Duel se odehrál při služební cestě z České republiky na jih Španělska.V každém autě tři cestující a drobný náklad.Hned ze začátku zmíním nejdůležitější moment duelu........kdy bylo rozhodnuto o vítězi.Po ujetí 286km Ford na totálku shořel !!!
Chápu tvou radost z avensise i potřebu to někde psát, respektivě někde trollit.
Tohle fórum mělo ještě do minulého týdne celkem vysokou úroveň, ale co si tady naběhl ty a čínští boti a zakládáte témata jako pominutí, tak to šlo do kopru.
Sorry, fakt nevidím jediný rozdíl mezi programem na vytváření náhodných příspěvků a tebou, alespoň co se týče informací v nich obsažených.
Přeji ti hodně štěstí, na cestách i tomto fóru.
Už s těma žárovkama si zrovna dvakrát nezazářil. Nevím jestli jsi to postřehnul ale tam kam se píšou takové věci se jmenuje Facebook. Nejspíš jsi se překliknul při zadávání adresy.
Žárovky?To bylo jen tak pro informaci.Někde jsem tady četl že to jde blbě a nedá se tam dostat atd. a že podběhem......No tak jsem trochu vystresl že se s tím budu srát dve hodiny protože jsem to viděl poprvé.Nakonec jsem byl rád že to klaplo a z radosti přišlo nové téma.Už jsem se uklidnil,tak to zkuste taky
Pestario seš divnej asi ses narodil prdelí napřed. Pravdou je že od Tvého příchodu tu cosi smrdí blbostí a debilitou. Příště až budeš zakládat nové téma nebo budeš psát nějaký příspěvek tak se o tom poraď s někým kdo má větší IQ než počet zubů v tlamě.
přesně...
Poslední dobou je tu tolik nových témat resp.starých, když neumí někteří jedinci používat slůvko "HLEDAT".. chodím sem čím dál míň.. fakt vám děkuju, že jste to tu zkazili - hvězdy
lebo ludia su jebnuti a nerozmyslaju. Su nauceni dostat vseto na tanieri, nerozmyslat a len to prijat. A politikom je sveta zit, lebo hovoria blbosti ale ked sa zmysluplne tvaria, tak velka cast naroda to akceptuje a voli kokotov (napr komunistov)
My robime teraz vo firme nabor. Hlasia sa k nam najme mladi. Ked napises meno a adresu nasej firmy do googla, tak googlemaps ti presne ukaze, kde sme. Napriek tomu asi 20% ludi vola, ze to nevie najst.
Tento hergot, ci ake ma dalsie meno, je jeden z nich. Nic nevie, nic nehlada, nema ambicie, a spolieha sa na brata ("budem od neho kupovat jazdene auta") - takyto clovek je typicka ovca. Jedine pozitivim je, ze nie je nezamestnany.
matus69 píše:lebo ludia su jebnuti a nerozmyslaju. Su nauceni dostat vseto na tanieri, nerozmyslat a len to prijat. A politikom je sveta zit, lebo hovoria blbosti ale ked sa zmysluplne tvaria, tak velka cast naroda to akceptuje a voli kokotov (napr komunistov)
My robime teraz vo firme nabor. Hlasia sa k nam najme mladi. Ked napises meno a adresu nasej firmy do googla, tak googlemaps ti presne ukaze, kde sme. Napriek tomu asi 20% ludi vola, ze to nevie najst.
Tento hergot, ci ake ma dalsie meno, je jeden z nich. Nic nevie, nic nehlada, nema ambicie, a spolieha sa na brata ("budem od neho kupovat jazdene auta") - takyto clovek je typicka ovca. Jedine pozitivim je, ze nie je nezamestnany.
matus terazky výjimečně s tebou souhlasím až na některé detaily, kokot nemusí být zrovna komunista (a naopak), a za minimum slušnosti by bylo vhodné uvést motorizaci a město výskytu přispívatele než tu cokoliv naplácá a založí navíc spousta pičusů(omlouvám se ) si plete forum s facebookem neboli s facebook myslením (tlacháním o hovnu) leze na forum.