomalu..
Treba ja koupil pred par lety relativne zubozenou Celicu RA61 a po par letech (i diky lehke necinnosti nekterych servismanu) je po komplet klempirine (jeste bez laku).
))))
Takze najdes si sikovneho, schopneho, duveryhodneho servismena a servis a holt se spokojis s tim, ze se domluvite na necem a on to pak sam nejak dela a sem tam ti ukaze postup praci a sem tam te pozada o penize atp...
Takze jde to i tak, ze na auto nikdy nesahnes. .
Je pro zajimavost - nakupka - 15k Kc, 10k Kc za prepis, 30k Kc za dalsi auto na plechy a dalsi dily a klempu, takze zatim skore "nahace" je 55k Kc.
))))))

Takze najdes si sikovneho, schopneho, duveryhodneho servismena a servis a holt se spokojis s tim, ze se domluvite na necem a on to pak sam nejak dela a sem tam ti ukaze postup praci a sem tam te pozada o penize atp...

Je pro zajimavost - nakupka - 15k Kc, 10k Kc za prepis, 30k Kc za dalsi auto na plechy a dalsi dily a klempu, takze zatim skore "nahace" je 55k Kc.

Back in Czech.
- Luke_Luke
- Věčnej rejpal
tj ale kdybych si koupil vikendoveho krasavce, tak bych na tom chtel lecos delat sam, akorat klepmpirina zrovna nepatri mezi me silne stranky, ja myslel spise veci ohledne udrzby, kdyz uz to auto je pojizdne.
Do uplneho vraku a restaurovani bych nesel...na to nemam zbytecne prachy, cas ani chut
Do uplneho vraku a restaurovani bych nesel...na to nemam zbytecne prachy, cas ani chut

2019 Proceed 7DCT GTline PLUS

Tak si projdi nabidky a rekni si co asi je jeste pojizdne a co uz je vrak...
20 - 30 let stare..
To jsou temer bez vyjimky vraky a nebo ranovovane vonavky za 300 litru. .
Takze?
Mimochodem co si na tom chces jako delat sam? Jen menit olej, sem tam neco pretesnit? Zapomen..
))) Tak lehce to nepujde...
Protoze kdyz budes jezdit jen pri "peknem pocasi", tak nez najedes nejakych 5 - 10k km na vymenu, tak je to kratsi ten rok a na brzdy se muzes dostat az za par let s tim naletem o vikendu.
Takze filtr v privodu vzduchu ke karburatoru? Trysku karburatoru? svicky?

Mimochodem co si na tom chces jako delat sam? Jen menit olej, sem tam neco pretesnit? Zapomen..

Back in Czech.
- Idaho
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
demontovat plyn v odpobrném servise, s dokladem zajít na magistrát. odborne demontovaný plyn nabídnout k prodeji - náklady jsou zpet, možná zbyde i na první servis..party boy píše:Přesně tak, ten plyn mě tam sere. Každopádně dle popisu to vypadá, že to bude asi hýčkaný mazel. Leda to zas odplynovat z mého pohledu. Kolik by to tak stálo?
- Tygr
- Věčnej rejpal
..jen se zapomnelo na drobna rizika jako treba jak na tom bude benzinove cerpadlo, jak bude motor fungovat najednou na benzin atd. Aby se funkcnost vozu zachovala, tak se ma spravne vyjet 2 nadrze plynu a 1 cela nadrz benzinu. Jen to malokdo dela
Auta na plyn maji fatalni problemy na emisích.
Bohuzel i po demontazi LPG.
Ale to vsechno odborne servisy urcite vedi.
Plyn patri do sporaku a LPG mi nejde dohromady s hyckanym mazlem, byt na fotkach tak vypada.
Auta na plyn maji fatalni problemy na emisích.
Bohuzel i po demontazi LPG.
Ale to vsechno odborne servisy urcite vedi.
Plyn patri do sporaku a LPG mi nejde dohromady s hyckanym mazlem, byt na fotkach tak vypada.
Kup si Toyotu a zustanes s ni navzdy a Celica je srdecni zalezitost:o)
- Idaho
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
Tygře ano mívají ale není to pravidlem.. ja jsem osoben mel dva vozy s denontovaným plynem a i když jendo z nich byla zválená hajtra ( kastle ) motory byly v pohode a s námi najeli 25 a 68tis km bez problému v motoru..
osobne si mylsím že zrovna ty nemáš absolunte představu jak hýčkaný mazel vypadá
osobne si mylsím že zrovna ty nemáš absolunte představu jak hýčkaný mazel vypadá

Naposledy upravil(a) Idaho dne úte 17.12.2013, 19:55, celkem upraveno 1 x.