Jaky zimni pneumatiky ?

vše ohledně modelové řady Celica
Radus2,0Gti
Věčnej rejpal

Příspěvek od Radus2,0Gti »

No tam bude překlep, má tam být 185/65 R14 to je alternativa pro ST182
RAV4 D-CAT
Artie
Navigátorka
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Artie »

Ne, je tam preklep, ale jinej =) to ma bejt 205/60 R14 =)) uz sem zblbla z toho, jaxme hledali ty 195/65 R14 =))

BTW 185ky sou na 1.6kach... 205ky sou na 2litrech =) a jesi jsou ty 185ky alternativa, tak proc je nemame v papirech? =)))
Řidič může být sebelepší, ale co je mu to platné, když neví, kam má jet... proto jsem navigátor ;)
wong
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od wong »

Artie píše:a jesi jsou ty 185ky alternativa, tak proc je nemame v papirech? =)))
Protoze v papirech je peknej bordel a v technicaku jsou vetsinou napsany pekny nesmysly :roll: A kdyz k tomu pripocteme ochotu uradu tam neco dopisovat a ty fronty co se k tomu musi vystat.

Priklad: privezes auto z nemecka, nechas si vystavit ceskej TP a ten ko.ot za prepazkou tam napr. zapise jenom prvni rozmer gum, kterej uvidi, ikdyz v nemeckym TP je jich treba 5 :evil:
crashed :'-( Toyota Carina II 1.6 GL ...prodana
Nissan Primera 1.6 LX (P10)
Artie
Navigátorka
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Artie »

No to je taky pravda =)))

ale ono je to stejne fuk ;) kdo by delal problemy zrovna s pneumatikama...?! Mi to prijde absurdni..pokud nepocitame technickou, ale tam je to dneska stejne spis o znamejch, nez o prohlidkach =/ =)
Řidič může být sebelepší, ale co je mu to platné, když neví, kam má jet... proto jsem navigátor ;)
wong
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od wong »

Spis pozor na pojistovnu, kdy se muzou v ojedinelych pripadech objevit kokoti :?
Ja mam zapsany jenom 175/70/14 a 165/80/13 (ktery tam nejdou nasadit kvuli kotoucum) a na leto mam koupeny 15ky, takze nejaky zapsani asi budu taky resit. V cervnu na STK se mi prezouvat zimaky chtit nebudou a pripadny problemy tam resit taky ne.
crashed :'-( Toyota Carina II 1.6 GL ...prodana
Nissan Primera 1.6 LX (P10)
Artie
Navigátorka
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Artie »

Si sezen do ty doby znamyho =)) to budesh mit jednodussi... =)))
Odpovědět

Zpět na „Celica“