kde kupit nove brzdy na E10? + náboj kolesa?

vše ohledně modelové řady Corolla
Odpovědět
zet
Člen Týmu

kde kupit nove brzdy na E10? + náboj kolesa?

Příspěvek od zet »

Ahoj. Dnes som menil na mojom aute capy a zistil som ze mam praskliny na brzdovom kotuci. Myslite ze je to treba co najskor vymenit alebo je to bezne? Ak ano tak kde kupit najlacnejsie? Zrejme dobierkou niekde z ciech, ale kde... Budem potrebovat taktiez brzdove platnicky.
Pri tom som ale narazil na jeden problem.. To co vlastne drzi koleso (co v strede je zavit na maticu a za tym je zavlacka) sa ako vola? Vonkajsi homokineticky kloub? Lebo ja mam ten zavit strhany. Nechapem ako sa to stalo na takom velkom srobe...musel som tam dat podlozky aby som to dotiahol ale tym padom sa mi uz nezmestila zavlacka tak snad to ako docasne riesenie staci.
Corolla E10 liftback 4E-FE
drgi
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od drgi »

ak su kotuce popraskane, tak ich treba vymenit co najrychlejsie.

ano, ten zavit je castou vonkajsieho homokinetickeho klbu, je prestrceny cez lozisko a na nom je ta matka s korunkou a zavlackou.

kupit sa da tu: www.ddauto.sk, www.superauto.sk, www.automatejcek.cz alebo kontaktuj Idaha na tomto fore.
'Zero' : Toyota Corolla AE92 1.6 4AF hatchback bez plutvicky, 162 000km.
'Hrča' : Toyota Corolla AE92 1.6 4AGE GTi liftback s plutvickou, 400 000km.
http://www.toyotateam.sk
Idaho
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Idaho »

takže :
kotouče druhovýroba, dovoz JPN 779,- / kus
brzd desky originál 869,- nebo JPN druhovýroba 516,-
HOmokineták na verzi s ABS 1687,- ( originál ) / 805,- ( druhovýroba )
homokineták na verzi bez ABS jen originál 1587,-

co se týče brzd mohu sehnat jeste kotouče brembo, nebo ferodo, ale pokud s autem nezávodíš a mel bys zájem io basic linii tak ta je srovnatelná s JPN druhovýrobou ( a horší než origo ) ale cenově trošku jinde.
( vč DPH )
zet
Člen Týmu

Příspěvek od zet »

Tak ty ceny kdyz jsou s DPH jak si psal taj jsou super. Len ten homokineticky kloub bych chtel levnejsi a ja mam verzi bez ABS tak nevim zda by mi ten s ABS pasoval. Tohle bys mi vedel zjistit? Pripadne bych to zkusil jestli bys byl ochoten koupit mi ten homokinetak treba z automatejecka kde je za 729 bez DPH a vsechno mi pak naraz zaslat na Slovensko. Nebo kdyby mnel cirou nahodou cestu smerem k Bratislave..
Corolla E10 liftback 4E-FE
hanz
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od hanz »

to idaho:

ta cena za brzdove oblozenie je za dve, alebo styri brzdove dosticky?

vedel by si eventuelne zohnat aj original brzdove kotuce? (v hornom threade som videl iba druhovyrobu..)

dakujem
ombre
Věčnej rejpal

Příspěvek od ombre »

2 hans: desky se po dvou neprodávají, pouze po dvou párech.

2 zet: To jsi mě pobavil. Už vidím Idaha, jak to objednává u Matějčka homokineťák :D.
Ne, vážně, Idaho se snaží Matejčkovi konkurovat, takže pochybuji, že ti tam něco objedná... ale jako provokace dobrý ;).
Obrázek
Odpovědět

Zpět na „Corolla“