CELICU vymenim za Z3
- ALIEN
- Manager Týmu
- Kontaktovat uživatele:
CELICU vymenim za Z3
Budeme porad kamaradi?Mam v planu prodal celdu a koupit BMW Z3.Zkuste me nak presvedcit o tom ze je to nesmysl.Treba se necham a zustanu vernej.
Re: CELICU vymenim za Z3
Len sa prevez v tej Z3, urcite je lepsia. aj ND su lacnejsie.ALIEN píše:Budeme porad kamaradi?Mam v planu prodal celdu a koupit BMW Z3.Zkuste me nak presvedcit o tom ze je to nesmysl.Treba se necham a zustanu vernej.
'Zero' : Toyota Corolla AE92 1.6 4AF hatchback bez plutvicky, 162 000km.
'Hrča' : Toyota Corolla AE92 1.6 4AGE GTi liftback s plutvickou, 400 000km.
http://www.toyotateam.sk
'Hrča' : Toyota Corolla AE92 1.6 4AGE GTi liftback s plutvickou, 400 000km.
http://www.toyotateam.sk
- garfielld
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
Z3 jedině v Coupé, cabrio je docela šméčo, tuhost kastle stojí za prd, ale stejně seš hňupALIEN píše:jj ja se taky vozil v Mku,ale budu chtit neco slabsiho,ale kazdopadne sestihrnek...

Celica AT200 r.v.95, 7AFE 1,8l (115k) ..... Celica GT4 r.v.91, 3SGTE 2,0l (230k)
- Idaho
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
jsme téhož názoru, každopádne ale Z3 nezatracuju, je to zvláštní autíčko za kterým se každý otočí, ale není to muj styl..garfielld píše:Z3 jedině v Coupé, cabrio je docela šméčo, tuhost kastle stojí za prd, ale stejně seš hňupALIEN píše:jj ja se taky vozil v Mku,ale budu chtit neco slabsiho,ale kazdopadne sestihrnek...
za ty prachy bych věděl o daleko lepších autech:)
..to radši supru

- garfielld
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
a co Mazda MX-5ALIEN píše:To coupe je good,ale ma jednu vadu.Neni to kabrioja_ma píše:Me osobne se taky cabrio moc nelibi, kdyz uz tak jedine coupe![]()
Ale kazdemu se libi neco jineho, takze si do toho vubec nenechej kecat

Naposledy upravil(a) garfielld dne pát 10.11.2006, 11:44, celkem upraveno 1 x.

Celica AT200 r.v.95, 7AFE 1,8l (115k) ..... Celica GT4 r.v.91, 3SGTE 2,0l (230k)
- Idaho
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
Pkud si chceš občas zajezdit trošku sportovně nebo na i přímo "na hraně" tak v žádném případě ne coupečko.. to spíš jdi do pevné odnímatelné střechy ( targa ) u supřiny mám sundání do minuty i s cestou ke kufru a uložení do držáku
a i se sundanou targou je v zatáčkách pevnější jak cabrio, takže bych ti spše doporučil MR2 targu nebo jiné autí s targou ( někomu se líbí supra MKIV mě ne
ale je to taky varianta )

- garfielld
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
teda nemůžu si pomoct ale co to plácáš? Coupé je na sportovní ježdění vždycky lepší než Cabrio nebo i Targa, Tagra pevnosti Coupé nikdy nedosáhne a cabrio už vůbec neIdaho píše:Pkud si chceš občas zajezdit trošku sportovně nebo na i přímo "na hraně" tak v žádném případě ne coupečko.. to spíš jdi do pevné odnímatelné střechy ( targa ) u supřiny mám sundání do minuty i s cestou ke kufru a uložení do držákua i se sundanou targou je v zatáčkách pevnější jak cabrio, takže bych ti spše doporučil MR2 targu nebo jiné autí s targou ( někomu se líbí supra MKIV mě ne

- Idaho
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
sorry chtel jsme napsat v žádnémpřípade ne cabriogarfielld píše:teda nemůžu si pomoct ale co to plácáš? Coupé je na sportovní ježdění vždycky lepší než Cabrio nebo i Targa, Tagra pevnosti Coupé nikdy nedosáhne a cabrio už vůbec neIdaho píše:Pkud si chceš občas zajezdit trošku sportovně nebo na i přímo "na hraně" tak v žádném případě ne coupečko.. to spíš jdi do pevné odnímatelné střechy ( targa ) u supřiny mám sundání do minuty i s cestou ke kufru a uložení do držákua i se sundanou targou je v zatáčkách pevnější jak cabrio, takže bych ti spše doporučil MR2 targu nebo jiné autí s targou ( někomu se líbí supra MKIV mě ne

samozřejme coupe je coupe, pokud je podmínka sundat střechu tak radši targu než cabrio

Sorry sem dnes mimo