CELICU vymenim za Z3

vše ohledně modelové řady Celica
Odpovědět
ALIEN
Manager Týmu
Kontaktovat uživatele:

CELICU vymenim za Z3

Příspěvek od ALIEN »

Budeme porad kamaradi?Mam v planu prodal celdu a koupit BMW Z3.Zkuste me nak presvedcit o tom ze je to nesmysl.Treba se necham a zustanu vernej.
drgi
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Re: CELICU vymenim za Z3

Příspěvek od drgi »

ALIEN píše:Budeme porad kamaradi?Mam v planu prodal celdu a koupit BMW Z3.Zkuste me nak presvedcit o tom ze je to nesmysl.Treba se necham a zustanu vernej.
Len sa prevez v tej Z3, urcite je lepsia. aj ND su lacnejsie.
'Zero' : Toyota Corolla AE92 1.6 4AF hatchback bez plutvicky, 162 000km.
'Hrča' : Toyota Corolla AE92 1.6 4AGE GTi liftback s plutvickou, 400 000km.
http://www.toyotateam.sk
ja_ma
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ja_ma »

kamos mel Z3 coupe s M3 motorem a to byly prdy! Ale pri normalni jizde spotreba 15l.... :roll:
Obrázek
sold..TOYOTA CELICA turbo4wd
sold..SUBARU IMPREZA WRX
GOLF V TDI no smoke no power...
ALIEN
Manager Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ALIEN »

jj ja se taky vozil v Mku :) ,ale budu chtit neco slabsiho,ale kazdopadne sestihrnek...
garfielld
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od garfielld »

ALIEN píše:jj ja se taky vozil v Mku :) ,ale budu chtit neco slabsiho,ale kazdopadne sestihrnek...
Z3 jedině v Coupé, cabrio je docela šméčo, tuhost kastle stojí za prd, ale stejně seš hňup :lol: za ty prachy bych věděl o daleko lepších autech:)
Obrázek
Celica AT200 r.v.95, 7AFE 1,8l (115k) ..... Celica GT4 r.v.91, 3SGTE 2,0l (230k)
Idaho
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Idaho »

garfielld píše:
ALIEN píše:jj ja se taky vozil v Mku :) ,ale budu chtit neco slabsiho,ale kazdopadne sestihrnek...
Z3 jedině v Coupé, cabrio je docela šméčo, tuhost kastle stojí za prd, ale stejně seš hňup :lol: za ty prachy bych věděl o daleko lepších autech:)
jsme téhož názoru, každopádne ale Z3 nezatracuju, je to zvláštní autíčko za kterým se každý otočí, ale není to muj styl..

..to radši supru :)
ALIEN
Manager Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ALIEN »

Chci kabo,pro 2,hezky,napad me i Smart Roadster(ne ta fazole na 4kolech,ten sportacek,placatej),ale Z3 mi prijde atraktivnejsi,ikdyz kdo vi.Taky se mi libila Barcheta,ale bohuzel je to fiat a po zkusenostech 3 lidi s ni jsem jsem ji zavrhnul.Jedine celdu v kabriu :) to by se dalo ete premejslet :)
ja_ma
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ja_ma »

Me osobne se taky cabrio moc nelibi, kdyz uz tak jedine coupe :wink:
Ale kazdemu se libi neco jineho, takze si do toho vubec nenechej kecat :wink:
Obrázek
sold..TOYOTA CELICA turbo4wd
sold..SUBARU IMPREZA WRX
GOLF V TDI no smoke no power...
Pavo.B.
Věčnej rejpal

Příspěvek od Pavo.B. »

Ja bych to videl na MR2 - MK II. Ale nic proti Z3, Lepsi je stejne 8 řada, s vyklapecima svetlama 5 litr a skoro 300 hp :wink:
Altezza Gita (Lexus IS200 Sportcross)
ex CELICA AT180 "The Widowmaker"
ALIEN
Manager Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ALIEN »

Pavo.B. píše:Ja bych to videl na MR2 - MK II. Ale nic proti Z3, Lepsi je stejne 8 řada, s vyklapecima svetlama 5 litr a skoro 300 hp :wink:
Heh az na to,ze je to uplne jiny auto nez hledam :lol:
ALIEN
Manager Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ALIEN »

ja_ma píše:Me osobne se taky cabrio moc nelibi, kdyz uz tak jedine coupe :wink:
To coupe je good,ale ma jednu vadu.Neni to kabrio :lol:
garfielld
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od garfielld »

ALIEN píše:
ja_ma píše:Me osobne se taky cabrio moc nelibi, kdyz uz tak jedine coupe :wink:
To coupe je good,ale ma jednu vadu.Neni to kabrio :lol:
a co Mazda MX-5 :wink: Lotus Elise(ten starej), nebo třeba AR GTV, oprava Spider :) nová MR taky neni špatná
Naposledy upravil(a) garfielld dne pát 10.11.2006, 11:44, celkem upraveno 1 x.
Obrázek
Celica AT200 r.v.95, 7AFE 1,8l (115k) ..... Celica GT4 r.v.91, 3SGTE 2,0l (230k)
Idaho
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Idaho »

Pkud si chceš občas zajezdit trošku sportovně nebo na i přímo "na hraně" tak v žádném případě ne coupečko.. to spíš jdi do pevné odnímatelné střechy ( targa ) u supřiny mám sundání do minuty i s cestou ke kufru a uložení do držáku :) a i se sundanou targou je v zatáčkách pevnější jak cabrio, takže bych ti spše doporučil MR2 targu nebo jiné autí s targou ( někomu se líbí supra MKIV mě ne :D ale je to taky varianta )
garfielld
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od garfielld »

Idaho píše:Pkud si chceš občas zajezdit trošku sportovně nebo na i přímo "na hraně" tak v žádném případě ne coupečko.. to spíš jdi do pevné odnímatelné střechy ( targa ) u supřiny mám sundání do minuty i s cestou ke kufru a uložení do držáku :) a i se sundanou targou je v zatáčkách pevnější jak cabrio, takže bych ti spše doporučil MR2 targu nebo jiné autí s targou ( někomu se líbí supra MKIV mě ne :D ale je to taky varianta )
teda nemůžu si pomoct ale co to plácáš? Coupé je na sportovní ježdění vždycky lepší než Cabrio nebo i Targa, Tagra pevnosti Coupé nikdy nedosáhne a cabrio už vůbec ne
Obrázek
Idaho
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Idaho »

garfielld píše:
Idaho píše:Pkud si chceš občas zajezdit trošku sportovně nebo na i přímo "na hraně" tak v žádném případě ne coupečko.. to spíš jdi do pevné odnímatelné střechy ( targa ) u supřiny mám sundání do minuty i s cestou ke kufru a uložení do držáku :) a i se sundanou targou je v zatáčkách pevnější jak cabrio, takže bych ti spše doporučil MR2 targu nebo jiné autí s targou ( někomu se líbí supra MKIV mě ne :D ale je to taky varianta )
teda nemůžu si pomoct ale co to plácáš? Coupé je na sportovní ježdění vždycky lepší než Cabrio nebo i Targa, Tagra pevnosti Coupé nikdy nedosáhne a cabrio už vůbec ne
sorry chtel jsme napsat v žádnémpřípade ne cabrio :) když chce sportovní jízdua možnost sundání střechy tak radši targu... uff sem z toho dnešního auditu nejak mimo :) - do to ho se připravuju na schuzk as Garfielldem ::oops:
samozřejme coupe je coupe, pokud je podmínka sundat střechu tak radši targu než cabrio :)

Sorry sem dnes mimo
Odpovědět

Zpět na „Celica“