Zadní mlhovka
Zadní mlhovka
Dobrý den, měl bych takovou prosbu, v Toyotě při servise mě zjistili, že nesvítí zadní mlhovka, problém je prý v kontaktu v ovládací páčce, která je prý ale nerozebíratelná a nedá se tudíž nijak vyčistit, nová stojí nějakých 4.100Kč + práce, to se mě nechce zrovna moc dávat,,,ale v lednu potřebuji jít na technickou kontrolu...máte prosím nějaký nápad? všem moc dekuji..je to Avensis combi T25, r.v. 12/2007 2.0D-4D 93kw
Toyota Avensis combi 2,0D-4D 93kw 2008
Toyota Corolla 1,4VVt-i r.v.2003
poptat packu pres www.originalniautodily.cz, pripadne vzit kontakty na mlhovku a udelat si vypinac na pristrojovce. v prvni rade vzit nejaky kontaktol nebo neco a zkusit procisti / prostriknout ten prstenec ovladani a pripadne zkontrolovat tu kosticku rozvodovou pod packou...
Back in Czech.
aczasa píše:poptat packu pres www.originalniautodily.cz, pripadne vzit kontakty na mlhovku a udelat si vypinac na pristrojovce. v prvni rade vzit nejaky kontaktol nebo neco a zkusit procisti / prostriknout ten prstenec ovladani a pripadne zkontrolovat tu kosticku rozvodovou pod packou...
klasika hold no, v original servisu, než aby se snažili opravit korunovou záležitost, tak vždy mění zbytečně celek za tisíce....ale to se netýká jen Toyoty...nebo nemáte nekdo kontakt na nějaký vrakáč? tam by možná mohla ta páčky být také...zkusím s tím zajet ještě do nějakého servisu na auto-elektriku...hrabat se v tom sám radši nebudu

- extremehany
- Věčnej rejpal
awe_cz píše:Jo, to mi taky blbne, ale rozebirat se mi to zatim nechtelo, clovek to nepotrebuje zas tak casto...
já tu mlhovku potřeboval tak 2x za tech 100tis. km...ale teď je asi nutná na STK, zkusím tady zajít za místím auto-elektrikářem...ale fakt ta Toyota servis mě štve, jsem doufal, že když jim zadám tak primitivní věc, jako zajet na STK a udělat přípravu, že to zvládnou...a nakonec mě naučtovali 1.100Kč za výměnu jedné pojistky v ceně 28Kč a to co jsem chtěl tak nezajistili...to už je poněkolikáté, předtím to zas bylo sání na Corolle kde mě řekli, že to u nich bude stát 20.000Kč a pak mě to udelal jiný mechanik za 3min na parkovišti za 500Kč a vydrželo to 250tis. km do dalšího prodeje v pohodě...Toyoty jsou super auta, ale ty autorizovaný servisy to je bída...4xjsem tam byl a 3x z toho nepochodil...
Tak, tak 

T27 Avensis 1.8 Valvematic Multidrive S/2009/
když pijete se mnou pijete s Mírou

http://moje.auto.cz/m5t/avik.html
když pijete se mnou pijete s Mírou

http://moje.auto.cz/m5t/avik.html