Spojková lamela

vše ohledně modelové řady Celica
Odpovědět
JaFer
Navigátor

Spojková lamela

Příspěvek od JaFer »

Zdravím chcem sa spítať aká je lamela na 4 gen. 2,0 gti 103kW lebo chcem si objednať a všade mi vravia že sú dva typy a traba to rozobrať a podlatoho objednať alebo nemáte náhodou niekto doma starú zodratú aby som vedel aký je tam rozdiel niekde mi vravia v zuboch na hriadely a niekde v obvode keby ste niekto mali aj obe zodraté tak sa dohodneme, dal by som si ích kamarátovi do sachsu zrepasovať nemôžem si dovoliť odstaviť auto na viac ako 24 hod.čiže aby som neobiednal blbosť ....dík.
Výroba kompletných výfukových systémov
garfielld
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Re: Spojková lamela

Příspěvek od garfielld »

JaFer píše:Zdravím chcem sa spítať aká je lamela na 4 gen. 2,0 gti 103kW lebo chcem si objednať a všade mi vravia že sú dva typy a traba to rozobrať a podlatoho objednať alebo nemáte náhodou niekto doma starú zodratú aby som vedel aký je tam rozdiel niekde mi vravia v zuboch na hriadely a niekde v obvode keby ste niekto mali aj obe zodraté tak sa dohodneme, dal by som si ích kamarátovi do sachsu zrepasovať nemôžem si dovoliť odstaviť auto na viac ako 24 hod.čiže aby som neobiednal blbosť ....dík.

já mám v garáži jednu jetou lamelu(i přítlačák) z 3SGE ale 115kw, otec jí přemeřoval a má 8mm tlouštku :shock: nová lamela na 1,6 co mám doma má tlouštku 8,1mm, jestli ale pasuje do 4.gen to nevim
Obrázek
Celica AT200 r.v.95, 7AFE 1,8l (115k) ..... Celica GT4 r.v.91, 3SGTE 2,0l (230k)
JaFer
Navigátor

Příspěvek od JaFer »

Ja mam tiež 3S-GE 103 alebo 110kW a tiež neviem aká je tam , tak budem si musieť zohnať všetky aké tam môžu byť dam všetky zrepasovať a aby som to nemal dlho odstavené nahodím tú ktorá my bude pasovať a ostatné rozdám ak by niekto potreboval , a čo by si za nu chcel ?
Výroba kompletných výfukových systémov
Odpovědět

Zpět na „Celica“