Čidlo
- Petr Šlapák
- Člen Týmu
- Kontaktovat uživatele:
Čidlo
Kluci mám jednu otázku.Doufám že mi někdo dokážete poradit.Na jedné straně hlavy tušim že na levé je něco jako čidlo.Je to modré a jdou z toho dva výstupy vedle sebe.Jsou do toho zapojené dvě slabé hadičkyˇ.Potřebuju vědět co to je protože jsem přišel na to že je ten jeden výstup skoro ulomenej. 

Celica 5 gen. 1,6 EFI - 4A-FE
- Petr Šlapák
- Člen Týmu
- Kontaktovat uživatele:
netesnost alebo pokazeny volnobezny ventil. treba pozriet hadice do sania.. ta zlomena vec by to nemala robit lebo to blokuje aj klapka ale mozne je vsetko.. oprav tu zlomenu cast, a potom skontroluj hadice
Naposledy upravil(a) mison dne úte 07.11.2006, 13:53, celkem upraveno 1 x.
Celica All-trac
- Petr Šlapák
- Člen Týmu
- Kontaktovat uživatele:
- Petr
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
jo taky se mi to stalo a v žadném připadě nedoporučuji zaslepit je to odvětrání nadrže přes filtr z dřevěným uhlím tzv.charchoal canister
ty výpary z nádrže se vlastně znovu ženou do sání jak se motor ohřeje a ventil to pustí do sání jak je tu už zmíněno sice to na chodu motoru hned nepoznáš ale mohlo by dojít k výbuchu není to z mojí hlavy ale je to tak
jsem v kontaktu z jedním pánem z toyoty a garantuji vám že většího machra na toyoty na moravě neznám ten ty motory zná nazpamět a má dost velký zkušenosti když jsem měl nějaký problém stačí mu zavolat a porádí a zatím se nikdy nemýlil sice to zní jak z pohádky ale je to tak nikdy jsem ho za ty 3 roky neviděl jen po telefonu ale funguje to
ale 2 kamarádům dělal komplet motory a jsou plně spokojeni
ty výpary z nádrže se vlastně znovu ženou do sání jak se motor ohřeje a ventil to pustí do sání jak je tu už zmíněno sice to na chodu motoru hned nepoznáš ale mohlo by dojít k výbuchu není to z mojí hlavy ale je to tak
jsem v kontaktu z jedním pánem z toyoty a garantuji vám že většího machra na toyoty na moravě neznám ten ty motory zná nazpamět a má dost velký zkušenosti když jsem měl nějaký problém stačí mu zavolat a porádí a zatím se nikdy nemýlil sice to zní jak z pohádky ale je to tak nikdy jsem ho za ty 3 roky neviděl jen po telefonu ale funguje to
ale 2 kamarádům dělal komplet motory a jsou plně spokojeni