Nic osobního,jen jsem fanda starlet :)
-
- Řidič
- Kontaktovat uživatele:
A co takhle mish mash...jak už tady někdo říkal je to hnus...A to si češka? Fuj..A o co psal J.S. je good...slyším to prvně na netu jsem po tom taky pátral a našel jsem jen to co jsme vložil..he ale líbí se mě , že todle není jen takové tlachání ale má to i nějakou tu pointu...I dokonce e mě zdá psychologický podtext s pěknou závařkou nahoru ...lets vote
Vlastním Starleta 98RV 1,3 4E-FE 16V 55KW
No a teď se přidal Lexus IS 200 114kw snad stačí
- Artie
- Navigátorka
- Kontaktovat uživatele:
az se vsici naucite pravopis, tak ja zacnu psat taky korektne nebudu tu delat kasparka a vy pak psat s preklepama a gramaticky spatne...nicnebude =P a jesi ti to tak moc vadi, tak me holt necti, no =))JouiCZ píše:A co takhle mish mash...jak už tady někdo říkal je to hnus...A to si češka? Fuj..A o co psal J.S. je good...slyším to prvně na netu jsem po tom taky pátral a našel jsem jen to co jsme vložil..he ale líbí se mě , že todle není jen takové tlachání ale má to i nějakou tu pointu...I dokonce e mě zdá psychologický podtext s pěknou závařkou nahoru ...lets vote
ale jestli vsici zacnou psat spravne cesky, tak ja budu psat taky...i s diakritikou =)
BTW bejt tebou, tak dyz pisu o spravnem psani, taxi po sobe nekolikrat ten prispevek prectu a opravim si ty chyby a jen tak mimochodem... "je good" si psal a "lets vote" - to je taky cesky? =DDD
Řidič může být sebelepší, ale co je mu to platné, když neví, kam má jet... proto jsem navigátor
- Artie
- Navigátorka
- Kontaktovat uživatele:
roflJulinka píše:Diakritika se vymyslela kvůli tomu, aby se pak o ní mohlo donekonečna tlachat na diskuzních fórechJouiCZ píše:Není,však..anglicky, když se tak v tom vyznáš..mish mash .
Mě nešlo o to aby to bylo gramticky správně,mě jen šlo o to aby se využívala diakritika..Na co se asi vymyslela?
Řidič může být sebelepší, ale co je mu to platné, když neví, kam má jet... proto jsem navigátor
- TheEagle
- Navigátor
- Kontaktovat uživatele:
A coz takhle usporadat neco na zpusob destruction derby? Vitez bude jasny, ten kdo zbyde posledni pojizdny vyhral Rad se zucastnim taky, jako divak samozrejmeArtie píše:Mě by zase zajímalo, jak by dopadlo porovnání Celda vs Starlet, ale radši bych se do toho nepouštěla, aby tu ještě nevznikly nějaké "ozbrojené" konflikty =)))
Moje holky:
Celica - na odvod peněz
Rav4 - na práci
Corolla - na zábavu
Celica - na odvod peněz
Rav4 - na práci
Corolla - na zábavu
- Idaho
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
jj beru tatíkova Hilluxe, jestli ho neprodáTheEagle píše:A coz takhle usporadat neco na zpusob destruction derby? Vitez bude jasny, ten kdo zbyde posledni pojizdny vyhral Rad se zucastnim taky, jako divak samozrejmeArtie píše:Mě by zase zajímalo, jak by dopadlo porovnání Celda vs Starlet, ale radši bych se do toho nepouštěla, aby tu ještě nevznikly nějaké "ozbrojené" konflikty =)))
-joke-
- Artie
- Navigátorka
- Kontaktovat uživatele:
a já Vám to, děti, budu pískat =) A zajistím lékařskou službu a příp. mám kontakty i na pohřebáky =D (ale to už je asi moc černej humor, že? =/ )Idaho píše:jj beru tatíkova Hilluxe, jestli ho neprodáTheEagle píše:A coz takhle usporadat neco na zpusob destruction derby? Vitez bude jasny, ten kdo zbyde posledni pojizdny vyhral Rad se zucastnim taky, jako divak samozrejmeArtie píše:Mě by zase zajímalo, jak by dopadlo porovnání Celda vs Starlet, ale radši bych se do toho nepouštěla, aby tu ještě nevznikly nějaké "ozbrojené" konflikty =)))
-joke-
-
- Řidič
- Kontaktovat uživatele:
Hehe,,mno jo starletem PE82 jsem skolil forda fokuse(obě dvě auta totálka)..moje chudinka z roku 93 a on debil z roku 2001..mno ...starletě věřím. Klidně sprinty bych prubnul,ale nacpi do celiky 1.3 a pak si to klidne rozdáme
Vlastním Starleta 98RV 1,3 4E-FE 16V 55KW